2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
اسپرم شوهرم خیلی ضعیفه تحرک آ صفره، ب خاطر همین قبلا خیلی اینطوری اقدام کردیم ک نشد . حالا ایشالله ا ...

اسپرم ۳ تا ۵ روز دوام میاره فقط باید سر راه تخمک اسپرم باشه همین ، تحرک آ انقدر هم مهم نیست با لوله سالم بلاخره میشه شک نکن.

احتمالا تخمک ها ریز بودن و تا لانه گزینی دوام نیاوردن یا جنین نشدن.

اما کار خوبی میکنید وارد سیکل میشید چون وقت برای ذخیره پایین طلاست.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز.یه سوال دارم.دکتر به من گفته آمپول سينال اف رو صبحت بزنم،به نظرتون اگه ساعتاي ۶ بزن ...

امپولهای هورمونی رو ساعت مشخص بزن تا نیم ساعت اینور و انور مهم نیست

چون بدن تو اون ساعت منتظرِ داروِ 

هر ساعت که میتونی منظم بزنی بزن (صبح)

یعنی قشم زایشگاه نداره؟؟؟؟ محاله مرکزی زایشگاه داشته باشه و دستگاه توکو نداشته باشه یه سر برو زایش ...

زایشگاه یه دونه درب و داغون داره.واقعیتشو بخوای از همینکه مجبور به معاینه شم میترسم...ولی اگه برا تو انقباض نبوده برا منم نیست.چون دقیقا حالتای تورو داشتم.دیروز تاحالا کمتره خداروشکر.نه اصلا به چندتا در ساعت نمیرسه خیلی بخواد باشه ۳-۴ باز در طول روزه...ایشالا که مشکلی نیست.اره هندونه و اب زیاد میخورم

دقیقا پوست شکمم خیلی سفته حس میکنم...

راستی خودت خوبی گلم؟نی نی خوبه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عجب!!!  وزنو بهداشتو بی خیال، راحت باش😁😁😁😁بذار قلنمبه شی، بعدا باید شیر بدی لاغرلاغر میشی

جالب اینجاست اصلا قلمبه نیستم😂😂😂من نمیدونم چجوری هی میرم بالا!هرکی منو میبینه میگه اصلا بزرگ نشده هیچجات.فقط شکمم و یکم پهلوهام

ایشالا نی نی صحیح و سالم باشه بعدش وزنو درست میکنم.البته من نسبت به قدم وزنم کم بوده قبلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون که به یادم بودی عزیزم. خداروشکر روبراهم تسلیم شدم در برابر خواست خدا اما ناامید نه. میخوا ...

عزیزم من تو جریان نیستم مگه نی نی خوشگلمون نموند؟

واقعا ناراحت شدم دوست جان 🙁😔

زایشگاه یه دونه درب و داغون داره.واقعیتشو بخوای از همینکه مجبور به معاینه شم میترسم...ولی اگه برا تو ...

ممنون فدات 

منم یه 2هفته ای بود ک خیلی خوب بودم

امروز نمیدونم دوباره چرا شکمم داره سفت و شل میشه

دقیقا از ظهر تا حالا

میدونی منو تو امروز اولین روز ماه هشتم رفتیم؟؟؟

دکتر برام بتامتازون نوشت 3هفته پیش نزدم

میخام تو ماه هشتم بزنم چون خطر بدنیا اومدن تو ماه هشتم بیشتر از ماه هفته

بازم 2دلم بزنم یا نزنم؟؟

نیاز ب راهنمایی دوستان دارم

بچه ها اینهمه هممون اذیت میشیم . قرص .امپول و هزار کوفت و زهر مار هورمونی و جراحی و ..... اخرش چی . ...

اولا مبارک باشه مامان خانم خدا رو شکررررر

بعد این مردها یکم بعضی وقتا عجیب میشن تو رو خدا بعد این همه زندگی مشترک و سالها خوشحالی کنار هم واسه حرفهای بی ربط شون ناراحت نشو و همه خاطرات خوب رو زیر پا نزار

واسه همه مون پیش اومده و باز هم میاد که چقدر بعضی وقتا تلخ و بی انصاف میشن اما میگذره تو به بزرگی خودت و ارامش خودت و نی نی بگذر خواهر جانم.

سلام تبسم جان اگه دسترسی به دکتر داری بگو برات استروژل بنویسه کمک میکنه از طریق پوست استروژن جذب کنی ...

خدا رحمت کنه پدر نازنین تون رو

الهم صل علی محمد و ال محمد

جالب اینجاست اصلا قلمبه نیستم😂😂😂من نمیدونم چجوری هی میرم بالا!هرکی منو میبینه میگه اصلا بزرگ نشده ...

من تا الان20کیلو اضافه کردم و جالبه ب سختی معلومه باردارم از لباسایی ک میپوشم و گرنه شکم ندارم زیاد اما سبنه و ب ا س ن تا دلت بخاد

البته من قدم بلند بود و خودم لاغر بودم الان بنظرم نرمال شدم بهداشت هم خیلی کمک و راهنماییم کرد ک دیگه وزنم زیاد بالا نرفت واقعا ازشون ممنونم

مولتی ویتامینامم قط کرد

سلام عزیزم  هر جور عشقت کشید بخواب  از فرداش کاملا زندگی عادی قبلیتو داشته باش، فقط چیز ...

خیلی ممنون.من اینقدرگشنم بودکه دوتاتخم مرع نیمروکردم خوردم.نشاسته هم دوتالیوان خوردم زیاده؟اناناس چی میتونم بخورم؟یکی میگه خوبه یکی میگه بده.برالانه گزینی.

صلوات.
سلام دوستان  من زمستان ای وی اف کردم منفی شد  ولی   خیلی غیرمنتظره باردار شدم و الان ...

بارانا جان خدا رو شکر ، دختر ، خیلی خوشحال شدم

آزمایش دادی جدید؟ از روی اون تجویز میشه والا مصرفش تو بارداری قدیما ممنوع بود، چند سال اخیر میدن

نه متاسفانه دکتر طرازی یادش رفته برام ازمایش ویتامین دی بنویسه منم تازه فهمیدم  ننوشته برام 

بچه ها شما می خورین ویتامین دی؟

من فقط فمیبیون 2می خورم با یک روز در میون پرگنافم با قرص تیروییدم 

فمیبیون 2هم ک دیگه وارد نمیشه باید دکتر برام جایگزین بنویسه مملکت نیست که

خیلی ممنون.من اینقدرگشنم بودکه دوتاتخم مرع نیمروکردم خوردم.نشاسته هم دوتالیوان خوردم زیاده؟اناناس چی ...

عزیزم بسلامتی.

اناناس کامل رسیده رو به ۵ یا ۶ برش قسمت کن روزی یه برش بخور نه بیشتر.

نشاسته ثابت نشده ولی اگه بهت حس خوبی میده و یبوست نداری بخور

حتما اب ولرم زیااااد و گاهی آلو و گلابی و انجیر بخور که شکم خوب کار کنه زور نزنی که به شدت مهمِ

انشالله که خبرهای خیلی خوبی برامون داری