2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
نه عزیزم چرا دیر شده باشه، ای وی اف واسه همین مواقع هست آزمایش های ایمنی و انعقادی بده، عکس رنگی دا ...

ممنون عزیزم .عکس رنگی دارم...رحمم دوشاخه ای هست..

دکترم میگفت غلظت خونت بالاست...

شوهرم خیلی ضعیفه...طبق آزمایش وتکه برداری از بیضه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم زینب جون میگن باید مثه ساعت بزنی من هرکدومو یه جا زدم 🤭شوهرم میگه خودت نزن بریم تزریقاتی ...

مگه فرقی میکنه کجا بزنی؟؟؟ منم دورناف عشقی میزنم.چپ راست بالا پایین.به فاصله دوانگشت

به من که چیزی نگفتن

سلام دوست عزیز دقیقا همین حرفا رو ب منم زدن ک امیدوار نباش و از تخمک اهدایی کمک بگیر 

چرا ذخيره و آز هورموني تون چه طور بود چرا بهتون همچو مزخرفاتي گفتن؟ نتيجه چي شد؟ چيكار كردين؟

...

♥️♥️♥️دوستان 

من از هفته ی ۱۶ دکتر گفته اهن بخورم 

یه ورق یدوفولیک هنوز دارم اونو دیگه نباید بخورم یا هر دوشو بخورم ؟؟؟؟؟؟

اخه یجا خوندم اهن و یدوفولیک خوب نیست با هم خورده بشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها کسایی ک ذخیرشون پایین بوده و همسرشون اسپرم ضععععیف داشته دکتر چ داروهایی برای تحریک تخمک داده ...

گونادوپین و پرگووریس واقعا عالیه عالیه ولی گروه من از دوم پریود تا چهاردم زدم قیمتش شد پنج میلیون و ششصد ولی خوب جواب گرفتم هر دو خارجی بودن سوئدی و کره

سلام بچه ها دکتر یادش رفته ویتامین دی برام بنویسه ازمایششو من قبلا قرصشو می خوردم دیر نشه برام تا غربالگری دوم 

سفرم کنسل کردم دلم شور میزنه ان شا الله به دنیا بیاد کی میشه رفت سفر؟

خيلي ممنونم😭حالم خيلي بده

عزیزم خودت رو ناراحت نکن و به نی نی استرس نده،این پزشکای ما هنوز طرز برخورد با بیمار رو نمیدونن.تو فقط توکلت به خدا باشه،چون خواست او بالاتر از هرچیزی،من ی بار ی خانم رو داخل مطب دیدم که آی یو آی کرده بود و میگفت دکتر موقع انتقال بهش گفته سری بعد ترجیح میدم آی وی اف بشی،اون بنده خدا هم کلی ناراحت شد و ناامید،اونقدر زیاد که میگفت چهارپایه میذاشتم زیر پام و خونه تکونی میکردم و یا اینکه چمدون سنگین رو از از طبقه بالا کمد دیواری آوردم پایین،موقع آزمایش هم حاضر نبود آز بده ولی شوهرش به زور براش بی بی چک میگیره و میبینه که بله مثبته و اون موقع که من دیدمش چیزی به زایمانش نمونده بود یا اینکه خود دکتر جنین شناس بهم گفت ی جنین بود که از لحاظ ظاهری اصلا خوب نبود و شکل خیلی بدی داشت،میگفت من اجازه انتقال ندادم ولی دکتر گفت بزار انتقال بدیم که اونم مثبت شد و فکر کنم بچه هم صحیح و سالم به دنیا اومد،خودت رو با حرف دکترا نا امید نکن توکلت فقط به خدا باشه عزیزم انشالله که میای و میگی منم مامان شدم،برات صد تا صلوات میفرستم گلم 🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@samaneh_m   @masi_007   دوستان ما نگران شماییم یه خبر از خودتون بدین

سلام ممنونم كه به يادم هستي. آمينو انجام دادم منتظر جوابش هستم احتمالا هفته آينده جوابش مياد. با دل پاكتون به حق اين ماه محرم كه داره مياد واسم دعا كنيد 🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
منم صبح روز انتقال قبل رفتن یه دعوا اساسی با همسر کردیم😁😁😁😁از بس هر دو استرس داشتیم لامصب هر کی ...

کاش منم دعوام بشه 😂😂

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم ...

اي جاااانم خداروهزاران مرتبه شكرت خيلي خوشحال شدم واست عزيزم يه نفس راحت كشيدي🙏🙏🙏💗💗💗

فقط يه سوال وقتي گفتن جنسيت ني ني ها دختره نگفتن خودت هم بري نمونه بدي؟؟؟؟ 

آخه من سي وي اس انجام دادم جنسيت و گفتن دختره بعد گفتن خودم هم برم نمونه بدم ، كه نمونه دادم متوجه شدم دكتر به جاي پرز جنيني پرز مادري و گرفته و نمونه خودم بوده به جاي جنين. 

اين و حتما از آزمايشگاه سوال كن عزيزم. 

سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم ...

با اون فرشته هاي نازت واسه من هم دعا كن عزيزم 💗💗💗💋

ممنون عزیزم ...آخه چرا سه بار جواب نگرفتم......

راستش نمیدونم برای هر کسی یه دلیلی داره انشاللله که پیدا شه منم دفعه۴ جواب گرفتم عزیزم بعد ۹سال💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم