2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047475 بازدید | 684604 پست
مهیا جان منم خیلی گرره کردم تو انتقال و بعدش و معمولا کسانی که گریه میکنن مثبت میشن😁جدی میگم انشالل ...

منم صبح روز انتقال قبل رفتن یه دعوا اساسی با همسر کردیم😁😁😁😁از بس هر دو استرس داشتیم

لامصب هر کی دعوا کرده مثبت شده🤣🤣🤣🤣آنا همیشه میگفت باور نمی کردم

گلم علت‌های زیادی داره، عمده ترینش عفونت هست، بعد بارداری و زایمان و...  ولی متخصص داخلی باید ...

ممنونم عزیزم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا از شش تا فقط يكي شد؟؟ منم خيلي دلم شكسته خيلي، رفتم انتقال فقط يه دونه تونستن انتقال بدن كه جنين ...

عزیزم من فقط جنین بلاستوسیست میخواستم فقط یکیش تا اون مرحله رشد کرد.شما چی شد اتتقالت؟

ممنونم ازی جون❤️ این چند وقت خیلی به یادت بودم و بیشتر از هر وقت دیگه حس و‌حالت رو درک می کردم. چون ...

اینجا شاید واقعا تنها جایی باشه که هممون میتونیم دقیقا حس و حال هم رو بفهمیم و درک کنیم. انشالله که دل همه همیشه شاد باشه مراقب دخمل های نازنینمون باش😘😘

بچه ها کسایی ک ذخیرشون پایین بوده و همسرشون اسپرم ضععععیف داشته دکتر چ داروهایی برای تحریک تخمک داده ک جواب عالی داده؟

میشه بگین من ۱۲ شهریور نوبت دکتر زنان دارم 

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
والا همسرم رضایت داد اینماه قبل از رفتن برم برا انتقال اونم هزارجور تعهد گرفته که اگه منفی شد نباید ...

انشاالله هر چي خير واست پيش بياد دوست گلم 

تو انتقال عجله نكن هر وقت از لحاظ روحي خوب بودي اصلا انشاالله طبيعي باردار ميشي 🤲🏻🤲🏻💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم صبح روز انتقال قبل رفتن یه دعوا اساسی با همسر کردیم😁😁😁😁از بس هر دو استرس داشتیم لامصب هر کی ...

منم شب قبلش يه دعواي وحشتناك با همسرم كردم جوري بود كه صبح واسه انتقال نميخواستم برم 😢😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها کسایی ک ذخیرشون پایین بوده و همسرشون اسپرم ضععععیف داشته دکتر چ داروهایی برای تحریک تخمک داده ...

پیورگان رو من شنیدم خیلی قوی هست، 

بعدش فکر کنم گونال اف

پارسال یکی از مامان ها داروساز بود به اسم لاله سرخ 

اگر امکان سرچ بود چه قدر عالی میشد خیلی پستهای مفیدی داشت

اهان😉😉😉 من شنیدم فقط ساعت 3 و 9 توصیه میشه اگر نشد 12 و 6 فقط بین 9و 3 چرخشی باشه بهتره

زينب جون من شياف ميزارم شبا بعد صبح كه بيدار ميشم بقيه شياف كه مياد بيرون بعضي وقتا همراه ترشح زرد يعني عفونت گرفتم آخه نه سوزش دارم نه خارش هيچي 

نه عفونت نیست مقعدی بذاری بهتره، احتمال لکه بینی کمتر میشه 

آخه شيافم فقط واژيناله  

لكه بيني اصلا ندارم فقط همون شياف ولي رنگش زرد ميشه يذره