2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047504 بازدید | 684604 پست
خدا رو هزار بار شکر مصی جون.امروز انقدر یهو دلم گرفت یاد اون روز افتادم که از ۶تا تخمک فقط یه جنین ت ...

ممنونم دوست عزیز که به یادم بودی😘 اره واقعا هیچ نیرویی بالاتر از خواست و اراده خدا نیست. من دو روز پیش جواب از غربالو گرفتم ولی دیگه نیومدم اینجا بگم . باورتون نمیشه ریسک سندروم ها رو برام ۱ به ۱۰ و ۱ به ۴ زده بودن. همینم باعث شد بیشتر از قبل بی قرار و بیتاب شم. ولی خدا برای دومین بار بهم ثابت کرد این اعداد و ارقام در برابر خواست خودش هیچه. واقعا هر لحظه هم شکرش رو بجا بیارم کمه❤️

سلام بچه ها فقط يه دونه انتقال دادن، اون جوجه دومي رو گفتن ضعيفه😭 حالا بماند كه جنين شناس بي شعور ا ...

مهیا جان منم خیلی گرره کردم تو انتقال و بعدش و معمولا کسانی که گریه میکنن مثبت میشن😁جدی میگم انشاللله توام مثبتی فکرای خوب کن الهام و چند تا از بچه های دیگه با یکی باردار شدن.اون جنین شناسم احتمالا یکم کم داشته توجه نکن عزیرم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم ...

خداروشکر 

ان شالله تا اخر همینجوری همه چی عالی باشه

واااااااای دوتا دختر دوقلو خیییییییلی جیگره😍😍😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خدا رو شکر عزیزم که همه چی خوب بود . چه حالی میده دوتا دختر همزمان داشتن.خدا ببخشه بهت هردوشون رو.

ممنونم مرجان جون. انشاءالله نی نی های شما هم جفتشون اول از همه سالم و بعدم دختر باشن که حسابی عشق کنی☺️😍

سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم ...

دیدی مصی جون وای خدایا صدهزار مرتبه شکرت خیلی دعا کردم انشاللللللله بچه هات سالم باشن تو این عید عزیزی که گذشت💜💜💜💜خدارو هزاران بار شکر خیلی خبر خوبی بود دادی.انشاللله بقیشم عالیه😍😍😗😗😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
شیاف رو روزی 2تا باید بذاری..برامن سیکلوژست 400بود روزی دوتا بود هر12ساعت. ولی شیافای ایرانی فک کنم ...

منم شیاف سیکلوژست میزارم البته از جمعه شروع میکنم ، ولی  بشدت استرس این ضخامت رو دارم امروزم هرچی گشتم ژل استروژل پیدا نکردم مگه اینه اومدم تهران از اونجا بگیرم ، گلم شما ضخامتتون چند بود؟؟ نمیدونم نشاسته تاثیر داره یا نه؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خداروشکر  ان شالله تا اخر همینجوری همه چی عالی باشه واااااااای دوتا دختر دوقلو خیییییییل ...

مرسی عزیزم😘 الهی به زودی نصیب خودت شه اونم خیلی بی خبر و یهویی😍 مطمینم خیلی زود از فرنگ خبر بارداریتو می دی

مرسی عزیزم.بله تهرانم.آمپول پروژسترون (prolutex 25mg) دارین؟

اره عزیزم فکر کنم ۴۰.تا اینا هستش 

کجای تهرانین من فردا میرم مسافرت عصر ساعتای ۴ اینا 💜تا دوشنبه شما کدوم محدوده این؟

سلام بچه ها فقط يه دونه انتقال دادن، اون جوجه دومي رو گفتن ضعيفه😭 حالا بماند كه جنين شناس بي شعور ا ...

سلام دوست عزیز دقیقا همین حرفا رو ب منم زدن ک امیدوار نباش و از تخمک اهدایی کمک بگیر 

دیدی مصی جون وای خدایا صدهزار مرتبه شکرت خیلی دعا کردم انشاللللللله بچه هات سالم باشن تو این عید عزی ...

ممنون مامان ارامش عزیز😘 من مدیون دعاهای شما و بقیه دوستان هستم. واقعا در حق من لطف بزرگی کردید و تا همیشه ازتون ممنونم🙏 ❤️ امیدوارم همیشه خودتون و خانوادتون سلامت و خوشبخت باشید❤️

عزیزم مال من اینه روزی ۲تا تو ۱سرنگ میزدم جدیدم هست مال ۱ماه پیش گرفتم و ۲هفته پیش گفت دیگه نزن ۵بسته دارم ۵۰تا توشه🌷🌷

عاطفه جان من همسرم مشکلی نداره خودم لوله سمت راستم بخاطر عمل اپاندیس چسبندگی داره گفتن لاپرا بشم ولی ...

عزیزم تیروییدت چندبودقبلا؟؟واینکه دکترتون اسمش چیه؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود