2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
دوستاي گلم من به اميد خدا ميخوام برم مهمونام رو شب عيدي بيارم خونه تا براي هميشه مهمون خونه مون باشن ...

انشاالله عزيزم چقدر قشنگ نوشتي گلم 😍😍😭😭

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه بسه😉😉😉اینم واسه محکم کاری بود

باشه زينب جون 

عزيزم شما لك هم بعد مثبت شدن داشتين ؟من ندارم فعلا همش ميترسم اگه اين اتفاق افتاد سريع شياف بزارم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون زینب جون لطف کردی عزیزم دستشویی که از اول فرنگی استفاده میکردم الانم کلا در حالت درازکشم فقط م ...

والا نمی دونم ولی احتیاط کنی خودت نری خیلی بهتره، اگه همسر یا مادرتون جای شما بره مرکز بهتره درسته الان وزن بچه زیاد نیست خیلی فشار نمیاره ولی حتما دستورات ویژه داری

آمپول هم باز از دکترت بپرس

ولی به نظر میاد دو تا شیاف 400 کافی باشه

واقعا نسل عجیبی شدیم حاملگی راحت خیلی کمیاب شده

یعنی این مدت که دکتر میرفتم یه عالمه خانم با تهوع و استفراغ شدید میدیدم یا میگفتن تا روز زایمان حالشون بهم خورده

یا کیس های عجیب و غریب دیگه

فدا سر نی نی هامون، فقط سالم دنیا بیان و به سلامت بغلشون کنیم عیب نداره، بذار ناز کنن

مرسی عزیزم ، خیلی خیلی خوشحال شدم از مامان شدنت ، مبارک باشه

فدات بشم قسمت خودت 

عزيزم براي چي گفتن جنين اهدايي؟آخه تو مركز يه خانومي بعد ٧بار دوقلو باردار شده بود جنين خودش هم بود 

باشه زينب جون  عزيزم شما لك هم بعد مثبت شدن داشتين ؟من ندارم فعلا همش ميترسم اگه اين اتفاق افت ...

گلم من 8 روز بعد از + شدن لک اومد

خوب شد گفتی یادم نبود بگم الان تو هفته های خیلی حساسی اومدی مراقب باش زیاد ورجه وورجه نکنی، این هفته ها احتمال لکه بینی هست

اگر هم دیدی نترسی چون احتمالا دو قلو داری

نمی دونم گلم، به اونجاها نرسیدم🙈🙈🙈🙈

😅

اخه همه ی سوالا رو با مهربانی جواب میدی عادت کردم ازت بپرسم ♥️🤪

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم سونو انومالی از هفته چند تا چند مبشه انجام داد  مثلا ۱۷ هفته ۵ روز میشه انجام داد یا بای ...

عزیزم دکتر من گفت بین 18تا22هفتگی..من خودم 18هفته و 4روز رفتم.عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم سونو انومالی از هفته چند تا چند مبشه انجام داد  مثلا ۱۷ هفته ۵ روز میشه انجام داد یا بای ...

سونو انومالی از هفته ۱۸ تا ۲۲ انجام میشه تو ایران میگن از ۱۸ هفتگی انجام بدن

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏
سلام دوستان عزیزم امروز رفتم آزمایش دادم گفتن ک ساعت۲/۵آماده میشه ساعت۲/۵زنگ زدم آزمایشگاه گفت ک آزم ...

عزیزم مبارکت باشه با بتا ۴۰ هم داشتیم خیلیم عالیه⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستای عزیز ، این هفته برای بار سوم انتقال جنینم منفی شد ، خیلی ناراحتم و ناامید شدم ، نمیدونم ...

منم برای بار سوم امروز منفی شدم. دارم به رحم اجاره‌ایی فکر میکنم ولی میدونم همسرم راضی نمیشه.

چرا اهدایی گفتن بهتون؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم دکتر من گفت بین 18تا22هفتگی..من خودم 18هفته و 4روز رفتم.عزیزم

اها ممنون عزیزم 

اخه میخواستم زودتر برم 🤪

اخه دکترم تو مطب سونو نداره منم هر روز یجام درد میکنه 

حتما میفرسته بیرون سونو که اونم اذیت میشم و خیلی خسته اصلا توانایی ندارم 

گفتم اینو برم زودی بعدش برم شاید امپولی چیزی بده برای جلوگیری از زایمان زودرس 

نمیدونم الان که هفته ۱۵ هستم هم بخوام بهم چیزی میده یا از هفته هجده میده برای جلوگیری از زایمان زودرس 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
فدات بشم قسمت خودت  عزيزم براي چي گفتن جنين اهدايي؟آخه تو مركز يه خانومي بعد ٧بار دوقلو باردار ...

میگن هسته اسپرم مشکل داره و جنین رشد نمیکنه ، دیگه شوهرمم میگه بیخیال شیم ، منم از اول هفته حالم خوب نیست ، واقعا نمیدونم درمان داره یا نه

منم برای بار سوم امروز منفی شدم. دارم به رحم اجاره‌ایی فکر میکنم ولی میدونم همسرم راضی نمیشه. ...

عزیزممم حالتو میفهمم خیلی سخته 😔😔

بخاطر مشکل هسته اسپرم ، اصلا نمیدونم چی هست، چیکار میشه کرد