2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم ۹۰ درصد ۲قلو هستش مبارکت باشه💜💜💜💜

قربونت بشم من انشاالله خدا ني ني تو حفظ كنه 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه عزیزم..بوی دوقلویی میاد😃😃انشاءالله هر چی ب خیر وصلاحته همون بشع

مررررسي نفس جون دعا كن تا آخرش خوب پيش بره 🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عالیه گلم یا دختره یا دوقلو😍😍😍😍💃💃💃💃💃

مرررررسي زينب جون انشاالله 💋💋 قسمت همه منتظرا 

راستي ديگه تكرار نميخواد 

نه متاسفانه نمی تونم ببینمت اتفاقا خیلی دلم میخواست  نه هنوز نرفتم میرم

عزيزم من كپسولم تو خونست كلي قرص هنوز توشه زنگ زدم مركز گفت ديگه ادامه نده ميخواي بيا تو خصوصي آدرس بده بفرستم واست من ديگه احتياجش ندارم الكي نرو بخر 

لیانا جان بی زحمت اون تاپیک بارداری طبیعی رو برام میفرستی لینکشو  ممنونم

فدات شم چشم الان 

لیانا جان بی زحمت اون تاپیک بارداری طبیعی رو برام میفرستی لینکشو  ممنونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1675349/مامانای-اقدامی-واسه-بارداری-با-کیت-وتخمکگذاری-بیایید-باهم-باشیم

سلام دوستان عزیزم امروز رفتم آزمایش دادم گفتن ک ساعت۲/۵آماده میشه ساعت۲/۵زنگ زدم آزمایشگاه گفت ک آزم ...

پناه جون مباركه انشاالله سالم بياد بغلت 🥰🥰🥰😘😘😘

سلام دوستان عزیزم امروز رفتم آزمایش دادم گفتن ک ساعت۲/۵آماده میشه ساعت۲/۵زنگ زدم آزمایشگاه گفت ک آزم ...

خداروشکر عزیزم..مبارکت..خیلی هم خوبه.🌸اصلا اعداد رو مقایسه نکنین..چون بستگی ب ترشح هورمون داره گلم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان من الان ١٤انتقال بتام شد ٥٢٤٨  ١٢هم ١٦١٥ درسته يا خيلي نرفته بالا ؟

نه عزیزم خیلیم خوبه مباااارکت باشه ان شاءلله نی نی ها صحیح و سالم بیان بغلت 🌷🌷🌷🌷

خداجونم شکرت       
آره عزیزم.. نهم شهریور‌.نه نیست از اوایل مرداد. نمیدونی دیروز چه استرسی گرفت منو.😟 من زایمان طبیع ...

عزیزم نگران نباش مطمئن باش همه چی خیلی خوب پیش میره 

به خودت استرس نده عزیزم این روزا فقط به فکر وزن گیری نی نی باش 

بستنی بخور و به هیچیم فکر نکن 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

خداجونم شکرت       
زینب جون دستت درد نکنه ی نگاهی به این بنداز😘😘

گلم جفتت خلفی ولی سر راهی هست، 

هماتوم قدامی داری که خدا رو شکر به جفت گسترش پیدا نکرده

حسابی استراحت لازمی،با استراحت هیچ مشکلی پیش نمیاد، و حموم کوتاه و دستشویی فرنگی فقط اصلا نذار یبوست بگیری

فقط گلم کاش زنگ بزنی دکترت بگی این جوریه، شاید لازم باشه همسرت تنها بره مطب 

البته اینا رو برای احتیاط بیشتر میگما، نه که خدای نکرده بترسونمت

آناجون هم هماتوم داشت دکتر طرازی میگفت همسرش تنها بره و دستورات رو بگیره