2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ان شاالله جواب میده گلم🤲🤲🤲🤲 میوه و پیاده روی و مایعات زیاد فراموش نشه عسل به تنهایی هم عالیه ب ...

مرسی عزیزم خخخخخخخخخیلی ممنونم ک کامل بهم گفتی، بهم‌گفتن پریود شدم برم برای دکتر زنان خدا کنه بدون مشکل دارو رو شروع کنن، چون دیروز مامایی ک ازش سوال پرسیدم گفت بهت روزی شش تا امپول میدیم بالاترین حد، من ب خودم گفتم ایراد نداره فقط همین ماه دارو رو بدن روزی شش تا رو تحمل میکنم، واقعا گاهی میمونم تو حکمت خدا اصصلا فکرشو نمیکردم ی روز ب این جاها برسم، البته فکر میکنم از وقتی ازدواج کردم قلیون میکشیدم فک کنم عدت اصلیش همین باشه ک داغونه اوضاع ذخیرم. جای پیاده روی باشگاه خوبه؟ یا حتما باید پیاده روی باشه؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
خداروشکر عزیزم..مبارکت..خیلی هم خوبه.🌸اصلا اعداد رو مقایسه نکنین..چون بستگی ب ترشح هورمون داره گلم. ...

مررسی نفسی جون ان شاءالله با نینی توی دلت سلامت باشی ممنونم از اینکه جواب میدین و از نگرانی درمون میارین😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي گلم من به اميد خدا ميخوام برم مهمونام رو شب عيدي بيارم خونه تا براي هميشه مهمون خونه مون باشن ...

عزیزم ان شاءلله میری بسلامتی نی نی هارو میاری خونه 

اول ۹ ماه مهمون دلت میشن بعدم به امید خدا صحیح و سالم میان بغلت 

مبارکت باشه ❤

خداجونم شکرت       
سلام دوستان عزیزم امروز رفتم آزمایش دادم گفتن ک ساعت۲/۵آماده میشه ساعت۲/۵زنگ زدم آزمایشگاه گفت ک آزم ...

سلام عزیزم خداروشکر عدد بتات هم عالیه 

مبارک باشه 😍💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
من اولین بارم بود پانکچر کردم٫ ماه قبلش ال دی خوردم و از دوم سیلکلم پرگوریس و پی دی هوموگ زدم٫ آز ذخ ...

عزیزم شما چیکار کردی ک ذخیرت از نیم رسی ب یکو هشت دهم. منظورم دارو یا کار خاصیه ک انجام داده باشی؟ اخه ذخیره من ۳ دهمه

نه عزیزم خیلیم خوبه مباااارکت باشه ان شاءلله نی نی ها صحیح و سالم بیان بغلت 🌷🌷🌷🌷

ممنووون ني ني تپل انشاالله قسمت خودت گلم 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای عزیز ، این هفته برای بار سوم انتقال جنینم منفی شد ، خیلی ناراحتم و ناامید شدم ، نمیدونم ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم انشاالله خدا دلت رو شاد كنه و مامان بشي زود زود 🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم جفتت خلفی ولی سر راهی هست،  هماتوم قدامی داری که خدا رو شکر به جفت گسترش پیدا نکرده حسابی ...

ممنون زینب جون لطف کردی عزیزم دستشویی که از اول فرنگی استفاده میکردم الانم کلا در حالت درازکشم فقط من مطب نمیرم میرم مرکز سونو هامم همونجا انجام میدم از اونجایی هم که من کرجم تا مرکز ۱ساعت راه دارم واقعا نمیدونم الان با این شرایط چیکار کنم میترسم همینجا برم دکتر😭😭😭 راستی دکترم آمپول پروژسترونمو قطع کرده البته روزی دو تا شیاف و دارم به نظرتون با این شرایط نباید آمپولم ادامه میدادم؟؟

خدا جونم شکرت...
دوستاي گلم من به اميد خدا ميخوام برم مهمونام رو شب عيدي بيارم خونه تا براي هميشه مهمون خونه مون باشن ...

ای جااااااانم مبارکههههههههه، به سلامتی

اشک تو چشمام حلقه زد چه قدر با احساس گفتی

ان شاالله مهمونای همیشگی هستن😍😍😍

خدایا به حق این عید دل دستمونو شاد کن

ای جااااااانم مبارکههههههههه، به سلامتی اشک تو چشمام حلقه زد چه قدر با احساس گفتی ان شاالله مهمونا ...

عزیزم سونو انومالی از هفته چند تا چند مبشه انجام داد 

مثلا ۱۷ هفته ۵ روز میشه انجام داد یا باید هجده هفته باشیم حتما 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام دوستان عزیزم امروز رفتم آزمایش دادم گفتن ک ساعت۲/۵آماده میشه ساعت۲/۵زنگ زدم آزمایشگاه گفت ک آزم ...

نه عزیزم خیلی هم عالیه

بالای 200 گفتن، باید تیترش بیاد تازه♥️♥️♥️♥️

مبارکه خانم گل 

ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی 

باشگاه که بهتره، خودم تنبل بودم فقط پیاده روی میکردم😁😁😁😁

خداروشکر پس. اتفاقا من برای پیاده روی تنبلم یکنواخته اخه😁😁