2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
دوستاي گلم من به اميد خدا ميخوام برم مهمونام رو شب عيدي بيارم خونه تا براي هميشه مهمون خونه مون باشن ...

خدا پشت و پناهت باشه عزیزم 

ان شاء الله به امید خدا مهمونات همیشگی باشن تو خونه ت 

یا علی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
چون۳ نفری عزیزم حتما اندازه۱نفر میخوری😊😊😊بچه هامونو گشنگی ندی🌷🌷

اره نمیتونم بخورم معده درد و حالت تهوع میگیرم زیاد میخورم ولی ساعت ۲و نیم ناهار خوردم الان دلم ضعف میره 

خدا جونم شکرررت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي گلم من به اميد خدا ميخوام برم مهمونام رو شب عيدي بيارم خونه تا براي هميشه مهمون خونه مون باشن ...

محیا جون بسلامتی عزیزم..انشاءالله ک.مهمونات ی عمر قراره بمونن پیشت...تنها توصیه ای ک خواهرانه بهت دارم.آرامش آرامش آرامش😊🌸🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم خدا رو شکر این اتفاقای خوب افتاد و به فال نیک گرفتی اینکه اول تلاش می کنن با تخمک خودت ش ...

فدات بشم مرسی. پس دیگه سیاه دانه نمیخورم، فقط همون قرصا، دعا کن برام ک ایشالله تخمدانام جواب بده 

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
دوستان من الان ١٤انتقال بتام شد ٥٢٤٨  ١٢هم ١٦١٥ درسته يا خيلي نرفته بالا ؟

خیلی خوبه عزیزم..بوی دوقلویی میاد😃😃انشاءالله هر چی ب خیر وصلاحته همون بشع

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم به من پیورگان داد .روزی ۱۵۰ واحد ذخیرم خیلی بالاست و ریسک هایپری دارم.کلا برا خودم یه غولی سا ...

اگر پن باشه هواگیری نمی خواد، دور ناف راحت 90 درجه بزن بره😉😉😉😉

فقط درجه رو روی 150 واحد تزریق کن

مایعات زیاد و پیاده روی یادت نره

من اون موقع ژل رويال طبیعی گیر آوردم خودم و همسرم می خوردیم، میوه هم زیاد 

سلام عزیزان انشالا روزی همه کسای باشه که منتظر جواب مثبتمثبت انشالا  که به امید  خدا حضرت ...

خداروشکر عزیزم خیلی خیلی مبارکت🌸

محیا جون امروز انتقال داری عزیزم؟به سلامتی از حالا مامان شدنت مبارک باشه ان شاءالله ی عمر مهمون خونت باشن😍😍

خدا جونم شکرت...
فدات بشم مرسی. پس دیگه سیاه دانه نمیخورم، فقط همون قرصا، دعا کن برام ک ایشالله تخمدانام جواب بده&nbs ...

ان شاالله جواب میده گلم🤲🤲🤲🤲

میوه و پیاده روی و مایعات زیاد فراموش نشه

عسل به تنهایی هم عالیه بخوری تو صبحانه هاسعی کن جای مرغ بوقلمون و بلدرچين بگیری

نیمرو با تخم مرغ محلی با روغن زیتون بو دار، با یه پیاز و سه تا خرما هفته ایی دوبار خودت و همسرت بخورین

هر روز 7 تا زیتون صبح و 7 تا انجیر شب هر دو تا تون مصرف کنین

هفته ایی دو بار آبگوشت، یا فلافل، یا نخود پخته مصرف کنین واسه باروری عالیه، فقط زمان پانکچر نخود نخور چون نفاخه اذیت میشی

سبزیجات هم عالیه

سلام عزیزان انشالا روزی همه کسای باشه که منتظر جواب مثبتمثبت انشالا  که به امید  خدا حضرت ...

خدا رو شکررررررر 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️

ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت و بارداری و زایمان راحتی داشته باشی