سعی کن اروم باشی گلم.استرس خیلی تاثیر داره روی کیفیت تخمک...من یزد پیش دکتر افلاطونیان رفتم،راستش منم بخاطر وضعیت شوهرم خیلی ناامید بودم،دکتر خودش هم گفت شوهرت خیلی ضعیفه...به دکتر گفتم اقای دکتر یعنی من نتیجه میگیرم؟!گفت اره چرا نگیری؟اصلا ای وی اف رو گذاشتن برای امثال شما..وگرنه که میگفتبم برو طبیعی اقدام کن.خلاصه بهم روحیه داد که میشه...البته شوهرمو از سه ماه قبل پانکچر وادارش کردم داروهاشو کامل بخوره و بیضه هاشو خنک نگه داره چون قبلا اصلا به موقع دارو نمیخورد...پیاده روی هم داشت..البته شوهر من سیگار میکشید که نتونستم منصرفش کنم...ولی خلاصه بعد اون رعایتا نپرسیدیم وضعیت چطور شده...فقط دل تو دلم نبود تا بهم بگن چندتا جنین تشکیل شده...اما بازم خداروهزار مرتبه شکر ۵تا جنین تشکیل شد
نگران نباش خانمی،اگه دکتر خوبی انتخاب کردی بهش اعتماد کن کاملا...دکتر به من دارو پیورگان داد که فکرکنم قوی تر از گونال هست...ان شاالله که نتیجه ی عکس رنگی و همه چی خوب باشه و خیلی زود وارد سیکل شی و با اولین انتقال مامان شی،راستی من سیاهدونه و عسل اصلا نه خودم خوردم نه دادم شوهرم اخه سابقه پرولاکتین بالا داشتم قبلش،میترسیدم بخورم،شوهرمم طبعش گرم بود و گرمیجات زیاد نمیدادم بهش..من بین پانکچر و انتقالم دوماه فاصله افتاد و دومین پریود بعد پانکچرم ۱۰ روزی طول کشید ولی گرمی مثل زعفرون اینا نخوردم
میترسیدم ضخامت اندومترم بیاد پایین با این چیزا.ولی چون طبعم سرد توی اون مدت اصلا سردیجات مثل لبنیات،ترشی،این چیزا نمیخوردم
بازم سوالی داشتی بپرس گلم
اها با روغن سیاهدونه یا کنجد شبا رحممو گرم میکردم پایین شکممو ماساژ میدادم و با یه شال میبستم...چون رحمم سرد بود...شاید اینکار هم تاثیر داشت
ولی @sm_pa   دوستمون ذخیرش پایینه شاید درمورد داروها و تغذیه بهتر بتونه راهنماییت کنه❤