2777
2789

شب مهمون دارم 

خالی کردن یه طبقه یخچال 

درست کردن صبحانه 

گذاشتن برنج ناهار توی پلوپز 

شستن میوه ها و وسایل سالاد 

درست کردن ژله 

درست کردن سالاد 

درست کردن ماست و خیار

درست کردن مواد پیراشکی 

پیچیدن پیراشکی ها 

درست کردن شامی 

شستن برنج

سرخ کردن سیب زمینی و گوجه 

تمیز کردن اپن

اماده کردن ظرف های پذیرایی

جا به جا کردن مرغ و ماهی 

شستن سرویس بهداشتی 

جارو برقی 

این دو تای آخری پای شوهر گرامی 

من تا یازده صبح کارای اساسی باید تموم بشه که بچه رو ببرم باشگاه 

شما هم کارهاتون رو یادداشت کنید بیاید به هم گزارش بدیم مثلا ساعت هفت و نیم بیایم بگیم چی کارا کردیم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
چ سحر خیز

خودت هم که سحر خیزی 😁 کار بار نداری ؟ بیا لیست شون کن زود تموم شن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم میرم به کارام برسم هر کی اومد لیست نوشت از الان آفرین بهش 😁 

قرارمون ساعت هفت و نیم

خودت هم که سحر خیزی 😁 کار بار نداری ؟ بیا لیست شون کن زود تموم شن

منم مهمون دارم یه سری کارای اساسی رو دیروز غروب انجام دادم😂خونه رو برق انداختم

الآن بیدار شدم برنج خیس کردم گوشتارو در آوردم از فریزر

سالاد و ژله که زیاد وقت گیر نیست نهایتش یک ساعت 

ماست موسیر میزارم 

من مهمونام واسه ناهار میان 

من چی بگم که همه این کارا رو دارم و باردارم و دست تنها

مهمون از شهرستان میاد چندروز هم میخان بمونن. بچه هاش هم از در و دیوار بالا میرن. منم حالم اصلا خوب نیست 🥺 شبا نمیخابم. روزا خابم میاد. به هم ریختم. کلی هم کار دارم. حتی فرصت نکردم به خودم برسم.چه برسه خونه

منم مهمون دارم یه سری کارای اساسی رو دیروز غروب انجام دادم😂خونه رو برق انداختمالآن بیدار شدم برنج خ ...

آباریکلا دختر زرنگ 

مهمونای من شام میان ولی من وقت ندارم باید پسرمو باشگاه ببرم بعدش خیلی خسته میشم  

سالادمو درست کردم 

ژله لایه آخر خنک بشه بریزم تمومه 

بلغور گندم سوپم رو پختم بقیه ش مونده 

مرغ ها رو جا به جا کردم 

یه طبقه یخچال رو خالی کردم 

مواد پیراشکی رو آماده کردم 

صبحانه هم آماده کردم 

برنج ناهارم رو گذاشتم توی پلوپز دیگه واسه ناهار دکمه شو بزنم 

کلللللی کار دیگه هم دارم 😵‍💫

من چی بگم که همه این کارا رو دارم و باردارم و دست تنهامهمون از شهرستان میاد چندروز هم میخان بمونن. ب ...

من جات بودم حسابی ازشون کار میکشیدم مگه واسه زن حامله هم مهمون میاد آخه چه بی فکرن اونم چند روز 

من بچه م دو ماهش نشده هنوز ، ولی مهمون داری توی بارداری سخت تر از بچه داریه 

اصلا تعارف نکنیا کار بگیر ازشون 

حالا من مهمون داشته باشم. تمام کارها را باید خودم تنهایی انجام بدم. 

الان واقعا خسته ام. حوصله مهمانداری ندارم.. 

بدیش اینجاست که فامیل های ما خودشون خودشون را دعوت می‌کنند. 

تو عمرم خودم را جایی دعوت نکردم.. 

منم  دیروز وسایل ترشی خورد کردم الان پاشدم تمومش کنم

بعداینکه ناهارمو بخورمم میرم خونه عمم حلوا برای روضه درست کنم ۳ ۴ ساعت طول میکشه شوهرمم نیس خیالم راحته گیر نمیده😅

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

ساعت ۵ بیدار شدم هنوز سرم تو گوشیه خوابم میاد اما خوابم نمیبره. 

اول بخوابم 

بعدش کلی کار دارم که هیچ صفحه ایی جاشو نداره لیست کنم. 

شما هم موفق باشی. انشالله کارات به خوبی پیش بره

حالا من مهمون داشته باشم. تمام کارها را باید خودم تنهایی انجام بدم. الان واقعا خسته ام. حوصله مهماند ...

من عاشق مهمونی دادنم ولی هیچ مهمون سرزده ای رو راه نمیدم هر کسی هم بخواد خودشو دعوت کنه تایم بهش میدم که دو هفته بعد یک هفته بعد بیا ، خیلی بدم میاد از این مدل آدما که واسه آدم برنامه ریزی مهمونی میریزن 

منم دیروز وسایل ترشی خورد کردم الان پاشدم تمومش کنمبعداینکه ناهارمو بخورمم میرم خونه عمم حلوا برای ...

به به ترشی چی ؟ من ترشی توی دستم افتضاح میشه ، دستپختم عالیه غذا و کیک و اینام عالی در میاد ولی ترشیم هیچ وقت خوب نشده واسه همین مواد حیف نمیکنم