2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ممنووون گلم كي ميري آز خوشحالمون كني ؟💋💋💋💋

انشاالله به سلامت بغلش(ون) کنی... 😍

همون دوشنبه که خودشون گفتن میرم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
فدات بشم چشم به نظرت كي ميگن بيا واسه سونو ؟

معمولا یکماه بعد از انتقال میگن بیاین براسونو...من خودم روز 26انتقال رفتم..ولی هر چی دیرتربری بهتره خب ک دبگه قلب تشکیل شده باشه واسترس نگیری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله به سلامت بغلش(ون) کنی... 😍 همون دوشنبه که خودشون گفتن میرم.

ايشالا گلم با خبر خوب و بتاي عالي خوشحالمون كني 🤲🏻❤️🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم بپرس  اندومترت اگه خوب باشه دكتر انتقال رو ميده كدوم مركزي ؟استراديول ميخوري ؟آخرين بار ...

الان مثلا تو سیکل انتقالم با روزی ۶ استرادبول 

و هرروز آنوکساپارین میزنم 

روز ۱۴ قاعدگی سونو دادم ضخامت آندو ۵/۵بود 

روز ۲۱ که امروز بود رفتم شده بود ۵/۸

دیشب هم‌ناامید بودم نه آمپول زدم نه آ اس آ خوردم

دکترم امروز گفت کنسل کن بعد گفت حالا تا چهارشنبه باز ادامه بده بیا سونو بلکم بشه انتقال بدم 

خدا هیچ کسی رو بع درد من مبتلا نکنخ😢😢😢😢😢

الهی مرا  آن ده که آن به 
مررررررسی ک کامل گفتی عزیزم،من ساری مرکز حضرت مریم شما چی عزیزم؟ اخه من شنیدم با داروهای میکرو فقط ت ...

پریودمم همیشه نرمال بود.هیچوقت لک بینی اینا نداشتم...از روز اول خونریزی کامل داشتم تا یه هفته..البته دو روز اخر دیگه حجم خونریزی خیلی کمتر میشد ولی کلا سیکل خیلی منظمی داشتم.شاید یکی دو روز اینور اونور میشد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم من اندوم روز ٩سيكل ٨بود كه ١٥سيكل انتقال دادن كه بعد دكتر نگفت چند فقط گفت خوبه چرا نخوردي ؟دك ...

عزيزم شما بار چندمتون بود؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
الان مثلا تو سیکل انتقالم با روزی ۶ استرادبول  و هرروز آنوکساپارین میزنم  روز ۱۴ قاعدگی ...

روزی ۶ تا استرادیول رو چجوری میخورین؟ منظورم ساعتش هست؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من تحت نظر رزاقی و طرازی بودم رزاقی که رفت طرازیم سختمه تا تهران رفتن چون جنین هام رشت هستن قبول نمی ...

ثمین جان دکتر سهیلا  عارفی تخصصشون تو سقط مکرر هستش.  دکتر توکلی هم متخصص مشکلات ایمنی وانعقادی هستن برو ابن سینا هردوتاشون هستن اخه شما 16بار😳😳😳😳😳 تا حالا انتقال دادین منفی شده گفتنش به زبان اسونه من سه بار منفی شدم دیگه دارم زانو میزنم دیگه نمیتونم این بار چهارمه که دارم میرم اونم فقط به خاطر همسرم، اگه منفی شد دیگه نمیرم منم از شهرستان میرم تهران 10ساعت تو راهم تابرسم ولی چاره چیه؟الانم شما وقتی این همه منفی شدی خواهش میکنم دوباره نرو پیش دکترای قبلی دکترت راعوص کن خدای نکرده نمیگم پزشکتون خوب نیست میگم شاید پزشکای دیگه داروی جدیدی بدن بهتون ولی حتما ازمایشاتتون را به دکتر توکلی نشون بده حالا یه بار ویزیت شدن صرر نداره چون خیلی تواین زمینه حاذق هستن شاید با اصافه کردن یه دارو مشکلتون حل شد عزیزم امیدت به خداباشه

😍😍خدایا شکرت
الان مثلا تو سیکل انتقالم با روزی ۶ استرادبول  و هرروز آنوکساپارین میزنم  روز ۱۴ قاعدگی ...

عزيزم دلم يه مقدار اندومترت كمه نگران نباش 

ولي اگه خوب نشد اين ماه انتقال نده بزار سيكل بعد يه قرص دوستان گفتن واسه اندومتر خوبه اونو به دكترت بگو برات بنويسه من اسمش رو يادم نيست 

پياده روي زياد داشته باش ايشالا اندو ميره بالا 

شايد يه حكمتي هست گلم ايشالا از ته دل دعا كردم خدا حاجتت رو بده و دلت شاد بشه اندو با دارو خوب ميشه اين استرست اجازه نميده پس توكل كن به خدا آروم باش گلم🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم دلم يه مقدار اندومترت كمه نگران نباش  ولي اگه خوب نشد اين ماه انتقال نده بزار سيكل بعد ي ...

ممنون از دعای خیرت نمیدونم چهارشنبه برم یا نه 

ماما گفت بشه ۶ خوبه 

الهی مرا  آن ده که آن به 
عزیزم انتقالت فرش یا فریز بود؟دارو و مکمل  چی داشتی؟

فدات بشم گلم ايشالا قسمت خودت 

فريز بود اسيد فوليك و رويال ژل و ويتامي E بعد آسپرين و استراديول و انوكساپارين همين عزيزم