2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
متشکرم عزیزم، خدا از زبونت بشنوه  حالا متوجه شدی علائم هیچی نیست، من خودم انتقال دومم لکه هم د ...

ايشالا شك نكن زود زود مامان ميشي 

واقعا اصلا علائم نداشتم همش تو تايپيكا بودم دنبال علائم چقدر گريه كردم 

خدايا دل دوستامو شاد كن 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😭😭😭

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی ان شاءالله...  دوست نازنینم خدای مهربون مزد توکل و توسلت رو داد برای منم دعا کن که از ...

عزيزم مرررسي با لطف خدا و دعاي شما گلا 

ايشالا استرس نداشته باش خدا خيلي مهربونه ايشالا انتقال تو بقيه منتظرا با باردار شدن تموم بشه 

گلم تا ٥روز خونه بودم يه خانومي ميومد آمپولامو ميزد ولي از ٦انتقال ميرفتم بيرون ميزدم بعد ميومدم خونه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برا ما هم دعا کن عزیزم دو هفته دیگه حس شما را تجربه کنیم فقط لطفا کارهایی که بعد از انتقال انجام داد ...

چشم گلم الان تو يه پست مينويسم حتما ايشالا دوهفته ديگه شادمون كني گلم 😍😍💋😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزیییییزم😍😍😍😍خداروشکر خیلی خیلی مبارکت.. لیانا جون دیدی گفتم دلم روشنه برات..وااای خیلی خوشحال ...

نفسي جون سلام عشقم مرررسي از اون همه انيدي كه بهم دادي چقدر تو خصوصي با سوالام اذيتت كردم ايشالا خدا ني ني تو سالم بزاره تو بغلت مررررررسي فدات شم 🌹🌹🌹😍😍😍😘😘😘

مبارک باشه لیانا جون به سلامتی بغلش کنی . بیمارستان بهمن چه کسی براتون انتقال دادند ؟

سلام عزيزم فدات شم قسمت خودت دكتر ژيلا عابدي اصل 🌺🌺

عزيزم مرررسي با لطف خدا و دعاي شما گلا  ايشالا استرس نداشته باش خدا خيلي مهربونه ايشالا انتقال ...

عزیزم آندومترت چند بود 

من آنوکساپارین رو دیشب نزدم آ اس آ هم نخوردم 

چهارشنبه دوباره سونو دارم منتها میشه ۲۵ قاعدگیم شاید همون روز یا فرداش انتقال داشته باشم البته به شزط خوب شدن آندو

الهی مرا  آن ده که آن به 
حتی سونو آنومالی هم نیاز نیست؟

چرا ..سونو.باید بدی...ازمایش دوم لازم نیست..

من.حتی سلفری هم ندادم و دکترم ازمایش دوم رو.گفت نمخاد بدی فقط سونو انومالی دادم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وایی بخدا باورم نمیشه ک مثبته روز۱۲انتقالم عزیزم

منم ١٢انتقالم با هميم 😍😍😍😍

مبارک دوست عزیزم انشاالله نه ماه رو با دل خوش و بدون استرس طی کنی عزیزم 

ممنووون نسيرين جون ايشالا پانكچر خوبي داشته باشي كل جنين خوب تشكيل بشه بعدم با مامان شدنت شادمون كني ❤️❤️❤️🌹🌹

دوستان تو رو خدا میشه تو خصوصی هم منو راهنمایی کنید ۱۱ ساله خسته شدم امیدم به چهارشنبه س چیکار کنم تا چهارشنبه 😢😢😢😢😢😢 هر کی اطلاعی داره درخواست دوستی بده کمکم کنید 

الهی مرا  آن ده که آن به 
كي مثبت شده؟ 😍😍😍😍😍😍خييييعععععلييييي مباركه خييييلييييي😍😍

ممنوون گلم منو پناه 🥰🥰😍😍😍😍😍😍

نفسي جون سلام عشقم مرررسي از اون همه انيدي كه بهم دادي چقدر تو خصوصي با سوالام اذيتت كردم ايشالا خدا ...

فدات عزیزم..😚😚انشاءالله که خودتم نی نی یا نی نی هاتو 😍بسلامتی بغل کنی..از الان تاسونو قلب انشاءالله مواظب خودت باش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارکت باشه خانومی بسی خوشحال شدم

فدات بشم من ايشالا قسمت خودت گلم 💋💋💋💋