2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
یعنی هیچکی نیست جواب منو بده؟ من الان از صفحه ۱۰۱۱۰ شروع کردم ب خوندن ولی هنو ک کلی خوندم هنو ب جواب ...

عزیزم ان شالله خیلی زود جواب میگیری

خاکستری عزیز هم شرایط شما رو داشت.ذخیره تخمکش پایین بود از طرفی هم همسرش اسپرم ضعیفی داشت.الان هم یه دختر نازنینی داره ک به زودی چراغ خونه شو روشنتر میکنه

@خاکستری

عزیزم ان شالله خیلی زود جواب میگیری خاکستری عزیز هم شرایط شما رو داشت.ذخیره تخمکش پایین بود از طرفی ...

مرسی ک جواب دادی عزیزم. با اولین  میکرو گرفت؟ من میترسم فردا بهم بگن تخمک اهدایی،بخاطر همین خیلییی استرس دارم، کاش خاکستری عزیز بیاد بگه

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چند هفته ای؟ منم داغونم. علائم شدیدم صفر شدم. سینه هام درد و سنگینی و سفتی داشتن ، امروز دی ...

عزیزم نذار تجربه بد قبلی این قدر اذیتت کنه

منم واسه سونو هفته 8 به خاطر اون کهیرایی که زدم گفتم همه چی تموم، تمام علائمم رفت، حتی صبحش حالم بهم نخورد،حس می کردم زیر دلم خالیه رو تخت سونو هق هق گریه می کردم، ولی بعد دکتر اومد گفت آروم چیزی نیست که چرا به اون طفلی استرس وارد می کنی، دوباره که قلبو دیدم و اومدم بیرون یه کم که استرسم کم شد تهوعم شروع، نزدیک خونه مجبور شدیم زدیم کنار تو خیابون حالم بهم خورد

فهمیدم چه سم بدی هست استرس، همین الانم خیلی موقعیت های استرس و ناراحتی پیش میاد ولی قول دادم دیگه مثل اون روزا نباشم 

به خدا واسه فردا که غربال دارم دل تو دلم نیست ولی باز تلاش می‌کنم آروم باشم، همش به خودم میگم هیچی دست من نیست، هر چی اون بخواد همون میشه من فقط می تونم دعا کنم

خیلی استرس بده خیییییلی، ان شاء الله قلب خوشکلش رو می بینی و حالت خوب میشه😍😍😍

اره عزیزم با اولین انتقال مامان شد.صداش کردم ولی آبی نشد.پستت رو ببینه حتما جواب میده

مرسسسی عزیزم، اسمشون همینه؟

@خاکستری      خاکستری جان 

بچه ها کیا بودن با ذخیره کم و اسپرم ضعیف شوهر میکرو گردن با تخمک خودشون باردار شدن؟ میشه بیاین من دو روزه فهمیدم ذخیرم ۳ دهمه حالم خوب نی اصن، اسپرم شوهرمم ضعیفه خیلی، پریودام منظمه چیکار کنم موندم هنوز ب مرحله دکتر زنان نرسیدم چون ازمایشاتم کامل نیست عکس رنگی و پاپ اسمیرم‌مونده ک من مرکز حضرت مریم ساری میرم. فردا هم نوبت ژنتیک و بیهوشی دارم ک اگه اوکی باشه همه چی میفرستنم برای دکتر زنان ی هفته دیگه، بچه ها میگن شرایط شمام همینطور بوده، میشه بگی چیکارا کردی؟ بهت تخمک اهدایی نگفتن؟ اگه توضیحات زیاده صفحه ای اومدیو بگو میرم میخونم عزیزم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچه ها جواب منم بدین لطفا😁😁 دیگه هیشکی منو تحویل نمیگیره ها🤣🤣 بنظرتون دو تا انتقال منفی میتونه به غلظت خونم ربط داشته باشه؟ کسی شرایطش مثل من بوده منفی شده باشه بعد تشخیص جواب گرفته باشه؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بله عزيزم خونه بود و كلا استراحت مطلق و حتي دوست من خونه خودش شهرستان هست ولي ميدونم كه كل بارداريش ...

خوب یعنی همش خوابیده بود نشستن مشکلی داره؟ 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
😲😲😲😲 خدایی جای آنا خالی خودش با ماهیتابه تهدید کنه اثرش بیشتره🍳🍳🍳🍳😂😂😂😂 نه دیگه این چیزا ...

😂😂😂😂😂خداروهزااااران مرتبه شکرهمه چیزرومیسپارم ب خودش مطمعنم خودش صلاح بنده هاش روبهترمیدونه.مرسی ک خیالم روراحت کردین،امیدوارم نینیت سالم وسرحال بیادتوبغلت😘

بچه ها جواب منم بدین لطفا😁😁 دیگه هیشکی منو تحویل نمیگیره ها🤣🤣 بنظرتون دو تا انتقال منفی میتونه ب ...

بله عزیزم خیلی ها مثل شما بودن😂

درهمین حد میدونم😁

حالا یکی بیاد جواب سوال خودمو بده

۱۰۶،۴۸ساعت قبل۵۲

گلم معمولا تو خارج رحمی بتا این قدر دقیق دو برابر بالا نمیره

بعد درد لگن و کتف و خون ریزی هم احتمالا هست

یادمه اون سال ماهی کوچولو بتاش افت و خیز داشت

ان شاالله مال شما اوکی هست