2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزيز دلم ممنون ايشالا اينطور باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 براي خودتون و تمام دوستان منتظر ايشالا عزيزم سه هفت ...

انشاالله گلم حتما خدا جواب اين همه سختي كه كشيدي رو با به معجزه شيرين ميده ايشالا فردا با يه بتاي خوب مارو خوشحال كني

الان علائمي هم داري ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم چند هفته ای؟ منم داغونم. علائم شدیدم صفر شدم. سینه هام درد و سنگینی و سفتی داشتن ، امروز دی ...

خانومی نگران نباش این حالت ها طبیعیه ی روز تهوع داری ی روز نداری و همینجوری تا آخرش هر روز ی چیز جدید تجربه میکنی نگران نباش ک نینی داره ب رشد خودش ادامه میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومی نگران نباش این حالت ها طبیعیه ی روز تهوع داری ی روز نداری و همینجوری تا آخرش هر روز ی چیز جدی ...

دريا دل جان شما اون دوهفته انتقال علائم داشتي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

[QUOTE=101235030]دوستم میشه لطفابگی شرایطتت چجوری بودک فهمیدی داخل رحمی است؟ببتات چندبود؟بعد۴۸ساعت چ تغییری کرد؟خودت ...[/QUOT

من روز نهم انتقال لکه بینی داشتم بعد روز یازدهم تبدیل ب خونریزی شد با دکترم تماس گرفتم گفت شاف رو تا روز آز ادامه بده ولی مقعدی ادامه دادم روز آز بتام 36 بود با بیمارستانی ک میکرو انجام دادم تماس گرفتم گفت زیر 50 منفیه روز بعد شهر خودمون رفتم دکتر ک بهم گفت آزتو تکرار کن 48 ساعت بعد شد 48 دکتر بازم گفت دو روز دیگه آز بده ک شد 40 دکتر گفت شک دارم گفتم ب چی گفت الان نمیتونم قطعی بگم بازم آز بده بتام شده بود 80 دکتر گفت الان قطعی میگم ک خارج از رحمه و سه تا سونوگراف هم تایید کردن اما هیچ علائمی نداشتم فقط خونریزی ن درد لگن ن دل درد ن درد شونه خلاصه ده روز بیمارستان بستری شدم ک همه چی تموم شد

خدا نکنه دیدی چی شد زینب جون؟ اره همه چی خوب بود اما یهو خراب شد. نمی دونم چرا باید اینجوری می شد. ...

وای چقد خوشحال شدم گفتی یکیشون سالمه خداروشکر ایشالا تا آخر برات بمونه و این روزا ب خوشی بگذره عزیزم من دیشب ساعت ۳ شب توسل خوندم دخترم اون موقع بیدار شد و داشتم رو پام میخوابوندمش و برای شما دعا خوندم الهی خدا  پشت و پناه خودت و نینی جان باشه

دريا دل جان شما اون دوهفته انتقال علائم داشتي ؟

اصلا هیچ علائمی نداشتم فقط روز ۵ انتقالم درد پریودی گرفتم جوری ک گفتم دارم پریود میشم و هیچ منفی شدم و رفت ولی خداروشکر ک داشتم مامان میشدم😊تهوع من از هفته ۶ بارداری شروع شد

سلام بچه ها منم حال و روز خوبی ندارم . رفتم سونو خیلی کم رشد میکنه . هنوز جنین دیده نشده . ده روزه ...

ای خدایا چرا اینجوری میکنی با دل دوستان من خودت میدونی ک این خانوما چقدر دارن تلاش میکنن ک فقط مادر بشن خدایا تو رو ب مقدساتت قسم نکن با دلشون اینکارو نکن میدونم هر چی ب صلاحشون هست میکنی ولی تو این ی مورد صلاحشون بدون و نینی هاشونو براشون نگه دارن تنهاشون نزار خدا خیلی بزرگی ،من ب بزرگیت ایمان دارم و شک ندارم ب کرم و رحمتت ،معجزه کن برای تک تکشون معجزه قشنگ و بزرگ هر چی زودتر نشون بده خدایا تو تنها آرامش دلهای بیقرار دوستان منتظر من هستی نا امیدشون نکن🙏🙏🙏

اصلا هیچ علائمی نداشتم فقط روز ۵ انتقالم درد پریودی گرفتم جوری ک گفتم دارم پریود میشم و هیچ منفی شدم ...

ممنوون گلم فردا ١٢انتقالمه جنين بلاست گذاشتن ميرم آز ولي هيچ علائمي ندارم حتي همون دل درد پريودي خيلي ناراحتم 😔😔

وای چقد خوشحال شدم گفتی یکیشون سالمه خداروشکر ایشالا تا آخر برات بمونه و این روزا ب خوشی بگذره عزیزم ...

خیلی خیلی ازت ممنونم دوست مهربونم. دکتر با سونو گفت یکیشون سالمه اما بعد که ازش پرسیدم میشه پس یکیشونو نجات داد گفت اگه جفت سمی باشه هر دوشون مبتلا هستن. اخه فرشته هام توی یک ساک هستن و جفت مشترک دارن. اما بازم امیدوارم به لطف و بزرگی خدا. از اینکه به فکرم هستین و برام دعا می کنین یک دنیا ازتون ممنونم❤️

ممنوون گلم فردا ١٢انتقالمه جنين بلاست گذاشتن ميرم آز ولي هيچ علائمي ندارم حتي همون دل درد پريودي خيل ...

عزیزم حالا من دل درد پریودی داشتم هر کی یجوره شاید نینی شما بی سرو صدا داره خودشو تو دل مامانش جا میکنه 🙏😊

[QUOTE=101235030]دوستم میشه لطفابگی شرایطتت چجوری بودک فهمیدی داخل رحمی است؟ببتات چندبود؟بعد۴۸ساعت چ ...

آخی عزیزم😞خداروهزاران بارشکرک من خونریزی ندارم فقط دیروزصبح ک روز۱۷ انتقال بودیه لک صورتی دیدم بعدش دیگه هیچی،روز۱۵ازدادم تیتربتا۵۲روز۱۷تکرارکردم۱۰۶شد