2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نمی دونم فرقش چیه با cvs . ولی دکتر اونو برام‌ تجویز کرد و انجام دادم

عزیرم فرقش اینه که .cvs رو میشه تو هفته های پایینتر انجام داد ولی امنیو باید بگذره یکم...من توی نت سرچ کردم برای هفته های پایین همین cvs پیشنهاد میشه.ان شاالله که مشکلی‌ ندارن فندقات

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تاریخ زایمان طبیعیت میشه 14 آبان ولی خوب سزارین با توجه به شرایط فرق داره و بین یک تا دو هفته زو ...

ممنونم عزیز دل.خیلی لطف کردی❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم 4 هست یا 0.4؟ فکر کنم اگر 4 هست روزی یکی رو باید داشته باشی نگران علائم نباش مال تغییر تغذیه هس ...

۴ عزیزم. مشکل اینجاست دارم روزی یه لووتیروکسین میخورم.

یعنی باید بیشترش کنم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنونم از لطفت مهربون خدایی که این عشقو در وجودمون گذاشته خودش کمکمون میکنه بهش برسیم❤😘 به روزای ق ...

پس چرا برا من اون دفعه نشد.خودتون دیدین چقد انرژی مثبت داشتم😒😒😒 فکر کنم گیرنده انرژی مثبتم خرابه😀😁😁

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

@دلارام۹۷ نمیدونم چرا نمیشه پستتو ریپلای کنم دختر😁تگ هم نمیشی😑

چون تو قراره صبورتر بشی و مامان عاشقتری بشی😍

میدونی عزیزم بنظرم ماها واقعا بیشتر از بقیه قدر این معجزه های شیرینمون رو میدونیم..حتما حکمت این انتظار هم همینه.ادم وقتی برای چیزی تلاش میکنه خیلی بیشتر قدرشو میدونه و لذت میبره از داشتنش

البته قانون جذب میگه تو نگو قراره مامان شم بگو من الان یه مامانم و هرروز فیلم بازی کن...ان شاالله خیلی زود خبر مامان شدن تورو هم بشنوم دوستم

@دلارام۹۷ نمیدونم چرا نمیشه پستتو ریپلای کنم دختر😁تگ هم نمیشی😑 چون تو قراره صبورتر بشی و مامان ...

عزیزمی❤❤❤

ان شاالله خوشگل خانم نازت رو بسلامتی بغل بگیری

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
پس چرا گفتی منفی اخه تکرار کردی دوباره تیترت رو؟ 

بی بیچک زدم منفی بودروزبعدش رفتم آزدادم خداروصدهزارمرتبه شکرمثبت بودفقط بتام پایین بودب خاطرهمین بی بی نشون ندادخیلی ناامیدشده بودم،الانم بعدازازمایش دوباره خیلی حالم بدشده اخه دکترم گفت سه برابربایدبشه من تو نت هم خوندم دوبرابربود ولی ماماناامیدم کردگفت اگه کمترباشه ممکنه پوچ یاخارج رحمی باشه البته اینومنشیش گفت این منشی روتاحالاندیده بودم خداخفش نکنه ک ایقدبهم استرس داد،من دیروزصبح یه لک صورتی دیدم ک احتمال دادم برالانه گزینی هست ممکنه لانه گزینیم خیلی دیرانجام شده باشه؟نی نی هنوزهفته دو یا سه باشه؟

عزیزم میگن حداقل 60 درصد رشد، یا دیگه دو برابر ولی سه برابر نوبره به خدا

راستی زینبی جون،پنج روزقبل ب مدت سه چهارروزضربان قلبم و نبضم وهمین طوردمای بدنم ک همش فکرمیکردم خیییلی تب داره همه جای بدنم رفته بودن بالا دمای بدنم هنوزبالاست ولی تعدادضربات نبضم اومده پایین نکنه رشدنی نیم داره کم میشه؟ 

@خاکستری     @نفسی835    ‍ ‍  @هاانا     @جانا ...

سلام مسیح جون، اولا که ایشالا چیزی نیست و صحیح و سالم بغلشون میکنی

منم دوبار راهزشکی قانونی رو رفتم و گفته بودن جنینات نقص داره که سقط کردم و الان بی بچه ام 😢

خواهش 
سلام بچه ها منم حال و روز خوبی ندارم . رفتم سونو خیلی کم رشد میکنه . هنوز جنین دیده نشده . ده روزه ...

عزیزم چند هفته ای؟

منم داغونم.

علائم شدیدم صفر شدم.

سینه هام درد و سنگینی و سفتی داشتن ، امروز دیگه هیچ خبری نیست.

تهوعم که دو روزه خیلی خیلی کم شده.فک کنم هر چی هم که هست از استرسه.

حس خالی بودن دارم.

انقد که انگیزه ندارم برم سونو.

انگار قلب تشکیل شده و بعد ایستاده.

دفعه قبلم همین مدلی بود.

من جنین دارم اما عمرا دیگه شوهرم بذاره.

فکر هم میکنم جنین ها ایرادی دارن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خبرشو به ماهم بده عزيزم انشاالله همه چي خوبه 🤲🏻❤️

ديشب ساعت ١٢ سونو دادم   خداروشكر گفت همه چيش خوبه 😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام عزیزم نی نی جاش امن و راحته ولی واسه دل خودت سونو برو یکی از اندیکاسیون های سونو زمین خوردن ما ...

اره خداروشكر  خدا بهم رحم كرد بيشتر خودم استرس داشتم  

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤