2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم خیلی ناراحت شدم..نمدونم چی بگم.فقط از خدا میخام همه چی اشتباه باشه و فرشته هات سالم.باشن و دلت ...

ممنونم مهربون. لطف می کنی.

دلخوشم به لطف و معجزه اش. همون خدایی که معجزه کرد و با اون بتای کم دوتا فرشته بهم بخشید اگه صلاح باشه خودش بازم می تونه معجزه کنه و سلامتی شونو بهم ببخشه

بخاطر های پر شدن الان براتون انتقال ندادن؟ گفتن کی براتون انتقال میدن؟

بله عزیزم به خاطر هایپر شدن انتقال میفته 3 ماه بعدش، که این ماه قرار بود انتقال بدم که ضخامت رحمم به اندازه کافی نبود و سیکلم کنسل شد و افتاد ان شاالله ماه آینده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيز دلم ان شا الله كه هيچ مشكلي نيست ، دكتر مرصوصي دكتر خوبي هست ، با دكتر من توي يك ساختمان پزشكان ...

ممنونم مامان سبحان خدا فرشته هاتو حفظ کنه. گل پسرتو که شیر می دی خیلی برای بچه هام دعا کن.

دکتر مرصوصی واقعا خیلی خوش برخورد بود و سعی می کرد ارامش بده. اتفاقا تابلو دکتر دستجردی هم دیدم دم در ساختمون و یاد شما افتادم.

سلام بچه ها منم حال و روز خوبی ندارم . رفتم سونو خیلی کم رشد میکنه . هنوز جنین دیده نشده . ده روزه ...

عزیزم امیدوارم اشتباه کرده باشن برات و ده روز دیگه جنین و قلبش دیده بشه براتون.

نمیدونم برا مصی جون چه اتفاقی افتاده جرات هم نمیکنم برم صفحات قبل رو بخونم .این چند روز همش اتفاقات بدی میشنوم.امیدوارم چیزی نباشه و نی نی هاش صحیح و سالم باسه.آبرویی که پیش خدا ندارم اما از ته دلم برا هر دوتون دعا میکنم چیزی نباشه و اشتباه شده باشه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نگران نباش اگه ی روز نخوری اتفاقی نمیوفته منم چند بار یادم رفته نخوردم

فدات شم مررررسي گلم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم دوست خوبم❤️

عزيزم غصه نخور انشاالله به حق شيش ماه كربلا نينيت سالم و به موقع در آغوش ميگيري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم ما کلا یک ماه و نیمه که متوجه این موضوع شدیم، بلافاصله بعد از آزمایش همسرم رفت پیش ارولوژ و ال ...

خب خوبه اول راهین.ما یک ساله درگیریم .اول گفتن واریکوسله وباید عمل کنین.عمل کرد اما شرایط بهتر که نشد هیچ تازه بدتر هم شد.تهران و یزد هم گفتن نباید واریکوسل رو عمل میکردین.الانم که اینطوری شده.ماهم طب سنتی رفتیم با اینکه میدونست طبع شوهرم گرمه کلی گرمی تجویز کردو سردیجات حذف ولی من اصلا نزاشتم استفاده کنه.آخه طبعش گرمه و خب گرمی فقط اوضاع اسپرم ها رو بدتر میکنه.شما طبع شوهرتون سرده؟

آره واقعا شنیدن این حرف خیلی بده، مخصوصا همون اول کار و کاملا غیر منتظره... ولی منم مثل تو امیدوارم، ...

نمیدونم چرا.فقط بهمون‌گفتن گرمیجات کمتر بخوره.البته اگه طبع شوهرتون سرده فکر نکنم مشکلی باشه ولی خب اگه به مدت طولانی گرمیجات استفاده کنه بعد از مدتی طبعش گرم میشه و اونوقته که گرمیجات برا وضعیت اسپرم ها بد میشه.اگه شوهرتون طبعش گرم باشه گرمیجات وضعیت اسپرم ها رو بدتر میکنه

بله عزیزم به خاطر هایپر شدن انتقال میفته 3 ماه بعدش، که این ماه قرار بود انتقال بدم که ضخامت رحمم به ...

انشاالله به زودی دامنتون سبز شه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
الهی آمین مرسی فداتشم اره منم همیشه‌ میگم نی نی با هر وزنی دنیا بیاد صحیح و سالم باشه فقط بعدش زود ...

براى وزنگيرى عاليه هفته هاى آخر بخور 

فكر نكنم گازش اذيت كنه خيلى

ذهنتو بابت اينا اذيت نكن چون هر چه قدر هم مراعات كنى كه من هم كردم باز خيلى از بچه ها از جمله دختر من دل درد رو از يه زمانى دارن و كاريش هم نمى شه كرد تا يه ذره بزرگتر شن و خوب شن

@خاکستری     @نفسی835    ‍ ‍  @هاانا     @جانا ...

كارى از دستمون بر نمى ياد جز دعا

همين الان دارم به دخترم شير مى دم از ته قلب برات از خدا خواستم كه دلتو پر از آرامش كنه🙏🏼🙏🏼🌸

ممنونم مامان سبحان خدا فرشته هاتو حفظ کنه. گل پسرتو که شیر می دی خیلی برای بچه هام دعا کن. دکتر مرص ...

چشم عزيزم قابل باشم دعاگوت هستم ، ان شا الله كه هر دو تا فرشته ات رو به سلامت در آغوش ميگيري .