2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام مامان سبحان خوبيم خداروشكر خودت خوبى؟پسر گلت خوبه،؟؟چطورى با بى خوابى؟؟ الهى ارمغان منفى شد چه ...

خدا رو شكر عزيزم كه خوبيد خانمي ، من هم خوبم خدا رو شكر ، پسرم هم خوبه .

خدا رو شكر پسرم خواب شبش بد نيست تا ٢٠ روزگي روزها هم خوب ميخوابيد ولي كم كم كه بزرگتر ميشن روزها كمتر ميخوابن ، البته شبها اينطور نيست كه بيدار نشه ها دو سه بار بيدار ميشه و هر دفعه هم تا بخوابه حداقل يك ساعت طول ميكشه ولي دختر من تا ٤ ماه اول اينقدر بدخواب بود چه روز و چه شب كه وقتي مقايسه ميكنم ميبينم پسرم خيلي بهتره .

الان هم مشكل ما اين هست كه وقتي پسرم بيدار ميشه و گريه ميكنه دخترم با اينكه توي اتاق خودش ميخوابه مخصوصا صبح هاي زود بيدار ميشه و ديگه يك داستاني هم براي خوابوندن اون داريم .

ولي انگار خدا خودش توان و قدرت مادرها و حتي پدرها رو چند برابر ميكنه .

خدا جونم از اين روزهايي كه نميفهميم چطوري روزمون شب ميشه و شبمون صبح با يك عالمه گل بهشتي قسمت و روزي همه دوستان گلم بكن . 😍😍😍😍

خداکنه منم اینجوری باشم.اخه میدونم تا قسمت زیادیش ژنتیکیه.متاسفانه مامانم شکمش زیاد ترک خورده توی با ...

نه عزيزم با روز انتقال هم حساب كني در حد چند روز فرق داره . بعدش هم زايمان طبيعي يك تاريخي بر حسب تاريخ پريود هستش ولي الزاما همون روز كه نميشه بستگي به اين داره كه كي دردت شروع بشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان تخمک کشی انجام دادم و جنین فریز دارم، بله دقتشون تو کار خوب بوده تا الان، سارا فلاحی که تو م ...

آخه تو کلینیک دکتر رستمی به من گفتن خود سارا فلاحی هم جدا مطب دارن ولی تخمک کشی و انتقال رو میان تو کلینیک رستمی انجام میدن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وای عزیزممم بغض کردم بخدا، راس میگی همون چند ساعتم شیرینه، همسر من تعداد اسپرمش خیلی کمه، یکی دو میل ...

عزیزم چقد شرایط شوهرت مثل شوهر منه. خدا میدونه وقتی به منم گفتن باید بری جنین اهدایی چقد تو خیابون گریه کردم. ولی من کوتاه نیومدم و رفتم برا میکرو ولی خب گفتن جنینام تو دو سلولی رشدشون متوقف شده.دوباره بهم گفتن اهدایی .جنین شناس که بهم میگفت حالا واسه بار اول برین اهدایی.با خودم گفتم وقتی میگه واسه بار اول برین اهدایی یعنی من میتونم بچه خودم رو داشته باشم.بماند که چقد حرفاشون ضد و نقیض بود.واسه همین الان دارم تهران ادامه میدم کار درمان رو .تهران گفتن اصلا نباید همون اول کاربهتون پیشنهاد اهدایی میدادن.حداقل باید چند بار با جنینای خودتون براتون انتقال بدن بعد اگه نشد اونوقت حق دارن پیشنهاد اهدایی بدن.شوهر منم مشکل الیگو اسپرمی داره.تعداد کم و شکل غیر طبیعی.برا ما هم گفتن اینقدر تعداد پایینه که بقیه پارامترها نمیتونه خوب ارزیابی بشه.ولی من ناامید نیستم.میدونم میتونم مامان بشم با جنین خود.ولی خب سختی داره شکست خوردن داره زمین خوردن داره ولی خب غیر ممکن نیست.همین تیر ماه بود که خیلی دلم شکست بهم گفتن جنینات رشد نداشتن یه مدت هر شب فقط گریه میکردم بی صدا که یه وقت شوهرم نفهمه و ناراحت بشه ولی الان آرومم و فقط به هدفم فکر میکنم.مطمئنم شما هم زود مامان میشی.هیچ وقت به نظر یه دکتر یا مرکز بسنده نکن.بنظرم یه سر تهران هم برو.ببین اونجا چی میگن.من خودم بعد از پانکچرم که حنینام رشد نداشت هم یزد رفتم هم تهران.الانم دیگه فعلا تصمیم گرفتیم همون تهران ادامه بدیم.شوهرتون حتما هر روز بیضه هاش رو با آب سرد بشوره.لباس تنگ نپوشه.تو خونه سعی کنه اون قسمت رو زیاد گرم نگه نداره.وقتی خودتون تنها هستین با شلوار خنک و گشاد باشه یا حتی زیرپوش.وقتی بیرون میره حتما به محض ورود به خونه با آب سرد خودشو بشوره.موقع حمام از دوش آب داغ استفاده نکنه.نخود و اب نخود رو میگن خیلی خوبه برا اسپرم ها.فست فود و غذاهای سرخ کردنی کمتر بخوره یا اگه میتونی کلا حذف کن.روغن کنجد استفاده کن تو غذاهات.لبنیات هم براش خوبه.گرمی کمتر بده بهش.ویتامین سی و ای فولیک اسید هم براش خوبه.اینا توصیه های جنین شناس ابن سینا و یزد بود .اورولوژ یزد هم گفت تاموکسیفن سه ماه بخوره.تهران هم براش فرتیل پلاس نوشتن که داره میخوره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
هنوز انتقال انجام ندادید؟دوسی شنیدم میگن بعد از تخمک کشی معمولا هایپر میشی، شما هایپر نشدید؟آخه من ا ...

بله عزیزم منم هایپر شدم و هایپر شدن صرفا بد نیست، عوارض ناشی از هایپری بد هست که با داشتن رژیم پر پروتءین، از عوارضش کم میشه و مشکلی به وجودنمیاد، اغلب بیمارای دکتر رستمی هم سارا فلاحی ویزیت میکنن، شلوغ هست ولی نه اونطوری که خیییلی اذیت بشید، بعد یه خانومی دیگه هم بودن با مشکل شما که حالا اسم کاربریشون یادم نیست، فک کنم مادر و کودک رفته بودن، حالا ان شاالله خودشون پیامتون ببینن بگن چه مراحلی رفتن

آخه تو کلینیک دکتر رستمی به من گفتن خود سارا فلاحی هم جدا مطب دارن ولی تخمک کشی و انتقال رو میان تو ...

من که میرم تو یه اتاق هستن، اطلاعی ندارم که ویزیتاشون جدا هست

@خاکستری     @نفسی835    ‍ ‍  @هاانا     @جانا ...

عزيز دلم ان شا الله كه هيچ مشكلي نيست ، دكتر مرصوصي دكتر خوبي هست ، با دكتر من توي يك ساختمان پزشكان هستن ، دكتر من هم اگر كسي مشكوك به مشكل خاصي باشه ميفرستتش پيش دكتر مرصوصي ، دختر خاله ام هم فرستاد پيش دكتر مرصوصي يادم نيست دقيقا توي غربال اول بهش چي گفته بودن ولي خدا رو شكر بعد از بررسي كه دكتر مرصوصي انجام داد بهش گفت مشكل خاصي نيست و الان پسرش نزديك ٤ سالش هست و ماشاالله خيلي هم خوب و بامزه و باهوش هست ، اون هم فتق ناف داشت كه وقتي نوزاد بود عمل كرد . توكل كن به خدا ان شا الله كه همه چيز خوبه .

عزیزم چقد شرایط شوهرت مثل شوهر منه. خدا میدونه وقتی به منم گفتن باید بری جنین اهدایی چقد تو خیابون گ ...

آره واقعا شنیدن این حرف خیلی بده، مخصوصا همون اول کار و کاملا غیر منتظره... ولی منم مثل تو امیدوارم، تلاشمونو میکنیم، زمین میخوریم و بلند میشیم... من که سپردم به خدا نتیجشو ولی تلاشمو میکنم

میدونی چیه دلارام جان، قشنگی این اتفاقا از نظر من اینه که زن و شوهر علاقشون به هم چندین برابر میشه، هر دو شون باهم برای یه چیز تلاش میکنن، هر چقدر هم که سخت و طولانی باشه... 

میگم یه سوال، چرا گفتن گرمی زیاد نخوره شوهرتون؟ آخه این رژیم طب سنتی که همسر من داره پر از گرمیجاته

هانا جان شما زایمان طبیعی داشتی! درسته؟

بله عزيزم و يكى از بهترين و راحترين و شيرينترين لحظه بود برام و به همه مى گم اصلا از زايمان طبيعى نترسين چون با اپيدورال كه بعد از ٥ سانت باز شدن مى زنن اگه درخواست كنين هيچ دردى نداره و بينهايت شيرينه

بله عزیزم منم هایپر شدم و هایپر شدن صرفا بد نیست، عوارض ناشی از هایپری بد هست که با داشتن رژیم پر پر ...

بخاطر های پر شدن الان براتون انتقال ندادن؟ گفتن کی براتون انتقال میدن؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزيزم  اصلا نگران نباش و همه چي بسپر به اون بالايي تا آرامش بهت برگرده عزيزم. منم تقريبا ...

ممنونم عزیزم. انشاءالله که فرشته شما سالمه و به سلامت میاد بغلت. من می دونم که همه چی دست اون بالایه و خودش مصلحت هر کسی رو بهتر می دونه. اما ظرفیت بنده هاشم باید در نظر بگیره. من واقعا تحمل این درد بزرگ رو ندارم. از قبل انتقالم همش می گفتم خدایا اگه قراره نتیجه مثبت باشه و سالم بیاد بغلم خودت جور کن انتقال بدم. و واقعا با اون شرایط من بعد پانکچر انتقالم معجزه بود برام. بعدم تو اون دو هفته از بس اینجا و اونحا شنیدم چه مشکلاتی برای جنین ها پیش میاد بازم همش می گفتم خدایا خودت می دونی چقد دلم بچه می خواد اگه قرار صحیح و‌سالم بیان بغلم نتیجه ازم مثبت بشه. واسه همین الان خیلی سخته خیلی سخت.

بازم توکل به خودش. از اون روز اول همیشه دعا می کردم منتظرا زودتر باردار شن و  هر کی جواب ازش مثبت میشه بچه شو سالم بغل بگیره

عزیزدلم پیامتو خوندم خیلی دلم گرفت،رفتم توی نت درمورد این بیماری سرچ کردم(ظاهرا میشه بعد عمل کرد)... ...

ممنونم از لطف و‌محبتت عزیزم. ببخشید که شما و بقیه رو ناراحت کردم

اگه به شماها نمی گفتم دق می کردم. الانم که می بینم اینهمه دوست همدل اینجا دارم که برام دعا می کنن خیلی ارومتر شدم.

دکتر پریناتولوژیست هم می گفت اگه مشکل کروموزومی نباشه بعد بدنیا اومدن میشه اونی که مشکل داره رو عمل کرد. نمی دونم واقعا. خدا خودش کمکمون کنه.