2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام به دوستان گل، کسی اینجا هست شیراز ای وی اف انجام داده و باردار شده، پیش کدوم دکتر؟من میخوام شیر ...

عزیزم.من شیرازم و بیمارستان زینبیه انجام دادم..سوالی باشه در خدمتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.من شیرازم و بیمارستان زینبیه انجام دادم..سوالی باشه در خدمتم

ممنون گلم، می خواستم بدونم بیمارستان زینبیه روش pgd رو هم دارن؟چون من می خام ivf ,pgd انجام بدم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها منم حال و روز خوبی ندارم . رفتم سونو خیلی کم رشد میکنه . هنوز جنین دیده نشده . ده روزه ...

عزیزم فقط سعی کن به اتفاقای خوب فکرکنی.میدونم تو همچین شرایطی خیلی سخته ولی باور کن اگه خدا بخواد همه چی درست میشه...خیلی وقتا دکترا خیلی حرفا میزنن که دلمون میشکنه ولی بعدش خدا‌ معجزه هاشو نشونمون میده

دعا میکنم نی نی کوچولوت حسابی رشد کنه و همه چی عالی باشه توی سونوی بعدی.براش انرژی مثبت بفرست😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون گلم، می خواستم بدونم بیمارستان زینبیه روش pgd رو هم دارن؟چون من می خام ivf ,pgd انجام بدم

نه عزیزم تا جایی ک.من میدونم انجام نمیدن..برای pgdباید بری کلینیک دکتر رستمی..ومطبای خصوصی جدیدا شنیدم بیمارستان.مادر وکودک هم انجام میدن ولی نمدونم چقدر درست باشه..ولی از همه جا قدبمی تر وبهتر برای پی جی دی دکتر رستمی هستن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من زیاد اطلاعات ندارم ولی یه سری یه تاپیکی میخوندم اون آقا آزو اسپرم بود یعد مدتی یه دونه اسپر ...

عزیزم ما کلا یک ماه و نیمه که متوجه این موضوع شدیم، بلافاصله بعد از آزمایش همسرم رفت پیش ارولوژ و الان داره قرص سلن پلاس و اوومید میخوره. در مورد آی وی اف و میکرو، بعد از اون حرف دکتر دیگه ما پیگیرش نشدیم و الان فقط داریم رو تقویت تغذیه کار میکنیم، تا ایشاله دو ماه دیگه که دوباره همسرم آزمایش بده ببینیم چطور میشه. من هر شب شیر و گرده نخل و جوز هندی به همراه عسل و شیره انگور و سیاهدونه مخلوط میکنم، میدم میخوره. سه روز تو هفته میگو و پیاز و تخم مرغ محلی نطفه دار و تره با هم ترکیب میکنم به عنوان شام میخوره، سه روز هم همین خوراک نخود که گفتین، البته بدون آبلیمو بهش میدم. دیگه اینکه همسرم هر روز مغز گردو و بادام و فندق و پسته میخوره. دمنوش دارچین و زنجبیل و عسل میخوره. 

صبح ناشتا ژل رویال میخوره و کلا سردیجات از تغذیش حذف شده

این کارها رو طبیب سنتی به ما گفته که انجام بدیم... اگر دوست داری شمام این کاها رو انجام بده تا ببینیم خدا چی صلاح میدونه برامون.

عزیزم منم شیرازم و تو مراحل انجام پی جی دی با دکتر رستمی هستم، سوالی داری در خدمتم

هم تعداد هم مورفولوژی،البته تعدادش مرتب بالا پایین میشه،ظاهرا الان حرکتش هم مشکل پیدا کرده،نگران نبا ...

متاسفانه خیلی رایج شده این مشکلات، ما یک ماهه که کلا مدل تغذیه همسرم رو تغییر دادیم، با توجه به طب سنتی گرمیجات خیلی مصرف میکنه دیگه تا ببینیم خدا چی میخواد...

ما خدا رو شکر از نظر روحی فعلا خوبیم، ایشاله شما هم خوب و ریلکس باشید تا به زودی همینجا خبرهای خوبی به هم بدیم😍🙏

نه عزیزم تا جایی ک.من میدونم انجام نمیدن..برای pgdباید بری کلینیک دکتر رستمی..ومطبای خصوصی جدیدا شنی ...

ممنون مهربون

عزیزم منم شیرازم و تو مراحل انجام پی جی دی با دکتر رستمی هستم، سوالی داری در خدمتم

ممنون عزیزم، شما در چه مرحله ای هستین؟هزینتون چقدر شد؟ به نظرتون دقت کارشون خوبه ؟آخه تعریف کار سارا فلاحی و مژگان صیادی هم شنیدم حالا نمی دونم بیام تحت نظر رستمی باشم یا فلاحی یا صیادی

متاسفانه خیلی رایج شده این مشکلات، ما یک ماهه که کلا مدل تغذیه همسرم رو تغییر دادیم، با توجه به طب س ...

انشالله عزیزم 😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم، شما در چه مرحله ای هستین؟هزینتون چقدر شد؟ به نظرتون دقت کارشون خوبه ؟آخه تعریف کار سارا ...

من الان تخمک کشی انجام دادم و جنین فریز دارم، بله دقتشون تو کار خوب بوده تا الان، سارا فلاحی که تو مطب خود دکتر رستمی هستن و بیمارای دکتر رستمی را ویزیت میکنن، در مورد مژگان صیادی هم اطلاعی ندارم، هزینه هم تا بین 20 تا 25 که خود تعیین جنسیت صرفا 13 میلیون میشه

من الان تخمک کشی انجام دادم و جنین فریز دارم، بله دقتشون تو کار خوب بوده تا الان، سارا فلاحی که تو م ...

هنوز انتقال انجام ندادید؟دوسی شنیدم میگن بعد از تخمک کشی معمولا هایپر میشی، شما هایپر نشدید؟آخه من از هایپر شدن می ترسم، اره می دونم سارا فلاحی انتقال رو تو خود کلینیک رستمی انجام میدن، ولی نمی دونم کلا برم زیر نظر خود دکتر رستمی یا سارا فلاحی، آخه میگن مطب خود سیروس رستمی خیلی شلوغه، شما چند تا جنین دارید؟دوسی من یک ماهه سقط کردم خیلی ناراحتم، من و شوهرم هر دو مینوریم، جنین ماژور بود، مجبور شدم سقط کنم، حالا دیگه میخام از روش pgd برم که یه جنین سالم برام کاشت کنند