2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

سلام دوستان و مامانا.

زینب جان من حالم خیلی بده ، حالت تهوع شدید ، که چیزی که میخورم بدتره.

بدن درد ، دست درد و سینه درد.

انگار یک وزنه سنگین روی سینمه.

گاهی سر درد هم اضافه میشه.

هیچ کاری هم نمیتونم بکنم. اینا خوبه؟ با همه این علائم ، برای سونو قلب هفته بعد حسابی نگرانم.

تقویتی هم فقط فمبیون دارم. کافیه؟ نکنه بدنم کمبود ویتامینی چیزی دارم انقد بی حاله ؟ مثل معتادهام ، همه بدنم ضعف داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مرسی بابت دعای قشنگت  ولی ما طبیعی نمیتونیم بچه دار شیم  همینکه با میکرو باردار شم ...

عزیزم منم دقیقا مثل شما فکر میکنم... همین که با میکرو باردار شم چیزی از معجزه کم نداره...ببخشید میپرسم، شما مشکلتون چیه؟

گلم چي شد رفتي دكتر ؟

آره انقدرم شلوغ بود مردم دیگه الان رسیدم خونه 

هیچی گفت نگران نباش زوده جون سینافکت داری میزنی طبیعیه دوباره سینا فکت داد بزنم گفت یکشنبه بیا برای سونو گفتم فرقی نداره روز چندم پریود باشم گفت نه 🤔🤔🤔🤔

مگه نباید روز دوم سونو کنن چرا برای من فرق نداره 

زینب جون اگه پیامتو دیدی نظرت رو بگو گیج شدم🙃🙃🙃

عزیزم با ذخیره های پایین تر اینجا طبیعی باردار شدن  الهی که شما هم این بار مامان بشی اصلا به ...

زینب جان من بالاخره به ترسم غلبه کردم و آزمایش ذخیره دادم،ولی جوابش اصلا اون چیزی نبود که انتظار داشتم،همش به خودم امید میدادم که اف اس اچ الکی بالاست،ولی متاسفانه نبود،نتیجه آز ذخیره  ۱  هست،این خیلی بده؟من تا کی فرصت دارم برای بارداری،ضمنا اف اس اچ اومده پایین شد ۶ و هفت دهم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم بعد ۲۸ نداریم تا ۳۵. آخریش همون ۳۵ ایناس که کل وضعیت جنین بررسی میشه و تاریخ زایمان گفته میشه. ...

خب خداروشکر عزیزم.پس منم همون هفته ها میرم برای سونو ان شاالله😍😘 ان شاالله که همه ی باردارا به سلامتی بگذرونن این دوران رو

و تموم منتظرا هم خیلی زود تجربه کنن این لحظه های قشنگو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون گلم که خیالمو راحت کردی😘 😘 این چندساله هرچی دارو استفاده کردم مثل این امپول پروژسترون اذیت ن ...

فداتشم خانمی.اره ظاهرا شیاف خوبی هم هست من که راضی بودم...البته خیلیا سیکلو داشتن از اولش...با دکترت مشورت کن که شیافو برات جایگزین کنه اگه میشه

ان شاالله که نتیجه‌میگیری گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستای عزیزتر جان مهربون هایی که با خوندن پیام های محبت امیزتون غمم تسکین پیدا میکرد دیشب از ب ...

سلام آزی عزیزم.امیدوارم که حالت بهتر باشه...خیلی خیلی مواظب خودت و سلامتیت باش.ان شاالله با این پشتکار و امیدی که داری به زودی مامان دوقلوها میشی و صحیح و سالم بغلشون میگیری...بهترینها سر راه خودت و خانواده ی خوبت❤

زینب جان من بالاخره به ترسم غلبه کردم و آزمایش ذخیره دادم،ولی جوابش اصلا اون چیزی نبود که انتظار داش ...

عزیزم ذخیره ی ۱ اصلا هم بد نیست.من با ذخیره ۱/۳ حدود ۱۲ تا تخمک داشتم که بخاطر مشکل همسرم ۵ تا جنین برام تشکیل شد و با اولین انتقال خداروشکر مامان شدم

توکل کن به خدا...اگه میخوای وارد سیکل شی تقویتی و مکمل های خوب برای تخمک استفاده کن ان شاالله که به زودی مامانی

البته نمیدونم شما منظورتون بارداری طبیعی بود یا میکرو...

عزیزم مرسی بابت دعای قشنگت  ولی ما طبیعی نمیتونیم بچه دار شیم  همینکه با میکرو باردار شم ...

توكل به خدا انشاالله خدا معجزه كنه براتون 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره انقدرم شلوغ بود مردم دیگه الان رسیدم خونه  هیچی گفت نگران نباش زوده جون سینافکت داری میزنی ...

خسته نباشي عزيزم ميدون خيلي سخته 

يعني چي يكشنبه بيا خب مگه پريود شدي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷