2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سارا جون من ۳۰ تیر انتقال سومم هم منفی شد واسه ادامه هم ذوقی ندارم برام دعا کن 

منم نداشتم این سری که بار چهارم رفتم گفتم اگه نشه میزارمش کنار فعلا

با امید برو‌جلو خدا بزرگه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
نفسی جان شما کجا ای وی اف کردید که بعد از انتقال سوند وصل کردید و همون سری که سوند زدید باردار شدید ...

عزیزم.من.شیرازم..چون انتقال با مثانه پر بود بعدش برااینکه نخایم از جامون بلندشیم..بلافاصله سوند وصل میکردن براتخلیه ادرار😬...اره عزیزم من باوجود عفونت خیلی شدید بخاطر سوند...باردارشدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا این مدلی خوردی ؟؟؟  متفورمین رو معمولا هفته اول روزی یه دونه میخورن هفته دوم روزی دو ...

برامن ۳۰ عدد‌، روزی یکی نوشت.که میشد یک ماه

حالم بد میشد نمیتونستم بخورم .اگه نمیخوردم فک کنم بهتر بود

دکتر به من داد ک جلوی هایپریمو بگیره.گفت آب شکمو میگیره و تاثیری رو تخمکا نداره

شما میدونید عملکرد متفورمین چیه؟؟ اطلاعاتی دارید؟؟

گلم اگر سه روزه باشه جنین حدود 3 تا 4 روز بعد تازه لانه گزینی شروع میشه، اگر بلاست 5 روزه باشه حدود ...

ممنون زينبي جان از پاسخ هات 

دعا ميكنم هرچه زودتر به خواسته دلت برسي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

زینب جون شما از علایمتون می گین .جنین چی بود؟ لک دیدین.

من علائم نداشتم گلم، راستش از بس بیرون از خونه بودم خیلی فرصت توجه به علائم برام وجود نداشت

سردم میشد بی محلی می کردم

خلاصه هر چی میشد میگفتم عوارض داروهاست

لک لانه گزینی نداشتم، جنین سه روزه

روزای آخر دقیقا شبیه مواقعی بودم که قرار بود پری بشم 

بعد 6 سال انتظار و سه سال دوندگی زیاد تو اوج ناامیدی جواب آزم + شد

من علائم نداشتم گلم، راستش از بس بیرون از خونه بودم خیلی فرصت توجه به علائم برام وجود نداشت سردم می ...

به سلامتی زایمان کنی عزیزم . من دفعه 5انتقال میدم . 10سال دنبالش هستم.برای من دعاکنین. 

به سلامتی زایمان کنی عزیزم . من دفعه 5انتقال میدم . 10سال دنبالش هستم.برای من دعاکنین. 

الهی عزیزم 

به خدا یک لحظه نیست برای مامان های منتظر دعا نکنم 

می فهمم هر چی سال های انتظار بیشتر میشه چی به سر آدم میاره، واقعا سخته

ولی ان شاالله نتیجه که بگیری و نی نی رو بغل کنی همه رو یادت میره 

عاااااااااالی بود😂😂😂😂 من خیلی براتون دعا میکنم 

ممنووووون مهربون ❤️❤️💐💐

انشاالله ني ني تو سالم و به موقع در آغوش بگيري 🤲🏻😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷