2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
اگه میخوای عذاب وجدان نگیری از اون کرم نود تومنی مرجان جون بخر😂😂 

😁😁فکر کنم اونو استفاده کنم بعد از ترک خوردن بخاطر پولی که هدر رفته عذاب وجدان بگیرم😂

خدا جونم شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من anti tpo عددش ۳۰هست که رنج نرمال آزمایشگاه زیر ۳۴هست.میتونم سویا بخورم یا اگه بخورم بالا میره عدد ...

TSH چنده عزیزم؟ اگر زیر 1ونیم هست بخور با خیال راحت ولی زیاده روی نکن

کلا زیاده روی هیچ جا خوب نیست

ما که عملم کردیم نشد اخرشم مجبور شدیم اومدیم میکرو  به نظر من با چند تا دکتر مشورت کنید الکی ش ...

میخواموهمینو بدونم دکترا آدمو گیج می کنن دکتر خودمون تو مرکز گفت واسه میکرو نیازیبه عمل تیست ولی دکتر آنلاین پرسیدم گفت عمل باید بکنه نمی دونم گیج شدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نگران نباش دوستم مثبتی ان شاءالله....  تو پانکچرتم بی درد بود یادت رفته تو اتاق عمل گریه کردی& ...

فدات شم اره چه روز بدي بود ممنووون دعا كن 

پريود شدي گلم؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم آز شوهرت کاملا خوبه حتی تحرکش اما چسبندگی داره اسپرمشون و غلظتش زیاده اون باید حل کنی

چیکار کنیم واسه اون تو آزمایشای قبلیش نرمال بود ایندفعه اینطوریشده غلظتش

گلم من دوبار آی یو آی کردم، هر بار زمین تا آسمون با دفعه قبل فرق داشت، خیلی متاسفم 😔😔😔

خیلی امید داشتم ولی نشد چی بگم خدا نخواست 

خیلی امید داشتم ولی نشد چی بگم خدا نخواست 

عزيزم ناراحت نباش انشاالله طبيعي باردار ميشي🤲🏻🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانوما این جواب آزمایش شوهرمه واریکوسل داره بنطرتون با این آزمایش واریکوسلشو عمل کنه بریم میکرو یا ن ...

گلم گرید چند هست واریکوسل ایشون؟ 

از نظر انصاف و مهارت بالا من دکتر محمدعلی صدیقی گیلانی رو بهت معرفی می کنم، روزهای یکشنبه و سه شنبه رویان هست و شنبه و 4 شنبه مطب خودش 

تو واریکوسل و اینکه عمل کنین یا نه خیلی خوب نظر میده

ویزیت مطبش اجباری نیست و از دکتر عمومی کمتره

پارسال آبان ما فقط 20 تومن پول ویزیت دادیم

کلی هم وقت میذاره