2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام عزیزم خوبی مرسی عزیز دلم قسمت همه ایشالا لازم نشه بری پیشش پس من بار چهارمم بود مثل همیشه کا ...

عاخه استرس دارم ميخواستم نداشته باشم ديدم ابن سينا ديازپام ميزنن ميخواستم دقيقشو بدونم منم به دكترم پيشنهاد بدم برام تحويز كنه

...
برا ما ک معرفی نکرد. تو اهواز هم دوسه تا بیشتر نیستن ک کارشون خوب باشه

ببخشید پستهای قبلیتون رو که خوندم ظاهرا قبلا دکتر دیباوند پزشکتون بوده و الان اومدید زیر نظر دکتر نقاب.خواستم بدونم دلیل شخصی داشته یا از عملکرد دکتر دیباوند ناراضی بودید؟

اخه من پزشکم دکتر نقاب بود ولی چون با dfiبالای همسرم گفت بیایید ای وی اف یه مقدار اعتمادم رو بهش از دست دادم و گفتم بیام زیر نظر دکتر دیباوند.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما این جواب آزمایش شوهرمه واریکوسل داره بنطرتون با این آزمایش واریکوسلشو عمل کنه بریم میکرو یا ن ...

ما که عملم کردیم نشد اخرشم مجبور شدیم اومدیم میکرو 

به نظر من با چند تا دکتر مشورت کنید الکی شوهرت نره زیر تیغ جراحی اخرشم نشه اگه زیاد تاثیر نداره برو ای وی اف

نگران نباش عزیزم منم تهوع ندارم فقط بعضی وقتا زیر دلم ی دردایی دارم توکل به خدا ان شاءالله به سلامت ...

ممنونم عزيزم منم درست مثل شمام فقط بعضي وقتا يك دردايي حس مكنم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
روز ده گفتن 6/9 هست، 3 تا میخوردم کردش 4 تا دوباره فردا باید سونو بشم ببینم چی میشه ان شاالله

نگران نباش عزیزم منم روز 13،شده بود 7.1 تعدادش رو کرد 4 تا دیگه روز 16 ضخامتم 10 شد و روز 21 انتقال دادن

فقط یادمه بهم گفت دیگه روزه نگیرم که بتونم آب بیشتری مصرف کنم

عزیزم هر کس یه جوریه. من از حالت تهوع کلافه شدم ، اما همش میگم شاید از داروهاست. حتی بارداری های ق ...

قوربونت عزيزم....ب قول شما هركسي يكجوريه دكر توكل ب خدا....ني ني هامونو ب خدا ميسپاريم😍😍😍

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
عزیزم یعنی میام میزنمت ها😂😂😂😂 به خدا پیشم نیستی ببینی چه ضجری می کشم، هر چی می خورم بالا میارم، ...

عزززیزم چه خوب که روحیتو حفظ کردی آفرین بهت 

من که همیشه از استیکرا و حرفات  انرژی میگیرم 

همین روزا دیکه بهتر میشی ان شاءالله ویار تا آخر سه ماه معمولا 😊😊😊😊😊

عزززیزم چه خوب که روحیتو حفظ کردی آفرین بهت  من که همیشه از استیکرا و حرفات  انرژی میگیرم ...

ان شاالله عزیزم🤲🤲🤲🤲

حلقه ای بر گردنم افکنده دوست، می برد هرجا که خاطر خواه اوست

ان شاالله همه مامان بشن ولی بی دردسر😍😍😍😍

راستی پریود شدی بالاخره؟؟ 🥴🥴🥴🥴

منم پشت زانو و رونم پام پر از ترک بود از 16، 17 سالگی شروع شد😣 الانم شکمم، چه میشه کرد جنس پوستمون ...

آره واقعا جنس پوستمون خوب نیست میدونم ترک میخورم ولی میخوام حداقل عذاب وجدان نگیرم😁

خدا جونم شکرت...
سلام خانمای گل آجیل سویا رو قبل از شروع سیکل پانکچر هم میشه خورد؟تاثیری داره؟

سلام عزیزم، اگر مشکل کم کاری تیروئید نداری عالیه، شیر سویا هم عالیه 

ولی اگر لووتیروکسین مصرف می کنی دیگه به صلاحت نیست

ببین منم عاشق شیر سویا و دونه های سویا بودم ولی چون لووتیروکسین داشتم نخوردم

خانوما این جواب آزمایش شوهرمه واریکوسل داره بنطرتون با این آزمایش واریکوسلشو عمل کنه بریم میکرو یا ن ...

عزیزم آز شوهرت کاملا خوبه حتی تحرکش

اما چسبندگی داره اسپرمشون و غلظتش زیاده اون باید حل کنی

سلام عزیزم، اگر مشکل کم کاری تیروئید نداری عالیه، شیر سویا هم عالیه  ولی اگر لووتیروکسین مصرف ...

من anti tpo عددش ۳۰هست که رنج نرمال آزمایشگاه زیر ۳۴هست.میتونم سویا بخورم یا اگه بخورم بالا میره عددش؟