2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم از الان روغن بگیر من شنیدم سینره و ماستلا خوبه، روغن بچه فیروز و سیگل هم خوبه

میخواستم خودم بگی م گفتم شاید دکترم ی مارک دیگه برام تجویز کنه منم روغن بی اویل و شنیدم خوبه شامپو بدن گلیسیرینه هم هست که مخصوص بارداریه من خودم قبلا از روغن بچه فیروز بعد از حموم استفاده میکردم ولی نمیدونم الان کدوم تاثیر بهتری داره منتظرم شنبه برم پیش دکترم بعد بخرم

خدا جونم شکرت...
ان شاالله عزیزم🤲🤲🤲🤲 حلقه ای بر گردنم افکنده دوست، می برد هرجا که خاطر خواه اوست ان شاالله همه ...

نه بابا یکشنبه هفته پیش دکتر بودم برای ۱۰ شب دوفاستون داد روزی ۲ تا روزی ۵۰ واحدم سوپرفکت گفت چهارشنبه بیا حدودا میشه روز دوم پریود اگرم زودتر پریود شدی زنگ بزن ولی زودتر که نشدم هیچ .... الان فردا وقت دکتر دارم برای سونو ولی هنوز نشدم نگرانم خیلی

نمیدونم چیکار کنم بنظرت از چیه تا حالا اینجوری عقب ننداخته بودم اوایل احساسشو داشتم ولی الان دیگه نه لکه بینی دارم نه حس پریودی 

فدات شم اره چه روز بدي بود ممنووون دعا كن  پريود شدي گلم؟

نه بابا فردا باید برم دکتر مثلا خیر سرم سونو روز دوم پریود 🤗🤗🤗🤗🤗

ولی هنوز نشدم قرص و آمپول داده که باز شم گفت تا یکشنبه دوشنبه میشی چهارشنبه بیا ولی نشدم 

شوهرمم خوشحال میگه بابا باور کن بارداری اینا نمیدونن 😎😎😎

الهی بمیرم براش سواد باروری و ناباروریش خیلی کمه😄😄😄😄

نه بابا یکشنبه هفته پیش دکتر بودم برای ۱۰ شب دوفاستون داد روزی ۲ تا روزی ۵۰ واحدم سوپرفکت گفت چهارشن ...

خيليه منو شما با هم بوديم 

سونو كرد دكتر ؟اگه پريود نشدي پس نرو 

آمپول پروژسترون نداد ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شاید بارداری

نه خواهر جان دلت خوشه😢😢😢

۱۲ روز بود عقب انداخته بودم آزمایش دادم منفی بود رفتم سونو هم کرد دارو داد پریود شم برم انتقال ولی نمیشم 

دعا کنید پریود  بشم کلافه شدم 

نه بابا فردا باید برم دکتر مثلا خیر سرم سونو روز دوم پریود 🤗🤗🤗🤗🤗 ولی هنوز نشدم قرص و آمپول داد ...

آخه انشاالله كه باردار ميشي🤲🏻🤲🏻🌺🌺 

آزمايش بارداري  هم دادي آخه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرجان جون از چند هفتگی دکترت بهت کرم داد برای ترک؟من همینجوریش رو ب ا س ن و پشت زانوهام پر از ترکه خ ...

عزیزم خودت بگیر بزن خب. من دکترم دیده بود پشت رونم و اینا ترک داره از همون هفته های اول بهم گفت حتما کرم بزن. من زیاد جدی نگرفتم ولی دفعه قبل دوباره هم تاکید کرد دیگه دارم می زنم

برو داروخانه بگو‌کرم ضد ترک می خوام برای بارداری. یکی هم هست برای بعد بارداری اشتباه نگیری یوقت

خيليه منو شما با هم بوديم  سونو كرد دكتر ؟اگه پريود نشدي پس نرو  آمپول پروژسترون نداد ؟

نه اول داشت پروژسترون میداد بعد به طاهری گفت عوضش کن دوفاستون بده نمیدونم چرا🤔🤔🤔🤔

شانس منو میبینی توروخدا تا حالا چند تا از مسافرت ها برنامه هامون رو جابجا کردیم برای انتقال ولی مثل اینکه این پری خانوم خیال اومدن نداره 

نمیشه پریود نشده انتقال بدن🙄🙄🙄