2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست

سلام لطفا جواب منو بدید خیلی نگرانم خدا خیرتون بده.من ازمایش غربالگریم تروزومی 18 ریسک 1 ب 13 و 10 روز دیگه برام ازمایش آمینوسنتز نوشتن و میخاستم ببینم آمینوچنددرصد درسته خیلی از کورتاژ و سقط میترسم و مشکل خیلی خفیف قلبی هم دارم.توروخدا نگرانم میشه جواب خون اشتباه شده باشه؟؟ممکنه آمینوبدم وهمه چی خوب باشه؟؟؟؟؟لطفاااااا جواب بدید خواهش میکنم 3 وزه کارم شده گریه.مشکل ژنتیکی هم منو شوهرم نداریم.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
سلام لطفا جواب منو بدید خیلی نگرانم خدا خیرتون بده.من ازمایش غربالگریم تروزومی 18 ریسک 1 ب 13 و 10 ر ...

انقدررررر از اين موردا پيش اومده كه بيخودي ريسك زدن به خاطر پول، بعدش بچه سالم بوده،،، نگران نباش خيلي زياد احتمال داره امنيو سالم باشه، ببين اين سلفري و از ين چيزا كه شنيدم بلد نيستم راهنمايي كنم بچه ها ميان راهنماييت ميكنن كاش يكي از اين آزمايشاتم بدي و الكي عيب رو نيني دسته گلت نزاري

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لطفا جواب منو بدید خیلی نگرانم خدا خیرتون بده.من ازمایش غربالگریم تروزومی 18 ریسک 1 ب 13 و 10 ر ...

عزیزم.اول بگو چندسالته؟چون گاهی بخاطر سن ریسک بالا میزنن ...بعدهم نگران نباش من تا دیدم هرکسی براش ریسک زدن بعد سلفری دادن گفتن بچه سالمه....بهت نگفتن ازمایش سلفری بدی؟چون امینوسنتز میگن حالت تهاجمی داره و ی خرده خطرناکه ولی سلفری ی ازمایش خون ساده هست فقط که دی ان ای بررسی میکنن و جوابش معمولا دوهفته ای میاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.اون.خانمی ک.گفتی 5ماهگی زایمان کرده چی شد؟..خودش و بچه هاش خوبن؟من تو فکرشونم

نفسی جون لکه بینیم خوب شدش بازم الان دوباره لکه بینی دارم خیلی میترسم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها لطفاً هرکسی میتونه جواب منو بده  من اگه بخوام تو مهر یا آبان انتقال بدم، لازمه از چند و ...

ببين دسكاري نكن طبع رحمتو،، اگه طبع سنتي ميري جاي بينهايت مطمئني برو، الا از كجا ميدوني رحمت سرده كه ميخواي گرمش كني؟؟ برو طبايع دات اي آر ازمون مزاج شناسي رو جواب بده يه كوچولو دستت بياد طبعت چيه خالا بعد تصميم بگير پيش كدوم طب سنتي إسلامي بري، اون ازمون هم نميدونم چقد معتبره ولي خب حدودي يه اطلاعاتي راجع طبع ميده به آدم، برامن كه نتيجه ش درست دراومد سه تا متخصص طب سنتي هم همون رو گفتن

...
@samaneh_m   گلم خوبی؟ قرار بود cvs بشی، بیا یه خبر از خودت بهمون بده، نگرانتیم

سلام عزيزم متشكرم كه به يادم هستي .❤️

من دو هفته پيش cvs انجام دادم ولي متاسفانه به جاي نمونه از پرز از جفت از نمونه خون خودم نمونه برداشتن و جوابش اشتباهه. و نمونه خون خودم و آزمايش كردن كه متاسفانه اشتباه و بايد صبر كنم اين هفته برم آمينوسنتز انجام بدم ببينم خير و صلاحم چيه. 

اميدوارم خدا معجزشو به من نشون بده و هيچي نباشه. 😔😔

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مرسي زينبي جون خودت بهتري؟ نه هنوز راستش ترسيدم سركه استفاده كنم، سركه رو يه ق ش چاي خوري خوردم فقط ...

منم خدا رو شکر امروز چشمش نکنم بهترم

سرکه این خونگیا که عالین، عین گنج می مونن، آره موضعی بزن، ولی تو واژنت نره که تعادل ph اونجا بهم نریزه 

به اندازه ی کافی سرد میشه رحمت خیالت جمع

با دستمال سرکه بزن و دو دقیقه بعد بشور

اره خدارو هزار مرتبه شکر واقعا...من رفتم توی اکانت خودش گلم.پست اخرشو نگاه کردم که درمورد لک بینی بع ...

ممنونم از لطفت عزيزم.. بله جواب cvs خوب بود و جنسيت رو هم دختر گفتن و چون بچه دختر شد بايد من يه نمونه خون هم ميدادم كه به اشتباه از خون خودم نمونه برداري نكرده باشن. 

كه متاسفانه از بدشانسي يا صلاح من نميدونم نمونه اي كه از cvs از من برداشتن نمونه خون خودم بوده و جواب اشتباه و بايد صبر كنم برم آمينو تا ببينم جوابش چي ميشه. 

خواهشا به كوچولوهاي تو دليتون بگيد واسم دعا كنن 😔😔😔

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
نفسی جون لکه بینیم خوب شدش بازم الان دوباره لکه بینی دارم خیلی میترسم

نگران نباش عزیزم..ایناهمش بخاطر جفتت هس ک.پایینه..تنها کاری ک میتونی بکنی همون استراحت مطلق هست تا انشاءالله مشکل حل شه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگران نباش عزیزم..ایناهمش بخاطر جفتت هس ک.پایینه..تنها کاری ک میتونی بکنی همون استراحت مطلق هست تا ا ...

ان شالله . یعنی این لکه بینی ب طول دهانه رحم ربط نداره ؟ میترسم سرویکسم کم شده باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها نبض من هميشه ٨٤ ميزنه اين طبيعيه؟ خودم حس ميكنم طپش قلب دارم

مشکل نداره گلم، دیگه تد خودت نجور😉😉😉

ته تهش میری دکتر میگه پرولاپس(افتادگی خفیف دریچه که همه خامم ها دارن) میترال داری یا از استرسه

ان شالله . یعنی این لکه بینی ب طول دهانه رحم ربط نداره ؟ میترسم سرویکسم کم شده باشه

نه فک.نکنم برااون باشه.ذهنتو درگیر چیزای دیگه نکن. چون الان فقط چارش همون  استراحت و پروژسترون هست..استرس نداشته باش

بچه ها لطفاً هرکسی میتونه جواب منو بده  من اگه بخوام تو مهر یا آبان انتقال بدم، لازمه از چند و ...

گلم شما فقط برو طب سنتی، تشخیص سردی یا گرمی خودت و رحم رو بذار به عهده دکتر، خودش میگه چی کار کنی

من تا پارسال فکر می کردم طبع گرم و تر دارم بعدا فهمیدم سودا یعنی سرد و خشک

سلام عزیزم این بچه های ما دیگه چون با کلاسن باید خرج تراشی و خود عزیزی کنن

گلم تا حالا کلی زن باردار دیدم فقط و فقط یک نفر مشکل واقعی داشته

پس اصلا نگران نباش سالمه