2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا، ان شاء الله چیزی نیست، حتما خیری هست که این جور شده توکل به خدا

آره فقط اميدم به خداست اميدوارم چيزي نباشه و همه چي به خوبي بگذره با تو دليت واسم دعا كن نفس شما حق. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام لطفا جواب منو بدید خیلی نگرانم خدا خیرتون بده.من ازمایش غربالگریم تروزومی 18 ریسک 1 ب 13 و 10 ر ...

نگران نباش عزیزم اکثر غربالگری هایی که با امینوسنتز چک میشه خداروشکر هیچ مشکلی ندارن. 

سلام لطفا جواب منو بدید خیلی نگرانم خدا خیرتون بده.من ازمایش غربالگریم تروزومی 18 ریسک 1 ب 13 و 10 ر ...

عزيزم من عدد ان تيم بالاست و بايد اين هفته آمينوسنتز انجام بدم نگران نباش اصلا و به خودت استرس نده و به چيزهاي خوب فكر كن . فقط بعدش بايد چند روز مطلق استراحت كني و مايعات زياد بخوري. 

مطمئن باش چيزي نيست تو آزمايش خيلي استباه ميشه و الكي ريسك و بالا ميزنن نگران نباش مطمئن باش كوچولوت صحيح و سالم. 

الان چند هفته اي؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزيزم اگه تهراني برو بغل بيمارستان دي داروخانه دكتر فتحي 

لیانا جون دارن واقعاااا؟ فردا میرم میگیرم دستت درد نکنه عزیزم😘

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏
لیانا جون دارن واقعاااا؟ فردا میرم میگیرم دستت درد نکنه عزیزم😘

بله اونجا همه داروهاي كمياب رو داره 

داروخانه بيمارستان بهمن هم داره اين دوتارو ميشناسم عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم خواهری حالا دردونت چیه جنسیتش؟

فسقلی فعلا معلوم نیست ۱۱ روز دیگه نوبت دارم شاید ایندفعه بگه اگه خودشو باز قایم نکنه😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام خانوماي گل من يكهو ظهر ازم خون صورتي امد رفتم دسشويي دوتكه ازم لخته خون بود كه اندازشون يكيش مثل لوبيا و دومي يكم بزركتر از اولي امد درد هم اصلا ندارم فقط استرس دارم😟😟😟😟يعني جي شده؟؟سقط كردم؟؟الان هفته هفت هستم فكر كنم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
عزيزم من عدد ان تيم بالاست و بايد اين هفته آمينوسنتز انجام بدم نگران نباش اصلا و به خودت استرس نده و ...

الان هفته 13 هستم.2 هفته دیگه آمینو دارم.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
انقدررررر از اين موردا پيش اومده كه بيخودي ريسك زدن به خاطر پول، بعدش بچه سالم بوده،،، نگران نباش خي ...

ان شااالله همین که میگید باشه بخدا شب و روز ندارم.آمینو گفتم مهمترین و بهترین ازمایش برای شماس براهمین دکترم گفت حتما اینو انجام بدم

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
عزیزم.اول بگو چندسالته؟چون گاهی بخاطر سن ریسک بالا میزنن ...بعدهم نگران نباش من تا دیدم هرکسی براش ر ...

من 25 سالمه گلم.اصلا هیچ اسمی از یلفری ب میون نیومد فقط گفت ریسکت بالاست باید حتما آمینو بدی که از جواب مطمئن شی

من 25 سالمه گلم.اصلا هیچ اسمی از یلفری ب میون نیومد فقط گفت ریسکت بالاست باید حتما آمینو بدی که از ج ...

توکل بخدا..نگران نباش..انشاءالله نینیت سالمه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹