2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046765 بازدید | 684547 پست
خواهر اگر کسی حق داشته باشه ناامید بشه اون منم با 34سال سن و 16بار انتقال جنین و 5بار آی یو آی ناموف ...

ثمین جون انشالله با این انتقال میای  به جمع مامانهای تاپیک 🤲🤲🤲

محیا چرا اینجوری خودتو عذاب میدی..اخه حتی اونای ک میخان رحمشون گرم کنن ی دوره چندماهه طول میکشه باان ...

نفسي جون از دو سال قبل بعد از سقط نيني دسته گلم بدون اينكه نسبت به طبع بدنم آگاهي داشته باشم به طرز احمقانه اي شروع كردم به خوردن زنجبيل و سياه دونه و پياز با همه غذاها و حذف همه ي سرديجاتي كه قبلا عاشقشم بودم مثل ماست و دوغ و شير، همش شلوار پشمي تنم بود و جوراب انقد كه يه ملتي همش بهم ميگفتن علت سقط سردي رحمه، يكي نبود بگه عاخه مگه يه نسخه واسه همه ميپيچن، خلاصه اوضاع بدنم عوض شد همش جوشاي وحشتناك گرمي مني كه اصلا جوش نداشتم حتي يه دونه،دون دون شدم،پرولاكتينم رفت بالا همش گر ميگرفتم لپام سرخ صورتم داغ دستام به قول همسرم عين اتو،خواب شبم داغون شد، خلاصه جنايتي كردم كه بماند،، الان تقريبا شش ماهه لب به گرميجات در حد ممكن نزدم مگر تو غذا باشه زخماي دهنم ب مرور بهتر شده از عيد شكر خدا ديگه زخم نشده ولي جوشاي گرمي رو هنوزم دارم امّا خيلي كمتر شدن، حالا بهم حق ميدي بترسم از گرم شدن رحم؟ چون گرم هست خودش حالا اين وسط ديدم پودر واجبي طبع گرم و خشكي داره اصلاً وحشت كردم كه چرا استفاده ش كردم،، ميفهمم شايد ترسم غير معقول يا اغراق اميز باشه ولي باور كن قاطي كردم خيلي استرس بهم وارد شده، تازه از وقتي گرميم كمي بهتر شده شبا ميتونم بخوابم قبلش همش كابوس ميديدم و هر يه ساعتي بيدار بودم، خلاصه ببخشيد پيامم طولاني شد، هرچي سرديجات استاندارد كه بلدين بهم بگين تا اين وضعيت درست بشه رفته رو مُخم كه انتقال بدم صبر ندارم دكتر طب سنتي ميگه يه ماه هم صبر كن و كاسني و صفرابر رو ادامه بده و فضل خُنك انتقال بده ولي خدا ميدونه كه نميتونم ديگه يه ماهم بيخيال بشينم، بهش گفتم همين دو هفته رو فقط ادامه ميدم گفت باشه

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی ناراحت شدم ،شما هنوز ذخیره داری و نیاز به مکملهای بیشتری داری ،قبل از شروع هر مکملی ...

ارمغان جون مگه فرتیل اید مولتی ویتامین نیست؟جدا یه مولتی ویتامین دیگه هم بخورم ؟ اوابوست هم که دیگه پیدا نمیکنم نمیدونم از کجا بخرم؟

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏
نفسي جون از دو سال قبل بعد از سقط نيني دسته گلم بدون اينكه نسبت به طبع بدنم آگاهي داشته باشم&nb ...

نگران.نباش با ی بار استفاده چیزی نمیشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه عزیزم.امپول نیس..مثل همون وسیله انتقاله..یه چیز خیلی باریک هست..مواد رو از سرسرنگ میریزن داخل ی چ ...

مرسی نفسی جان محبت کردی عزیزم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم.اون.خانمی ک.گفتی 5ماهگی زایمان کرده چی شد؟..خودش و بچه هاش خوبن؟من تو فکرشونم

نه بابابچه هاش فوت شدن نفسی،خودشم مرخص شدرفت خونه😥

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه بابابچه هاش فوت شدن نفسی،خودشم مرخص شدرفت خونه😥

😞😞😞😞

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ارمغان جون مگه فرتیل اید مولتی ویتامین نیست؟جدا یه مولتی ویتامین دیگه هم بخورم ؟ اوابوست هم که دیگه ...

فرتیل اید وومن بخشی از ترکیبات مولتی ویتامین  با دوز پایین تر داره اما بیشتر ترکیبات برای  تقویت تخمدان هستش

شما قبلا او ابوست خوردی نیاز نیست دوباره بخوری بجای اون فرتیل  اید وومن بگیر ،اگه فیبروم نداشتی dhea  دوز ۲۵ میل واسه تقویت تخمدان خوبه اما باید مطمئن بشی فیبروم تحریک میکنه یا نه 

بچه ها نبض من هميشه ٨٤ ميزنه اين طبيعيه؟ خودم حس ميكنم طپش قلب دارم

عزيزم کاملاً نرمال این تعداد نبض

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ارمغان جون مگه فرتیل اید مولتی ویتامین نیست؟جدا یه مولتی ویتامین دیگه هم بخورم ؟ اوابوست هم که دیگه ...

عزيزم اگه تهراني برو بغل بيمارستان دي داروخانه دكتر فتحي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها لطفاً هرکسی میتونه جواب منو بده 

من اگه بخوام تو مهر یا آبان انتقال بدم، لازمه از چند وقت قبل برای گرم کردن رحمم اقدام کنم؟ اونوقت برم طب سنتی بگم چه کارهایی برام انجام بده قبل از انتقال؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏