2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
گلم اگر ماما خیالت رو راحت کرده همینو استفاده کن، چون دو تا آمپول هم داری خدای نکرده اگر یه وقت لک ...

این تیکر بارداریه؟مبارکه خواهری من چرا از هیچ چیز خبر ندارم .طبیعی باردار شدی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه گلم، مثل آی یو آی یا انتقال جنین داخل رحم تزریق می کنن

خوب اخه خون بعد سرازیر نمیشه؟بعدش پد لازمه یا نه.اصولا چند روز قبل انتقال میکنن این کار رو؟به من گفت دو روز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه 🌹 خواهشی دارم میشه برای سلامتی بچه ام دعاکنید امروز صب ...

عه تیکر بارداری هورااااااااااااااااااااااااااااا .من چقدر ازتون بیخبر بودم خداروشکر بلاخره ننه شدیا .خیلی مبارکه خواهر.

ولی من کم کم دارم نا امید میشم زینب جون من ۴۲  سالمه 😢

خواهر اگر کسی حق داشته باشه ناامید بشه اون منم با 34سال سن و 16بار انتقال جنین و 5بار آی یو آی ناموفق در خدمتتم .ولی ماه بعد برا بار هفدهم میرم تلاشمو میکنم .خدا بزرگه بلاخره ما رو هم ننه میکنه

خداروشکر که حال نی نی خوب بود عزیزدلم.یعنی این خونریزی بخاطر زخم دهانه ی رحم هست؟عزیزم مواظب خودت با ...

اره عزیزم بخاطر زخم هست نه گلم کم کم تبدیل به لک قهوه ای شد الان خیلی کم شده برامون دعاکن گلم 😞🙏🏻 نعمتی که بهم بخشیده دست خودش سپردم هرکاری ازم بربیاد انجام میدم تا ببینم خدا قسمت چی میدونه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
واقعا سخته شرایطت اینجا حداقل آدم دکترشو عوض می کنه ولی اونجا نه همزبون نه عاطفه  اشکال نداره ...

تشکر عزیزم از خدا میخوام همه ی دوستان بخیرخوشی فرشته هاشونو بغل بگیرن !

ان شالله حالت بهتر میشه به یادت بودم گلم و دعاگو 

از آنا جون خبری نیست کلا ترک دیار کرده نمیاد؟

عه تیکر بارداری هورااااااااااااااااااااااااااااا .من چقدر ازتون بیخبر بودم خداروشکر بلاخره ننه شدیا ...

خیلی وقته نبودی عزیزدلم.ان شاالله یه روزی هم ما ذوق فسقلی ها و تیکر‌ خوشگلتو بکنیم ثمین جون😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عه تیکر بارداری هورااااااااااااااااااااااااااااا .من چقدر ازتون بیخبر بودم خداروشکر بلاخره ننه شدیا ...

تشکر عزیزم دلم 🌹 همیشه بیادت میوفتم و خدا میدونه وقتی مثبت شدم لحظه ای از فکرت غافل نشدم این روزهای شاد رو برات ارزومندم خواهرگلم❤️

سلام خانمهایی که جنین بلاست انتقال دادید سوالی دارم😊😊 من شهرستان هستم بیمارستانم گاندی تهرانه ، واسه جنین بلاست باید چندروز قبل بریم بیمارستان که اون برگه رضایت نامه یا هرچی که هست رو امضا کنیم یا مثل جنین سه روزه همون  روزی که انتقال دارم باید رفت؟؟ 

امروز هرچی زنگ زدم مرکز برنداشتن فرداهم که جمعه اس

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
برای قبلش که فقط تقویتی بهم داد مثل یدوفولیک و یه کپسول دیگه اما برای بعدش نمیدونم قراره چی تجویز ک ...

گلم منظورم اینه چند روز دیگه گفتین داروهاتون شروع میشه چه دارویی هست از روی اون نوع سیکل رو بگم

@نفسی835     @زینبی_بابا     @خاکستری     قربونت لطفتون دوستای ...

عزیزم خداروشکر ک مشکلی نبوده🙏...ببین گلم درسته اونجا دکترا سخت نمیگیرن.ولی تو استراحت و مراعاتتو بکن..نمخاد خیلی ب حرف اونا گوش کنی😜..نی نی گلیو ب سختی بدست اوردی پس خودت حواست ب خودت باشه عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانومها اینجا کسی با وجود تنبلی تخمدان با اولین انتقال مثبت شده ؟ البته من یه بچه دارم برا دوم ...

گلم من تنبلی تخمدان، دو تا فیبروم، کیست آندومتریوما، آندومتریوز لگنی داشتم، وضعیت اسپرم خراب، دی اف آی بالا، مورفو 3، درصد

اولین انتقال خدا خواست باردارم 

@نفسی835   رفتی سونو ؟؟؟

اره عزیزم رفتم هرچقدم دوستان گفتن نرو.. ب حرفشون گوش نکردم😅🙈🙈🙈

سونو کلی بررسی کرد و گفت همه چی خوبه خدارشکر و اوضاع بچه هم خوب بود..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عزیزم بخاطر زخم هست نه گلم کم کم تبدیل به لک قهوه ای شد الان خیلی کم شده برامون دعاکن گلم 😞🙏🏻 ...

خب همین که تبدیل به لک قهوه ای شده نشونه ی خوبیه گلم.نگران نباش خانمی.هرمرحله استرسهای جدیدی باهامون هست و خدا خودش کمکمون کنه به سلامتی این دوران رو پشت سر بذاریم

مثلا امروز دختر من شدیدا تنبل شده و حتی یه تکون درست حسابی نخورده!هر ترفندی به کار بردم جواب نداده...نمیدونم چرا من تا میام مثبت شم و خوش بگذرونم یه اتفاقی می افته که نشه😐

دیگه سپردم به خود خدا...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم