2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام دوستای عزیزم.بالاخره جواب سل فری اومد.نی نی سالم و پسر.خدایا شکرت.مرسی از همه و بخصوص زینب جون ...

سلام عزیزم خداروهزار مرتبه شکر.ان شاالله تموم نی نیا صحیح و سالم بیان بغل ماماناشون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا نا امید آخه، اگر fsh هنوز تو رنج هست امیدت رو از دست نده اگر هم بالا رفته فدای سرت اهدایی ...

قربونت بشم عزیزم آخه درد من یکی دوتا نیست که ،دوتا فیبرم ۶-۷سانتی هم دارم با کیفیت بد ترشحات سرویکس .😢آخه این دردا رو کجای دلم بزارم 😢

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏
سلام عزیزم خوش اومدی گلم اگر ذخیره بالا داری ریسک هایپری هست ولی با شروع مصرف داروها اگر روزی سه ت ...

ممنون عزیزمم💖💖

من فکرمیکردم پیادی روی ضرر داشته باشه و برای تخمدان ها بد باشه

نمیدونم سیکلم کوتاهه یا بلند.ولی ازونجایی ک دکتر به من ال دی نداده و شنبه قراره داروها رو شروع کنم یعنی کوتاهه.درسته؟؟؟

@نفسی835     @زینبی_بابا     @خاکستری     قربونت لطفتون دوستای ...

خداروشکر که حال نی نی خوب بود عزیزدلم.یعنی این خونریزی بخاطر زخم دهانه ی رحم هست؟عزیزم مواظب خودت باش بنظرم استراحت کن ان شاالله که همه چی خوب پیش میره و وروجکتو صحیح و سالم بغل میگیری

الان دیگه لک یا خونریزی نداری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان  من امپول پرولوتن دارم 12روز یکبار امروز دومین بارم بود تزریق کردم اروم تزری ...

از کجا پرولوتون گیر اوردی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
قربونت بشم عزیزم آخه درد من یکی دوتا نیست که ،دوتا فیبرم ۶-۷سانتی هم دارم با کیفیت بد ترشحات سرویکس ...

گلم اگر از نظر دکتر مانع بارداری نیست وجود فیبروم مهم نیست، منم دو تا فیبروم دارم حدود 3_4 سانت

ممنون عزیزمم💖💖 من فکرمیکردم پیادی روی ضرر داشته باشه و برای تخمدان ها بد باشه نمیدونم سیکلم کوتا ...

پیاده روی عالیه واسه تخمک، واسه قبل و بعد انتقال 

قراره چه دارویی شروع کنی؟ استرادیول؟ اگر اونه کوتاهه

میدونم سخته اما سعی کن استرس نداشته باشی.خودتو تمام قد بسپار بخدا و ایمان داشته باش آخر همه چیز عالی ...

ممنون عزيزم توكل به خدا

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷