2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی هم عالی، خوب کردی زنگ زدی این جور خیال خودت هم راحت تره عزیزم 

فدات شم 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من اولین انتقال + شدم کلا دو تا جنین گذاشتن،  13 تا تشکیل شده بود، که 12 تا فریز کردن

زينب جون منم ١٢تا فريز داشتم ايشالا من مثل شما دفعه اول مثبت بشم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

@نفسی835    

@زینبی_بابا    

@خاکستری    

قربونت لطفتون دوستای گلم اومدم خبر بدم خداروشکر حالش خوب بود ،،،موقع معاینه فهمیدن زخم دهانه رحم هنوزم هست و باعث خونریزی شده اجازه ندادن اسپرین رو قطع کنم میگفت حتی کسایی که بارداری طبیعی دارن با این مشکلات مواجع میشن ،،الان از سر دوباره باید پروستروژن رو استفاده کنم و زندگی نرمال داشته باشم بدون استراحت😶 

این سوزن سوزن شدن واژینال رو مخم رفته بهم گفتن حتی عفونتم ندارم ! مستقیم بهم گفت اگه قراره اتفاقی بیوفته میوفته و از ما کاری برنمیاد 😶 

با دلای پاکتون برام دعاکنید این مراحل سختم بگذره نصف جونم اب شده بخاطر این مشکلات !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
@نفسی835     @زینبی_بابا     @خاکستری     قربونت لطفتون دوستای ...

گلم به صحبت بدنت گوش کن اگر شاغل نیستی، حتما استراحتت رو بیشتر کن

واقعا اینا هیچی شون آدمیزاد نیست

حداقل یه همدردی چیزی، 

مگه غلظت خون داشتی که آسپرين دادن؟ 

الهامی عزیزم چی شده؟!ای وای خدایا اخه چی شد همه چی خوب بود که...عزیزم الان خوبی؟چی‌گفتن بهت؟ان شاالل ...

چی بگم عزیزم از دست ناراحتی اعصابم کار نمیده نمیدونم چطور دکترم قبل انتقال و معاینات نفهیده بوده دهانه رحمم زخم هست همش بخاطر اینه سربه هوا هستند ! اره گلم حالمون خوبه فقط هر دو تخمدانم درد دارن 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
@نفسی835     @زینبی_بابا     @خاکستری     قربونت لطفتون دوستای ...

عزيزم خدارو شكر كه ني ني حالش خوبه و عفونتم نداري 

بعضي دكترا فقط بلدن گنده كنن همه چيو 

توكل به خدا ❤️❤️استرس نداشته باش 🌺

من 24 مرداد طبق حساب رویان میشه 11 هفته و 4 روز طبق حساب خودم 12 هفته تکمیل شما هم با من بود یه رو ...

زینبی جان دستت درد نکنه فعلا که حلم خوبه چشم نکنم خودم و

من یه چیزی رو کشف کردم برای تهوع فردا همه رو امتحان کن

صبح ها از خواب بیدار میشی تا ۱ساعت بعد اصلا پانشو و کمک کم نون شور یعنی بیسکویت نه من اونم اواردم بالا لقمه لقمه مثلا نون بربری یا سنگک بخور و بعد ۱ ساعت اول بنشین تو جات۵دقیقه بعدش اروم پاشو

و هر ۱ساعت کوچولو بخور 

و بستنی یخی رو البته دراز کش کم کم بخور

یه چیزی که این۱هفته حالم و خوب کرد هر وقت تهوع زیاد داشتم رفتم تو کوچمون ۳.۴تا کوچه رو اهسته بیرون راه رفتم و و قتی میای خونه تشنت و یه کوچولو کوچولو اب بخور باور کن تاثیر داره هوای بیرون و راه رفتن اهسته و بقیه موارد

این یرص و میگی قبل تهوع بخوریم اگه برا نماز صبح پا میشی بخور و زود بخواب

و اگه پا نمیشی زنگ بزار یا همسرت میره سر کار ۷صبح تو خواب یه دقه یرص و دده بخور و بخواب زود 

من الان اب انگورو گرفتم و خوردم خیلی عالی بود

بستنی یخی یادت نره

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چی بگم عزیزم از دست ناراحتی اعصابم کار نمیده نمیدونم چطور دکترم قبل انتقال و معاینات نفهیده بوده دها ...

خدارو ص هزار مرتبه شکر واقعا منم روزی که خونریزی کردم و یادم نمیره داشتم دیوونه میشدم

خدارو شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم😘😘😘⚘⚘💜💜💜💜😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام ببخشید میتونم بپرسم شماها ک پانکچر کردید کلا عوارضش چی بوده؟؟؟؟؟میتونیم کارای خونه رو انجام بد ...

سلام عزیزم خوش اومدی

گلم اگر ذخیره بالا داری ریسک هایپری هست

ولی با شروع مصرف داروها اگر روزی سه تا سفیده تخم مرغ آب پز بخوری عوارضش کمتر میاد سراغت، از روز پانکچر هم 7 یا 8 سفیده در روز تو سالاد یا مخلوط با هر غذایی

رژیم پر پروتیین داشته باش و آب زیاد بخور با پیاده روی هر شب

من تا روز بعدش نتونستم کاری کنم ولی دو روز بعدش رفتم سر کار

اما از شروع سیکل تا پایان پری زیاد خم و راست نشدم چون تخمدان ها بزرگ میشن

منم سیکل هام اغلب 28 روزه بود، ولی فکر کنم روز 15 پانکچر شدم و چون فریز کردن همه رو روز 19 پری اومد

کلا به کوتاه یا بلند بودن سیکل ربط داره خیلی مشخص نمیشه چه روزی دقیقا 

نه بابا کجا دیر شده، کلی وقت داری، من 29 م خانم های 50 ساله میان رویان کلی هم امیدوارن

ولی من کم کم دارم نا امید میشم زینب جون من ۴۲  سالمه 😢

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏