2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه 🌹 خواهشی دارم میشه برای سلامتی بچه ام دعاکنید امروز صب ...

سلام عزیزم..نگران نباش بلا ب دوره...از این.چیزا پیش میاد...نگفتن دلیل خونریزی چیه؟هماتوم داری ؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زينب جون دوستم تو سيكل انتقاله از شنبه داره روزي 8 ميلي گرم استراديول ميخوره ولي همش حالتي مثل افت ف ...

عزیزم استرادیول را باید با آب زیاد بخوره تا کمتر اذیت بشه، من یه همچین حالت‌هایی دارم ولی قابل تحمل هست، مال من روزانه 6 میل هستش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم..نگران نباش بلا ب دوره...از این.چیزا پیش میاد...نگفتن دلیل خونریزی چیه؟هماتوم داری ؟

فعلا منتظرم تا صدام بزنن نفر زیاده 

خدا از دلم میدونه لحظه ای اشک امون نمیده خیلی نگرانم تقصیر خودمم هست بی احتیاطی زیاد کردم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اخ اخ زینبی جان چی شده ...امان از ویار 😣 سلام عزیزم عزیزم منم سر دخترم دقیقا مثل خودت بودم خیلی ...

وااااااای مرسی عزیزم کلی امیدوار شدم

آره تحمل می کنم با دل و جون، فقط دیروز و پریروز سرم دستم بود باز حالم بهم خورد، خیلی حس بدی بهم دست داد

خیلی برام دعا کن

نمی دونم این همه سرم روی نتایج غربال اثر نداره؟ 

فعلا منتظرم تا صدام بزنن نفر زیاده  خدا از دلم میدونه لحظه ای اشک امون نمیده خیلی نگرانم تقصیر ...

غصه نخور هر خونریزی ک.نشونه بدی نیس..من خودمم داشتم درکت میکنم..حالا انشاءالله میری بهت میگن مشکلی نیست..فقط بیشتر استراحت کن..مارو بی خبر نذار

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زينب جون دوستم تو سيكل انتقاله از شنبه داره روزي 8 ميلي گرم استراديول ميخوره ولي همش حالتي مثل افت ف ...

نه متاسفانه جایگزین نداره، آسپرین هم داره؟ 

بعد این سوال رو ماما صلاحیت جواب دادن نداره، حتما از دکتر بپرسه

امان از مقایسه 😁😁😁😁

🙈🙈🙈

سلام دوستان گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه 🌹 خواهشی دارم میشه برای سلامتی بچه ام دعاکنید امروز صب ...

سلام عزیزم کلی نگرانت شدم، ان شاء الله چیز مهمی نیست، شاید هماتوم داشتی

حتما بهمون از خودت خبر بده

نه عزیزم، چه مشکلی آخه، بعدش نزن، فقط ژیلت 

اخه طبع من زيادي گرم و خشكه دكتر طب سنتي گفته واسه همينه نطفه رو پس ميزنه بايد خُنك بشه براهمين هر روز جوشونده كاسني ميخورم يه ليوان، حالا ديدم نوره هم گرم و خشكه شديده گريه م گرفته كه حالا رفته رحمو گرم كرده بازم😭 دكتر گفت روغن بنفشه بزن روش، نميدونم چ كنم، خير سرم انتقال دارم

...
سلام عزیزم کلی نگرانت شدم، ان شاء الله چیز مهمی نیست، شاید هماتوم داشتی حتما بهمون از خودت خبر بده

گل پنيرك خنكيه؟ بخورم؟ گلاي خيس خورده شو بمالم روي موضعي كه نوره زدم؟؟؟خُنك ميكنه؟ عاخه روغن بنفشه ندارم

...
نه متاسفانه جایگزین نداره، آسپرین هم داره؟  بعد این سوال رو ماما صلاحیت جواب دادن نداره، حتما ...

آسپيرين استراديول پردنيزولون فوليك اسيد ليووتيروكسين ويتامين د داروهاشه

ديگه نگم اسم دكترشو حتي رفته مطبش نگذاشتن بره داخل صحبت كنه ماما بهش اينجوري گفته  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم