2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این یکی از مکمل های خوب برای اقدام به بارداری هستش و مال شرکت وایتا بیوتیکسه که مکمل هاش خیلی ...

آزي جون يان قرص بهتره واسه قبل از تخمك كشي يا اوبوست؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستان خیلی برام دعا کنین الان سرم دستمه باز حالم داره بهم می خوره😣😣😣😣 قرص زنجبیل به زور آب سیب ...

اخ اخ زینبی جان چی شده ...امان از ویار 😣

سلام عزیزم

عزیزم منم سر دخترم دقیقا مثل خودت بودم

خیلی سخته..کاملا درکت میکنم.من خون بالا میاوردم.حتی بعد زایمانمم میترسیدم غذا بخورم...هیچ راه درمانی نداره متاسفانه.بدن ما حساسه.کاریش نمیشه کرد .فقط همون سرم درمانی یکم حالو بهتر میکنه..ان شاء الله به زودی حالت خوب میشه گلم...❤❤❤❤فقط تحمل کن گلی جان.میگذره...دختر من از همه هم سن و سالاش باهوش تر و قد بلندتره.وزن تولدشم ۳۵۰۰ و قدشم ۵۱ بود.بااینکه اب هم نمیتونستم بخورم تو بارداری...فقط بعد زایمان به خودت برس که این کمبود رو جبران کنه تو بدنت.‌❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
برا شما دکتر چن هفته مینویسه سونو وزن ؟ منم نرفتم از بعد از آنومالی . آنومالی تو ۱۸ هفته رفتم . دکتر ...

نمدونم فعلا ک.چیزی برای سونو نگفت فقط ازمایش قند وادرار نوشت برا26هفتگی..

.نه شکم من بزرگ نشده..خیلی معمولیه..اصلا ب چشم.نمیاد..تو.لباس خونه یکم معلومه خودم ک فک.میکنم کوچیکه برااین سن بارداری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه بابا خیالت راحت  

زينب جون دوستم تو سيكل انتقاله از شنبه داره روزي 8 ميلي گرم استراديول ميخوره ولي همش حالتي مثل افت فشار و سبكي سر داره ميگه انگار به مغزم خون نميرسه همش خوابش مياد فشارشو ميگيره نرماله 

رفته سوال كرده از ماماي دكترش گفته اگه نميتوني تحمل كني ادامه نده و سيكلتو كنسل كن!

اين حالتايي كه داره معنيش چيه؟ و مگه استراديول جايگزين نداره بهش بدند؟ بنده خدا دوتا هم ديفرلين زده ماه قبل كه بره تو سكيل

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اخه دختر خوب چرا سرخود بری سونو!؟امان از دست شماها

دلم.برابچه تنگ شده😁

خواهرمم میگه حالاسرخود میری  سونو ی وقت یه حرف بهت میزنه بهم.میریزی😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم امیدت به خدا باشه میفهمم چی میگی من خودم هر دو لوله رو از دست دادم ولی خدا رو هزار مرتبه شکر ا ...

ان شالله خدا حفظش كنه واست براي منم دعا كن

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍

سلام دوستان گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه 🌹

خواهشی دارم میشه برای سلامتی بچه ام دعاکنید امروز صبح اومدم بیمارستان بخاطر خونریزی 😞 دعاکنید برام !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوست عزیز ناامیدی چرا؟ توکل به خدا با قدرت جلو برو تو این راه و مراحل امیدواری و روحیه حرف اول و میز ...

ممنون عزيزم ان شالله خدا كمكون كنه

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍