2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام دوستان من الان 5 روزه روزانه 6 میل استرادیول استفاده میکنم، از دیشب تا حالا حالت‌های خفیف پریودی مثل کمی سینه درد یا دردهای خفیفی در تخمدان‌ها دارم، اینا تاثیر استرادیول هست،نکنه ضخامتم زیادی بالا بره🤔

سلام دوستان من الان 5 روزه روزانه 6 میل استرادیول استفاده میکنم، از دیشب تا حالا حالت‌های خفیف پریود ...

بخاطر استرادیول هست، منم اینجوری بودم چند روز.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم آزی جون.به نظرت تاثیری داره اصلا

قطعا بی تاثیر نیست من چنتا مقاله پژوهشی خوندم در موردش که امارش بد نبود یعنی با توجه به بی دردسر و بی ضرر بودنش به انجام دادنش میارزه

بچه ها كسي متفورمين همراه با اسپرين استفاده ميكرده؟؟؟ نفسي جون رو كسي بلده برام صدا بزنه اين سوالو ...

اره عزیزم من استفاده میکردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام ببخشید دوستان شماهایی که مثل من با. ivf باردار شدین لازمه حتما از دکتر بخوایم پرولوتون تجویز کن ...

نه عزیزم وقتی هیچ مشکلی نداری. پرولوتون نمخای..طول سرویکست هم خداروشکر خوبه وهیچ ریسک زایمان زودرس نداری ..الانم تو هیچ فرقی با کسایی ک طبیعی باردارشدن نداری ..فقط چون ماها ب سختی بدستش اوردیم محتاط تریم..وگرنه از لحاظ علمی بارداریمون فرقی نداره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم شما بچه اولتونه؟16هفتع فهمیدین؟منم 16م هیچی تاحالا حس نکردم😥

اره گلم بچه اوله..16هفته خیلی کوچولو فهمیدم..چندروزی ی بار حس میکردم بعد مداوم شد دیگه..شماهم عجله نکن هنوز زوده..چون جفتت هم قدامیه چندهفته دیرترمیفهمی

بچه ها كسي متفورمين همراه با اسپرين استفاده ميكرده؟؟؟ نفسي جون رو كسي بلده برام صدا بزنه اين سوالو ...

عزيزم دوست من استفاده ميكرد قبل انتقال ولي بعدش رو يادم نيست اگه خواستي ازش ميپرسم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

@خاکستری    

سلام.عزیزم..اسم قرص کلسیم منosteoQuineهست. هرکاری کردم عکس ارسال نشد

بچه ها من دادم پزشک عمومی برام ی نسخه نوشت گفتم ک عصری برم سونو...حالا سونوگراف خودش میدونه چیا رو بررسی کنه مثل وزن و آب دورش و اینا یا من بگم..ببخشید خنگ بازی درمیارم🙈🙈🙈بلد نیستم خووو😅

خانمای گل به راهنماییتون احتیاج دارم،کسی بوده که شرایط اسپرم همسرش خوب نبوده باشه ولی بعد از بیوپسی نمونه خوب ازش گرفته باشن.من تو دوراهی گیر کردم نمیدونم چ کار کنم،خواهش میکنم هر کسی شرایط مشابه داشته راهنمایی کنه،ممنونم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان گلم 

یه سوالی داشتم 

دکترم گفت روز اول یا دوم پریود برم که وارد سیکل و گرفتن دارو برای پانکچر بشم من دیروز فقط لک دیدم امروز هم کمی خونریزی دارم جمعه هم تعطیل شنبه برم مشکلی پیش نمیاد ؟؟

اولین بار دارم وارد سیکل میشم نمی‌دونم یک روز تاخیر چه عواقبی داره یا اینکه مهم هست یا نه؟