2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم از خودت خون میگیرن، میذارن سانتریفیوژ، قسمت های مورد نیازش رو جدا می کن ...

فدات ممنونم شکر بدنیستم.خوب اونی که تزریق میکنن هم دوباره مثل امپول زدنه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قدامیه فداتشم...منم دیگه دارم میرم تو 17هفته.واقعا هیچی از حرکت نی نی رو حس نمیکنم

اصلا نگران نباش.منم جفتم قدامیه گلم.۱۹ هفته و سه روز بودم که رفتم سونو آنومالی.به دکتر گفتم تکون میخوره؟گفت اره!گفتم پس چرا من نمیفهمم؟!گفت بخاطر نوع جفتته و اینکه بارداری اول خیلیا اولین تکونای بچشونو نمیفهمن!چون آشنایی ندارن با این چیزا.و اینکه بعضیا پوست شکمشون کلفت تره دیرتر میفهمن مثلا!یا خیلی موارد دیگه ...چند روز گذشت من تااازه اولین حرکاتشو فهمیدم...نگران نباش عزیزم هنوز وقت داری واسه استرسای جدید😁 الان یه کوچولو اروم شه همش نگرانیم که چی شده یعنی

البته که خودت این چیزارو بهتر میدونی ولی زوده عزیزم

خلاصه لذت ببر فعلا ان شاالله به زودی لگد بارونت میکنه😍😎

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیروز ای وی اف کردم شنیدم ک نشاسته واسه لانه گزینی خوبه حالا نمیدونم باید نشاسته ذرت ...

سلام گلم ان شاالله خبر مامان شدنتو بخونم.عزیزم همین امشب فکرکنم یکی از بچه ها پرسیده بود این سوالو و گفته بودن نشاسته ی گندم باید باشه بنظرم!هرچند خودمم نمیدونم دقیقا.راستی اگه مستعد یبوستی زیاد نخور چون باعث یبوست میشه

ولی اکثرا فله ای گرفتیم نمیدونیم نشاسته ی چی بوده😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اصلا نگران نباش.منم جفتم قدامیه گلم.۱۹ هفته و سه روز بودم که رفتم سونو آنومالی.به دکتر گفتم تکون میخ ...

مرسی عشقم.انشالله نی نی نازت به سلامتی بغل مامانو تجربه کنه...آره واقعا ماها فقط منتظردرست کردن استرس جدید برای خودمونیم

سلام شبتون بخیر خوبی خاکستری جون خوبی ثمین گلی کجایی دختر دلم تنگ شده بود برات

سلام دریا جونم خوبی؟دختر نازت خوبه؟ماهم خداروشکر خوبیم

مرسی عشقم.انشالله نی نی نازت به سلامتی بغل مامانو تجربه کنه...آره واقعا ماها فقط منتظردرست کردن استر ...

ممنون فداتشم.همچنین خودت و تموم باردارا.و ان شاالله قسمت تک تک منتظرا شه...

اره دیگه ماها کلا همینیم😁 ولی از من به تو نصیحت بعدش فقط پشیمون میشی بابت فکر و خیالای الکی که میکردی

بذار نی نیمون خوش باشه اون تووو...

سلام دریا جونم خوبی؟دختر نازت خوبه؟ماهم خداروشکر خوبیم

قربونت عزیزم خوبم دخترمم خوبه اومدم خونه مامانم دخترمم کنارم خوابیده تخت خواب خواهرمو قرق کردیم 😂 خاکستری دیگه چیزی نمونده هااااا تا ناز دخترتو بغل کنی ایشالا با طرازی زایمان میکنی؟

سلام گلم ان شاالله خبر مامان شدنتو بخونم.عزیزم همین امشب فکرکنم یکی از بچه ها پرسیده بود این سوالو و ...

مرسی عزیزم منم دو روزه دارم میخورم ولی نشاسته ذرته روزی یکبار میخورم 

سلام ببخشید دوستان شماهایی که مثل من با. ivf باردار شدین لازمه حتما از دکتر بخوایم پرولوتون تجویز کنه برامون؟ من هفته ی ۲۴ هستم همش میگم نکنه لازم باشه و من از دکترم نخواستم! طول سرویکسم تو هفته ی ۱۸ ، ۴۰ بود مشکل خاصی هم ندارم لازمه؟

و اینکه اگه پرولوتون رو شروع کنی باید تا هفته ی اخر ادامه بدی؟ بچه ها واقعا اگه مشکلی نداشته باشیم فقط بخاطر نوع باردار شدنمون ممکنه زایمان زودرس داشته باشیمو باید پرولوتون بزنیم؟

و اینکه اگه پرولوتون رو شروع کنی باید تا هفته ی اخر ادامه بدی؟ بچه ها واقعا اگه مشکلی نداشته باشیم ف ...

نه عزیزم چرا به این چیزا فکر میکنی...وقتی مشکلی نباشه چرا دارو؟چرا زایمان زودرس؟اگه نیازی بود حتما پزشکتون براتون تجویز میکردن

نه عزیزم چرا به این چیزا فکر میکنی...وقتی مشکلی نباشه چرا دارو؟چرا زایمان زودرس؟اگه نیازی بود حتما پ ...

خوب بر اساس سونو و آزمایش مشکلی ندارم فقط میگم شاید چون ivf کردم باید تا اخرش پروژستورن استفاده کنم یا پرولوتون وای خیلی میترسم

خوب بر اساس سونو و آزمایش مشکلی ندارم فقط میگم شاید چون ivf کردم باید تا اخرش پروژستورن استفاده کنم ...

مگه هفته های آخر که بیشتر دچار درد و یا انقباضات رحم ممکنه بشی اگه نیازی بود اون موقع بهتون دارو میده...بخدا بسه برامون 4-5ماه اینقدر آمپول و شیاف و قرص استفاده کردیم همه جامون درد میکنه دیگه