2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم😘 وای نفسی جون باورم نمیشه هنوز. اره دکتر گفت همسان می شن😍  اره اون بتا خیلی رو‌ ...

عزیزم تبریک میگم چه سوپرایز قشنگی داشت برات از طرف تو از خوشحالی تپش قلب گرفتم 😍😍😍برا منم دعا کن دوستم منم سه تا جنین دارم کلا یه بار شانس انتقال دارم خدا بهم نظر کنه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
واااااي مباااااركه خدااااا😍😍 مسي جون شمام ابن سينا بودين؟ چن بار قبلا منفي شدي؟ ايندفعه كار متفاو ...

ممنون محیا جان😍 نه من پیامبران می رفتم از اول

دوبار قبلا منفی شدم. و ایندفعه واقعا هیچ کار خاصی برام نکردن بر خلاف دو‌دفعه قبل. دفعات قبل خراش داشتم سل تراپی داشتم پردنیزولون هم داشتم. ایندفعه هیچی. فقط می دونم خواست خدا بوده. فرق اساسیش این بود که این بار انتقالم فرش بود جنین سه روزه. دفعه های قبل تازه بلاست هم بود.

این سری و سری قبل هم انوکساپارین و ب ۶ و ب۱۲ رو‌به خاطر مشکل انعقادی داشتم.

می دونم چقد منتظری و انتظار هم چقد سخته. انشاءالله خدا به زودی دلتو شاد کنه عزیزم. 🙏❤️

عزیزم تبریک میگم چه سوپرایز قشنگی داشت برات از طرف تو از خوشحالی تپش قلب گرفتم 😍😍😍برا منم دعا کن ...

ممنونم عزیزم😘 انشاءالله این سوپرایز نصیب خودت شه عزیزم. الهی این تپش قلب و‌خوشحالیت برای دیدن جواب ازمایشت  باشه و‌ما رو‌هم خوشحال کنی😍از ته دلم برای شما و همه منتظرا دعا می کنم هر چی زودتر خدا دلشونو شاد کنه❤️ فقط استرس نداشته باش و‌مثبت به همه چی نگاه کن خدا حواسش بهمون هست😊❤️

ممنون محیا جان😍 نه من پیامبران می رفتم از اول دوبار قبلا منفی شدم. و ایندفعه واقعا هیچ کار خاصی بر ...

تبریک میگم عزیزم انشاالله این نه ماه رو بدون هیچ استرسی سپری کنی 

و مهم تر از همه اینه که به لطف خدا و دعاهای دوستان تاپیک افتاده رو دور مثبت و روی خوش نشون دادن به دوستان 

💙💙💙

بچه ها من امروز روز سوم انتقالمه صندلی بذارم تو حمام بشینم و سریع دوش بگیرم عیبی داره!

عزیزم این قرتی بازیا نیاز نیست😉😉😉😉راحت برو دوش بگیر

من الانم صندلی نمی‌ذارم، ریسک عفونت داره اصلا

سلام‌ بچه ها باورتون نمیشه اگه بگم چی شده. من غربالگریم دو هفته دیگه است و‌ بعد سونو قلب همش نگران ...

وااااااای وااااااای چه قدر لذت بخش😍😍😍😍😍😍

ان شاالله خدا نگه دارشون باشه 

والا با اون بتا ما هم تو شوکیم

خدا رو شکر عزیزم، حسابی صدقه بده، اگر می تونی مرغ قربونی کن💃💃💃💃💃