2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اره دقیقا. بزرگ کردن بچه ی دوم با اولی زمین تا اسمون فرق داره ادم خیلی با ارامش بیشتری جلو میره هم خ ...

ممنون.عزیزم.انشاءالله😍

طفلی بچه اولی ک پر از استرسای مادره 😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دو تا جنین 5 روزه، بهم گفتن 16 روز بعد از انتقال برو آزمایش ولی من یکشنبه بعد از ظهر میرم. شما چه رو ...

به من گفتن ۱۹ مرداد برو ازمایش

ولی من چون بی بی چکم هاله داشت فردا ازمایش میدم

من کلا یک جنین داشتم😭

💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس ان شا اللع دو هفته دیگه می فهمم من یع حسی دارم گاهی مثل مور مور شدن چپ یا راست بدنم اون حرکت بچه ...

اره منم این حسا رو اوایل داشتم..کلا ی چیزای حس میکردم اما نمیفهمیدمم.چیه. روده هس یابچه😂

جفتت اگه خلفی باشه اره ممکنه زودحس کنی ولی قدامی دیرتر حس میکنی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم اول امیدت بخدا باشه بخواد میده نخوادم نمیده ما باید تلاشمون بکنیم بعدا افسوس گذشته رو نخو ...

عزيزم ميشه بگي اينكه از كجا فهميدي رودت و كليه ت درگيره؟؟درد داشتي يا فقط توي لاپارا معلوم شد؟

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
شهریار در حال جیغ زدن.... بچه ام هم کولیک داره هم رفلاکس.... داروها هم اثر نداره😔 دلم براش میسوزه

عزیزم الهی بگردم..من تو ی تاپیک دیگه هم هستم بچه هاشون دنیا امدن کلا کولیک و رفلاکس دارن...نمدونم بخاطر استرسای هس ک ما ای وی افیا تو بارداری کشیدیم یا همه دارن

رویا جون حتی هفته ی ۲۸ به بعد هم کم تکون خوردنش مهم نیست؟یعنی فقط اینکه در طول روز تکون بخوره کافیه؟

بله... دکتر من اینجوری گفت منم خیالم راحت شد.... یه وقتایی در طول روز خیلی خیلی بی حرکت بود. بعد نهار به پهلوی چپ میخوابیدم همین که یه تکون میخورد دیگه تا آخر روز بیخیالش میشدم

جالب این بود وقتی بیخیال میشدم تکوناش شروع میشد. انگار لج میکرد😊

چه جالب منم اون موقع میوه تازشو تو چند روز خوردم

آره عزیزم منم خوردم.... اینجوری کم کم و قسمت قسمت میگن برای لانه گزینی خوبه اما کلا آناناس به خاطر گرمی زیادش اگه بی حساب کتاب بخوری برای لانه گزینی نتیجه عکس میده

عزیزم الهی بگردم..من تو ی تاپیک دیگه هم هستم بچه هاشون دنیا امدن کلا کولیک و رفلاکس دارن...نمدونم بخ ...

نه فک نکنم. آخه تو یک گروه هستم طبیعی باردار شدن همشون. بچه های اونام کولیک دارن... طفلی ها تا روده هاشون عادت کنه به شیر اذیت میشن

سلام دوستان

از پیش دکتر میام گفت ذخیره ات پایین هست۶/. هست و‌شانس خیلی کمی برای pgd و ivf داری شاید مجبور شیم‌توی چندتا سیکل ازت تخمک بگیریم و فول دوز داروها رو باید شروع‌کنی

سوالم اینه اینجا تو این تاپیک دوستایی‌که‌میشناسید کسی بوده با ذخیره۶/. یا زیر ۱ جواب گرفته باشه؟

نه فک نکنم. آخه تو یک گروه هستم طبیعی باردار شدن همشون. بچه های اونام کولیک دارن... طفلی ها تا روده ...

من هم دخترم کولیک و رفلاکس داشت اما پسرم با اینکه میکرو بود خداروشکر نداشت. 

عزيزم ميشه بگي اينكه از كجا فهميدي رودت و كليه ت درگيره؟؟درد داشتي يا فقط توي لاپارا معلوم شد؟

عزیزم تو سونو جدید که دادم مشخص شده درد که کلا پریودام دردناکه موقع دفع و ادرار تو روزهای اول پریود هم درد دارم. تو لاپارا اول فقط تخمدان و چسبندگی داشتم

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
گلم فعلا رازیانه رو قطع کن، سیاهدونه و عسل هم، میزان سیاهدانه زیاد نباشه چون با داروهای آی وی اف تد ...

زینب جان سرویکس ۳۱ برای ۱۲ هفته کمه؟

بچه ها کیا سرویکسشون ۳۱ بوده تو غربال۱؟؟؟؟؟؟؟؟و چی شو تو ماه های بالا

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

[QUOTE=100197520]عزیزم تو سونو جدید که دادم مشخص شده درد که کلا پریودام دردناکه موقع دفع و ادرار تو روزهای اول پریود ...[/QUOTEان شالله كه زوتر مادر بشي🙏🏻🙏🏻

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
گلم دکتر طب سنتی بهم قطره لاویگل داد واسه خانم باردار سیف هست از عطاری ها بگیر، عصر ها 10 قطره بخور ...

زینب جان من تهوع دارم چی بخوزم؟؟؟ قرص ب ۶ بگیرم اگه تاثیر نداشت بعدش چی بخرم؟⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم