2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستان كسي شياف پروژسترون اندومترين استفاده كرده ؟

بله گلم من این شیافو داشتم.سه تا در روز اوایل...شیاف خوبیه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله... دکتر من اینجوری گفت منم خیالم راحت شد.... یه وقتایی در طول روز خیلی خیلی بی حرکت بود. بعد نها ...

الهی بگردم امیدوارم شهریار عزیزم هرچه‌زودتر خوب شه خیلی سخته اینجوری ولی معمولا خوب میشن بعد یه مدت

دارو جواب نمیده براش؟

مرسی که گفتی پس منم خیالم راحت شد از این به بعد کمتر دخترمو اذیت میکنم...اره منم هروقت بیخیالش میشم و بهش فکرنمیکنم بیشتر تکون میخوره وروجک لجباز

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب خانوم عزیزم واقعا متاسفم بخاطر شرایطت اما ب خیال اینکه اگه این مراحلو با سربلندی طی کنی یه جای ...

فدات شم گلم مرسی بابت پیشنهادت ولی من اونا رو هم امتحان کردم، دیگه واقعا به تهش رسیدم که هر روز جای آب به خاطر اینکه به کلیه هام آسیبی نرسه و بتونم چیزی بخورم برام سرم نوشتن و گرنه کاری نیست که انجام نداده باشم 

فقط قرص زنجبیل بود که چون آسپرين داشتم تا هفته پیش تازه امروز شروع کردم و گرنه با سرم هم باز هر چی خوردم هدر رفت

تصمیم دارم همین زنجبیل رو ادامه بدم و فقط فردا رو سرم بزنم اونم شاید نزنم، شوخی نیست دو هفته تموم جرات نداشتم مایعات بخورم

تو هفته های بالا که جنین بزرگتر میشه و جاش کمتر میشه نباید انتظار حرکات محکم و زیاد ازش داشته باشید ...

اره فکرکنم خیلی ننه ی پرتوقعی هستم😂حالا انگار خودم چقد فعالم.تا دستشویی میرم میام توقع دارم دخترم بندری برقصه😂

امیدوارم هممون نی نیامونو به سلامتی بغل بگیریم

ان شاالله تموم‌منتظرا هم این حس قشنگو تجربه کنن

برای دخترت چیکار کردی؟ راه چاره ای داشت؟

کولیک یسری درمان های موقتی غیر دارویی داره که دکترا پیشنهاد میدن که اوایل به نظرم خیلی مسخره میومد مثل روشن کردن سشوار و جاروبرقی کنار بچه ولی به طرز عجیبی جواب میده و بچه اروم میشه دوتا فوق تخصص اطفال اینو بهم پیشنهاد دادن  درمان دارویی هم کولیک اید و نکسیوم که اون وقتها نبود و من از دبی میخریدم اما الان تو بازار هست  

بچه ها درمورد قرص کلسیم هیشکی نظری نداشت؟

شماها چه مارکی گرفتین؟و اینکه من این همه مدت نداشتم الان شروع کنم؟!میشه عکس بفرستین یا اسمشو بگین؟

سلام ،،ذخیره من ۸دهم چند روز قبل پانکچر شدم ۵ تا جنین شد   قبلا آی وی اف کردی؟

نه عزیزم من هر دو بار قبلی طبیعی باردار شدم

شما چندتا تخمک داشتی که۵ تا جنین شد؟البته ۲. هم خودش خیلیه که شما خداروشکر بهتر بودین

بچه ها درمورد قرص کلسیم هیشکی نظری نداشت؟ شماها چه مارکی گرفتین؟و اینکه من این همه مدت نداشتم الان ...

عزیزم برامنم قرص کلسیمم ویتامین دی داخلش داره..حالا بتونم عکسشو برات میفرستم...ولی بخور کلا خوبه من خیلی وقته که دارم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم برامنم قرص کلسیمم ویتامین دی داخلش داره..حالا بتونم عکسشو برات میفرستم...ولی بخور کلا خوبه من ...

اخه واسه من پودره عزیزم قرص نیست...شوهرم رفته گرفته امروز دیدمش پودره،و دکتر هم گفت دوبار در هفته قرص ویتامین دی‌بخور

بعد گفت اگه قرص کلسیم خارجی گیرت اومد یه شب درمیون بخور اگه ایرانی بود هرشب!

حالا این چیزی که شوهرم گرفته روش نوشته ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم + ۸۰۰ واحد ویتامین د۳ ! حالا چیکارکنم عزیزم؟!بنظرم باید برم کلسیم خارجی بگیرم یکی دیگه