2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
اره منم این حسا رو اوایل داشتم..کلا ی چیزای حس میکردم اما نمیفهمیدمم.چیه. روده هس یابچه😂 جفتت اگه ...

به نظرت حالا حرکت بچه بود یا روده من ک می گم فندقمه جفتم فکر کنم قدامی 

تو سونو ننوشته چیه جفت انگار یا من نمی بینم کجاش نوشته هر چ می گردم 

کلا جفت قدامی و خلفی مهمه؟

زینب جان شما اطرافتون کسی رو نمشناسی که معروفن به اینکه نفسشون حقه؟؟ ما تو شهرمون یه اقای مسنی هست ...

کدوم شهری عزیزم؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه برای من دعا کنین .دکتر یه هفته فرصت داد گفت اگر جنین دیده شد که ادامه در غیر اینصورت بای ...

ببخشیدا دکتر چرت گفته هنوز زوده اره از خدا چیزی بعید نیست الحمدلله⚘⚘نگران نباش دعاگوت هستیم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

دوستان كسي شياف پروژسترون اندومترين استفاده كرده ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الان آره خدا رو شکر، اصلا شک ندارم دعاهای ‌‌‌شما بوده یه بار دیگه هم قرص زنجبیل مجازم بخورم ام ...

خدارو شكر عزيزم ❤️❤️🌹🌹🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به نظرت حالا حرکت بچه بود یا روده من ک می گم فندقمه جفتم فکر کنم قدامی  تو سونو ننوشته چیه جفت ...

نمدونم دیگه..حرکت واضح رو دبگه همون 16فهمیدم..

نه فک.نکنم مهم باشه خلفی وقدامی فقط نوع جفت هس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمدونم دیگه..حرکت واضح رو دبگه همون 16فهمیدم.. نه فک.نکنم مهم باشه خلفی وقدامی فقط نوع جفت هس

عزیزم جفت شما خلفی بود؟

سلام دوستان از پیش دکتر میام گفت ذخیره ات پایین هست۶/. هست و‌شانس خیلی کمی برای pgd و ivf داری شاید ...

سلام ،،ذخیره من ۸دهم چند روز قبل پانکچر شدم ۵ تا جنین شد  

قبلا آی وی اف کردی؟ 

عزيز دلم بارداري همينه ، من هم همينطور بودم شبها تا ٥ صبح بيدار بودم ولي خوب توي رختخواب هم نميرفتم ...

مامان سبحان جان برام دعا کن دو تا فرشته هاتو خدا برات حفظ کنه انشالله

عزیزم جفت شما خلفی بود؟

اره عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عزیزم

به منم گفت خلفیه چجوریه کمتر تکون میخوره یا قدامی؟

و اینکه چجوریه کار خاصی نیست انجام بدیم

دوستان کسی اطلاع داره آیا با خون  بیمار میشه لنفوسیت تراپی رحم انجام بشه؟ تفاوت لنفوسیت تراپی ...

گلم اینو از یه سایت پیدا کردم

با استفاده از روش لنفوسیت تراپی (CRH-treated PBMC) می توان شانس بارداری را در بیمارانی که با شکست های متوالی مواجه شده اند افزایش داد. در روش لنفوسیت تراپی قبل از انتقال جنین تازه، سلول های تک هسته ای خون (لنفوسیت و مونوسیت- (PBMC که از کاشت های ناموفق قبلی بیمار گرفته شده اند، در روز بازیابی تخمک ایزوله می شوند و تحت درمان کورتیکوتروپین (CRH) قرار می گیرند و دو روز بعد از بازیابی تخمک و قبل از انتقال جنین تازه به آندومتر منتقل می شوند. سپس انتقال جنین (بلاستوسیت) به رحم مادر نیز در روز پنجم انجام می شود. در واقع درمان سلول های تک هسته ای خون با هورمون کورتیکوتروپین (CRH-treated PBMC) در زمان کاشت جنین می تواند تحمل سیستم ایمنی مادر و جنین را بهبود بخشد و در نتیجه کاشت جنین با شکست های متوالی را درمان کند.

به منم گفت خلفیه چجوریه کمتر تکون میخوره یا قدامی؟ و اینکه چجوریه کار خاصی نیست انجام بدیم

عزیزم کار خاصی نمخاد بکنیِ.این نوع جفت حرکات بچه رو زودتر متوجه میشی..چون جفت پشت بچه قرار گرفته