2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من که اصلا حرکت نمیکرد .... میخزید😁 من یادم نمیاد لگد زده باشه بیشتر فشار میداد.... یعنی گاهی ...

پسرا اینجوری هستن اکثرا.من زیاد شنیدم که پسرا معمولا وول میخورن ولی دخترا لگد میزنن.من یه مدت از رو شکمم معلوم میشد با دقت زیاد.ولی الان باز فقط خودم حسش میکنم.و بیشترم پاهاشو تکون میده‌خودم حدس میزنم همون حالت بریچ واقعا سخته برای تکون خوردن.البته جفتمم قدامیه،اصلا نمیخوام اعتراف کنم دخترم تنبله یه وقت پسرای جمع رو از دست ندم😂😂😂

شهریار ما چطوره؟😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم سرویکست چندبودمگه؟شما بیشتر بخاطر دقلویی فک کنم سرکلاژ شدی..سرویکسو ک نمیشه بالابرد ولی نگران ...

۳۰ بود تو هفته ی ۱۲ 🙁

من اخه از اولش استراحت مطلق هستم 

فقط تنها خستگیم همین مسافرتم بود قبل سونو که اومدم شهر خودم 

هیچ کاری نمیکنم فقط دراز کشدم هنوزم که هنوز رو تختم هستم 😕

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
تو.هفته24هستم عزیزم..حرکت داره ولی ب نسبت خودش کم شده و یواش...من کلا نمیشمرم هیچوقت..ولی خب حرکتاش ...

سلام نفسی جون

باید بهت بگم تمام این علائمو من هفته 24 داشتم یادمه تو یک روز حتی یه تکون کوچیک هم نخورد شب خاستم بخابم فقط خودشو سفت کرد

خودتم میدونی تیرکشیدن واژن چاشنی بارداری من بود ک بعدا دکترم گفت احتمالا بچه بزرگه واعصاب لگن ضعیف

و خداروشکر الان هفته29 هستم

و ب جرات میگم شکم بند بارداری برای کمتر کردن تیرکشیدنام خیلی موثر بود

و نکته جالبتراینکه دکترم گفت من قول میدم همش بخاطر استراحت زیاده نباید انقد استراحت کنی در حالیکه من 2روز تو هفته سرکار میرم و کارمم پشت میز نشستن نیس معمولا سرپا هستم و کم کم راه میرم

اما دکترم اونم ب عنوان فعالیت قبول نداره

پسرا اینجوری هستن اکثرا.من زیاد شنیدم که پسرا معمولا وول میخورن ولی دخترا لگد میزنن.من یه مدت از رو ...

سلام خاکستری جون خوبی

من واقعا شرمندت شدم یه کاری برام پیش اومده بود یه هفته اصلا نت نبودم معذرت

پیاماتو خوندم و خوشحالم ک استرسی تهدیدت نمیکنه امیدوارم تا اخرش با همین دنده بری جلو😄😄😄

سلام خاکستری جون خوبی من واقعا شرمندت شدم یه کاری برام پیش اومده بود یه هفته اصلا نت نبودم معذرت پ ...

سلام عزیزدلم خوبی؟گل پسرت خوبه؟فدای سرت عزیزم

منم خداروشکر خوبم‌.اره رفتم اونجا سونو و دکتر گفت خداروشکر همه چی خوبه و اصلا نگران نباش.خلاصه گفت فقط بخاطر هماتوم فعلا شیاف داشته باش ولی استراحتت مطلق نباشه.منم فعلا مواظبم.ان شاالله هماتوم بیخیال ما شه.البته آزاری نرسونده بهم تا اینجا😁ولی نمیدونم مثلا با این وضعیت اجازه دارم برم برای خریدای نی نی کم کم؟دکترمم گفت بستگی به خودت داره.اگه اذیت نمیشی برو...اونجا تشکیل پرونده دادم که اگه شیراز نشد برم یه جا باشه برای سزارین.ولی احتمال داره شیراز هم برم...معلوم نیست.فعلا برای سزارین ۱۰ هفته دیگه وقت دارم به امیدخدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خیلی ممنون عزیزم،ان شاء الله شما هم مامان بشی ولی بارداری راحتی داشته باشی  دیگه واقعا گریه ام ...

زینب خانوم عزیزم واقعا متاسفم بخاطر شرایطت

اما ب خیال اینکه اگه این مراحلو با سربلندی طی کنی یه جایزه خوب میگیری ازشون ساده بگذر

یه توصیه من خیلی هارو دیدم ک صبح ناشتا آب هندوانه خوردن وحتی با لیمو طبیعی و نمک دریا طعمدارش کردن و این خیلی تو بهبود شرایطشون موثر بوده میتونی این رو هم امتحان کنی و بخودت تلقین کنی با این اوضات بهتر میشه و امیدوارم ک بهتر بشی

فک نمیکنم اثر عوارض دارو ب این شدت باشه و اگر هم میبودتا الان پزشکت باید 100بار قطعشون میکرد چون تهوع مداوم بعد مصرف دارو آلارم خطر داره وفک نکنم پزشک بخاد همچین ریسکی بکنه

اینا همه تاثیرات اون جوجه تو دلیته ک انشالله بعد 12هفتگی ک تولید هورمونهای بارداری از اوج کاهش پیدا میکنه احتمال زیاد شرایطت بهتر میشه

سلام عزیزدلم خوبی؟گل پسرت خوبه؟فدای سرت عزیزم منم خداروشکر خوبم‌.اره رفتم اونجا سونو و دکتر گفت خدا ...

خیلی کار خوب و بجایی کردی

بنظر من با این شرایط گرمای جزیره سعی کن پیاده رویتو جوری شروع کنی ک ب شب بخوری و یا اینکه داخل پاساژا بری

از روز 10مین شروع کن ن بیشتر و ن تو گرما

بعدا شرایطتو بسنجد و ببین میتونی با شرجی هوا کنار بیایی و دهیدراته نشی

درضمن هندوانه اونجا بخاطر گرما و تعریق زیاد و بخاطر کلسیم و پتاسیم و خنکی هندوانه برات عالیه فراموشش نکن

تو.هفته24هستم عزیزم..حرکت داره ولی ب نسبت خودش کم شده و یواش...من کلا نمیشمرم هیچوقت..ولی خب حرکتاش ...

تیر کشیدن تخمدان و کشاله ران که طبیعیه .... رحم به تدریج که بزرگ میشه به صورت دوره ای درد ایجاد میکنه... من حتی غیر از این دردایی که تو گفتی هر چند وقت یه بار درد پریود هم داشتم

منم نگران بودم که چرا چند روز حرکتش خوبه چند روز کم.... ولی دکترم گفت مشکلی نیست. اگه در طول روز اصلا حرکت نکرد نگران کننده است

دوستان کسی اطلاع داره آیا با خون  بیمار میشه لنفوسیت تراپی رحم انجام بشه؟ تفاوت لنفوسیت تراپی ...

عزيزم من پيش دكتر توكلي ابن سينا رفتم گفتم راجبه لنفوسيت تراپي گفت اصلا انجام نده تو دنيا منسوخ شده حالا نمي دونم چقدر درسته 

خیلی کار خوب و بجایی کردی بنظر من با این شرایط گرمای جزیره سعی کن پیاده رویتو جوری شروع کنی ک ب شب ...

مرسی عزیزم.اره اصلا گرماش به کنار شرجیش شدیدا ادمو اذیت میکنه این روزا،بخوام شروع کنم هم باید فقط برم جاهایی مثل پاساژا اونورا

وگرنه بیرون که جرأت ندارم...این دو سه روز که واسه دکتر کار داشتم مجبور بودم تو هوای گرم برم واقعا داغون بودم.شوهرم هی میگفت لوس شدی،تنبل شدی😐اره هندونه هم کلا برای من خوبه چون اب دور نی نی کم نیستا ولی گفت نباید کمتر از این شه سعی کن زیاد اب بخوری....حالا من آبو مثل قبل میخورم و هندونه اینا هم میخورم❤