2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
تیر کشیدن تخمدان و کشاله ران که طبیعیه .... رحم به تدریج که بزرگ میشه به صورت دوره ای درد ایجاد میکن ...

رویا جون حتی هفته ی ۲۸ به بعد هم کم تکون خوردنش مهم نیست؟یعنی فقط اینکه در طول روز تکون بخوره کافیه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب شما چندتا جنین داشتین ؟ چند روزه بودن؟ من ساری بودم عزیزم

دو تا جنین 5 روزه، بهم گفتن 16 روز بعد از انتقال برو آزمایش ولی من یکشنبه بعد از ظهر میرم. شما چه روزی میرین آزمایش؟چندتا جنین داشتین؟

عزيزم من پيش دكتر توكلي ابن سينا رفتم گفتم راجبه لنفوسيت تراپي گفت اصلا انجام نده تو دنيا منسوخ شده ...

ممنون عزیزم جواب دادی 

منظور د توکلی لنفوسیت تراپی رحم بود یا تزریق زیر جلدی که چند مرحله ای هستش؟

سلام من مشكلمو ميگم اگه كسي مثه من بوده بگه تا منم روحيه بگيرم خيلي حالم بده روزگارم شده گريه و غصه ...

سلام عزیزم اول امیدت بخدا باشه بخواد میده نخوادم نمیده ما باید تلاشمون بکنیم بعدا افسوس گذشته رو نخوریم منم شرایط مشابه شما رو دارم یه بار لاپارا شدم سه بار میکرو منفی داشتم و... الانم جنینی ندارم باید دوباره برم سر خونه اول و بعدشم لاپارا منم کلیه و روده ام درگیره و چسبندگی دارم خلاصه شبیه خودتم خیلی از هر لحاظ داغون هستم اما اینجا خیلیا شبیه من شما بودن و با شرایط سختتر باردار شدن توکلت بخدا باشه الان  آنا جون زینبی بابا zizi27 همه شرایط مشابه یا سختر از من و شما رو داشتن نتیجه گرفتن . انشا.. خودشون برات توضیح میدن گلم .من خودم انقدر از این راه تکراری خسته ام که نگو ولی بازم دارم ادامه میدم نمیخوام حتی اگرم نتیجه نگرفتم افسوس بخورم چرا سنم که کمتر بود کاری نکردم.همین الان دارم افسوس میخورم چرا سه سال الکی وقفه انداختم هیچ کاری نکردم و الان ۳۲ ساله شدم. خلاصه که تنها نیستی انشا.. با هم دیگه  باردار میشیم😊 

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

سلام دوستان 

بچه ها حرکات بچه از چه هفته ای می فهمیم کاش زودتر حرکات بفهمه ادم خیالش راحت بشه وگرنه از این سونو تا اون سونو دل تو دل ادم نیست هرچند من سپردم به خدا همه چیزو خودش نگهدار همه تو دلی ها باشه الاهی آمین

چقدر خوب خداشکر ، من فقط روزی به فنجان چایی میخورم که اونم دیگه نمیخورم ولی فلفل زیاد میخورم فکرمیکر ...

دارو برای ضخامت فقط استرادیول دارم. ویتامین ایی هم میخوردم تا قبل از انتقال، قبلاً یه دکتر بهم گفته بود خوبه برای ضخامت. واقعاً هیچ کار خاصی نکردم، سعی کردم استرس نداشته باشم و فقط همون چهارتا رو رعایت کردم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم تو ک این چندوقته چندبار سونو میرفتی با نسخه دکتر میرفتی یاخودت هنینجور رفتی...من از بعد انومال ...

گلم این مدت که بیمارستان میرم، روزی نیست که مامان های مثل شما نگران اورژانس نیان، بعد هم حدود یک ربع بیست دقیقه ضربان قلب بچه رو می گیرن، خدا رو شکر همه هم خوب بودن، نسخه لازم نیست

همین که بری یه بیمارستان که پزشک زنان دائما داشته باشه برات اقدامات لازم رو انجام میدن