2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
آره گلم واسه پانکچر هم داریم 

چه موقع سیکل بلند رو انتخاب میکنن اونوقت؟

آخه برا من پانکچر خیلی زود شد از روز دوم داروهام شروع شد روز ده هم پانکچر بود.کلا پنج تا تخمک بود اما پریود بعد از پانکچر رفتم سونو بهم گفتن کلی فولی تو هر دوتا تخمدانت هست.امکانش هست سیکل درستی با توجه به داروها برا من انتخاب نکرده باشه دکتر؟ و طولانی مدت بهتر جواب بده به داروها؟ تو سونو دکتر بهم گفت ذخیرت هشت دهم هست.دفعه بعد خواستم برم پانکچر به دکتر بگم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم گفتنش خيلي راحته ولي خدا نصيب كسي نكنه با اين سختي باردار بشه و بعد اون جنين نازنيني كه اونقدر ...

عزیزم.انشاله دامنت بزودی سبز بشه و این سختی ها رو فراموش کنی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چه موقع سیکل بلند رو انتخاب میکنن اونوقت؟ آخه برا من پانکچر خیلی زود شد از روز دوم داروهام شروع شد ...

گلم به صورت جامع نمی دونم ولی در این حد خبر دارم سیکل کوتاه برای ذخیره های خیلی پایین و خیلی بالا استفاده میشه

که هر سیکل کوتاهی از نظر نوع داروها فرق داره

شاید دفعه بعد هم سیکل کوتاه باشی با داروهای متفاوت شاید سیکل بلند خیلی تخصصی هست

عزیزم اخرین بار طول سرویکست چند بود؟

اخرین بار با سونو واژینال 31بود..ک دکترگفت خوبه و موردی نداره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بهترین تصمیم رو گرفتی😍😍😍خدا همراهتوته با فرشته هاش مواظب نی نی هست

فدات عزیزم..رفتیم یکم خرید کردیم..خیلی حس خوبی بود.انشاءالله قسمت تک تک دوستامون بشه🙏

از ته قلبم دعا کردم.براهمه🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه هااین علامت ذخیزه پیاموک میزنیم کجاپیاماذخیره میشن؟؟قبلانفسی گفته بودیه باریادم رفت کجابود،کسی م ...

عزیزم.برو نی نیسایت من بعد تبادل نظر..یواش یواش برو پایین.اخرین گزینه پیامای ذخیره شده هست

چه موقع سیکل بلند رو انتخاب میکنن اونوقت؟ آخه برا من پانکچر خیلی زود شد از روز دوم داروهام شروع شد ...

عزیزم ذخیره تخمدان amhشما۸/. بود؟ بعد با چند دوره مصرف دارو و امپول اینهمه فولی و تخمک داشتین؟

دوستان یه سوالی دارم، من که دوبار اقدام به بارذاری کردم و باردار شدم و رحمم تجربه بارداری و لانه گزینی و نگهدلشتن تخمک و جنین و داره توی عملivfممکنه موفق تر باشم؟ مثلا شانس بیشتری برای گرفتن ivfداشته باشم؟ چون میگن شانس بارداری با این روش نهایت۴۰ درصد هست که جنین ها بگیره و لانه گزینی کنه

زینب جون کی باید میرفتم ؟ اولین ازمایشم ۲ مرداد بود و من ۱۰ روز بعدش رفتم سونو

فدات شم باید میذاشتی حداقل دو هفته بعد، الان هیچی درست نشون نمیده که فقط میگه داخل رحمی همین 

من خودم 14 روز بعد رفتم دکترم گفت خیلی زود اومدی 

فکر کنم آنا جون و لاله داشتن، یادمه خیلی راضی بودن

بزور گیرم اومده، یا امام رضا کاش برا ما هم رضایت بخش باشه 

ممنونم عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏