2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
گلم، بین ساعت 7 تا 10 صبح بهترین زمان هست

بهتر نشدی زینبی جون☹☹☹

خیلی ناراحت شدم برات عزیز دلم ان شاءالله بهتر شی خانم گل 

الان همسرم بود میگفت پس میخوای بهشت مفت مفت بره زیره پات 

هروقت از درد غر میزنم میگه🤣🤣🤣🤣🤣

ولی جدا از شوخی بهشت زیر پات مامان گل 😙😙😙😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زينب جون من به اميد خدا فردا انتقال دارم البته با بيهوشي  بعد من ساعت ٦صبح بايد استراديول بخور ...

سلام لیانا جون خوبی عزیزم به سلامتی انتقال دادی ایشالا که مثبت میشی دوستم دلم روشنه برات 

بالاخره دکترو راضی کردی با بیهوشی انتقال بده 🤗🤗🤗

ترفندت چی بود بگو پیاده کنم 😆😆😆

هرروز برای نی نی تو دلت ۶ تا ایت الکرسی بخون ۱۱ تا توحید و یه دونه سوره قدر 

این برای اینه که خدا خودش ضامن سلامتی نی تی نازت میشه هر روزم برای سلامتیش صدقه بذار گلم 

ان شاءالله که خوش خبر باشی 

عزيزم گفتنش خيلي راحته ولي خدا نصيب كسي نكنه با اين سختي باردار بشه و بعد اون جنين نازنيني كه اونقدر ...

الهی بگردم برات خواهر جان

درسته که اتفاق سقط خیلی دردناکِ ولی اینو در نظر بگیر من و امسال من اصلا بتاشون بالا نمیره و رحم جنین رو نمیپذیره حالا یا ضعف جنینِ یا مشکل رحم... چندین بار باید پانکچر و انتقال بدیم آزمون و خطا بکنیم تازه برسیم به خونه شما... که حالا بمونه یا نمونه

پس یه قدم جلویی و رحم تون تازه با اون اندمتر که چقدر درگیرش بودی عالی عمل کرده

سخت نیست ، وحشتناکِ همه میدونیم.

اما کاسه صبرت رو بزرگتر کن که انشالله به زودی مامان شدی باید صد بار (دور از جون ) مرگ رو جلو چشمات ببینی

انشالله طبیعی بدون معطلی یه کاکل زری به دنیا بیاری تمام ناراحتی ها فراموش بشه😘🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
الهی بگردم برات خواهر جان درسته که اتفاق سقط خیلی دردناکِ ولی اینو در نظر بگیر من و امسال من اصلا ب ...

سمپا جون يوقتي با دوستم همش ميگفتيم باز خوبه بعضيا حامله ميشند سقط ميكنند ما اقلا يبارم حامله نميشيم سقط كنيم! دلمون خوش بشه رحممون قابليت حامله شدن داره اون طفلكم 3 تا انتقال منفي داشته 

ولي الان ميفهمم سقط درديه كه تا ابد فراموش نميشه 

تنها جنبه مثبت اين داستان اين بود كه دفه اول اين اتفاق مثبت شدن و سقط افتاد اگه بعد چند تا انتقال منفي اينجوري ميشد كه ديگه كلا پروندشو ميبستم ميگذاشتم كنار

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزيزم از همدريت خدا به دلت ارامش بده و يك بچه سالم و باهوش كه يادت بره چه دردي كشيدي  جن ...

امیدت به خدا باشه ما که راه دیگه ای نداریم باید از خودش بخوایم و خودش بخواد 

دیشب سر نماز گفتم خدایا یه برکت اسمت قسمت میدم از روح خودت درون ما هم بدم و یه جونی و به ما هدیه بده سالم و سلامت دیگه بقیش خو است خودشه با دعا و قران دلت و اروم کن من نذر ختم قران کرده بودم اگر ivf موفق بود بخونم تا اخر بارذاریم اما با ذخیره کم و ناامیدی دکترا از الان شروعش کردم گفتم زودتر بخونم تا ضامن راهی که دارم میرم باشه

الهی که خودش به همه ما نظر کنه و چشم انتظارمون نذاره دیگه

سمپا جون يوقتي با دوستم همش ميگفتيم باز خوبه بعضيا حامله ميشند سقط ميكنند ما اقلا يبارم حامله نميشيم ...

تارا چون ببخشید میپرسم . بتات چند بوده و چرا رشد نکرده جنین ؟ تو چند هفتگی متوجه شدی ؟ ساک دیده شد ؟

آخی عزیزم چرا پس؟ امیدوارم زودتر بهتر بشی نگران نی نی هم نباش گلم خدا خودش نگهدارشه🥰🥰🌸🌸💖💖

به خاطر این که عذر میخوام همه چی رو بالا میارم حتی آب دهن خودم، آبنبات مکیدنی و... اگر نزنم هیچ چی تو معده ام نمی مونه هر بار پاکسازی میشه😣😣😣

فکر کنم یادش رفته باید رو به پایین کار کنه😂😂😂😂

ممنون عزیزم لطف کردی  فقط اینکه من طبعم گرم و تره زیاد نمیتونم گرمی بخورم یعنی یه کم که گرمی م ...

خواهش میکنم راستش من طبعم سرد بود فکر کنم بد نباشه با یه متخصص طب سنتی مشورت کنی 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سمپا جون يوقتي با دوستم همش ميگفتيم باز خوبه بعضيا حامله ميشند سقط ميكنند ما اقلا يبارم حامله نميشيم ...

مثل من یبار تو خودم میگفتم راضیم یبار اغلم حامله بشم سقط کنم که همونم اتفاق افتاد😐

راستش من گذاشتم هفته ششم رفتم و شکمی انجام دادم اما اگه نگرانی میتونی زودتر انجام بدی ولی دیگه باید ...

آزی جان من ۲۷ تیر انتقال دادم جنین هم بلاست بودن کی میشه شش هفته که برم سونو؟شما تو سونو شکمی شش هفته که رفتی قلب هم نشون داد؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سهیلا_جون35.  36 فاطیما259 37.afshannn 38.mazin70  39.yasimah  40. محمد باران&nb ...

امروز نوبت منه؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.