2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزی جان من ۲۷ تیر انتقال دادم جنین هم بلاست بودن کی میشه شش هفته که برم سونو؟شما تو سونو شکمی شش هفت ...

عزیزم کلا میگن دو هفته بعد از مثبت شدن آز باید رفت که برای ما میشه ۶ هفته و ۵ روز ، و احتمالا قلب هم میزنه.

اما میشه یک هفته زودترم رفت صرفا برای دیدن ساک بارداری.

من دو روز تهوعم کم بود نگران شدم ، خواستم امروز و فردا برم سونوی اولیه ، اما امروز داره جبران میکنه،و حسابی حالم بده.

اگر حسش بود میرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
تارا چون ببخشید میپرسم . بتات چند بوده و چرا رشد نکرده جنین ؟ تو چند هفتگی متوجه شدی ؟ ساک دیده شد ؟

بتا روز 14 انتقال 1137

روز 16 انتقال 2765

ساك رو 5 هفته و دو روز ديدن و 6 هفته و 6 روز كه رفتم سونوي قلب كه قلب و جنين... رو نديدن باز سونوي بيرون دو جا تكرار كردم با فواصل چند روز و بعدش ديگه قطعي گفتن سقط بشه 

نگران نباش عزيزم انشالله جنين شما مشكلي نداره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بهتر نشدی زینبی جون☹☹☹ خیلی ناراحت شدم برات عزیز دلم ان شاءالله بهتر شی خانم گل  الان همسرم ب ...

مرسی عزیزم زیر پای شما ها هم هست، درد منتظر بودن کم از ویار نداره

باز خدا رو شکر با سرم بهترم بعدش هم یه دمیترون خوراکی، ان شاء الله اینم یه دوره ایی هست تموم میشه

رفقا من حس میکنم تهوعم کم شده ، نمیدونم یا مدلش عوض شده. در هر حال تا سه چهار روز پیش حال بدی توی گل ...

عزیزم اون اوایل کم و زیاد شدن هست، نگران نباش، منم هفته 6 که هر روز حالم بهم نمی خورد یک روز در میون، بعدش شدید شد

فکرای خوب جذب کن به خودت

عزيزم گفتنش خيلي راحته ولي خدا نصيب كسي نكنه با اين سختي باردار بشه و بعد اون جنين نازنيني كه اونقدر ...

تارا جان هیچ وقت نمی تونم ادعا کنم درکت می کنم ولی اگر این همه سرچ به نتیجه می‌رسید حتما تشویقت می کردم

تا یه جایی خوبه ولی بعدش اثر بد داره، ان شاء الله به زودی حامله میشی و زایمان خوبی هم خواهی داشت بعد خودت میگی کاش این قدر این لحظات ارزشمند رو که دیگه بر نمی گرده خودتو عذاب نمی دادی

این روزا میگذره عزیزم ولی دست خودت هست که همش خود خوری کنی یا یه حد و حدودی برای این تفکرات بذاری

به احساسات خودت احترام بذار ولی به همشون، تمام حس های خودت رو فدای غم و اندوه و گیر دادن به علت چیزی که کلی دانشمند تو دنیا نفهمیدن نکن

تو ت لگ رام ابن سینا یکی از پزشک ها نوشته بود به خدا ما هم درد دل شما رو می فهمیم و دنبال مثبت شدن و نتیجه گرفتن تک تک شماهاییم و با هر بار منفی شدن تون کلی غصه می خوریم فقط فرصت ابرازش رو نداریم

ببین شک نکن همه برای نتیجه گرفتن ماها تلاش می کنن، فقط ماهیت ناباروری طولانی مدت هست و کاریش هم نمیشه کرد جز با کنترل ذهن و انرژی مثبت

ببخشید اگر زیاده گویی کردم

آزی جان من ۲۷ تیر انتقال دادم جنین هم بلاست بودن کی میشه شش هفته که برم سونو؟شما تو سونو شکمی شش هفت ...

راستش چون جنین بلاست بوده نمیدونم چطوری باید حساب کنیم چون فکر کنم یکم با حالت معمولی فرق داره ولی برای من شش هفته و سه یا چهار روز بود که با سونو شکمی قلب هم نشون داد. 

عزيزم گفتنش خيلي راحته ولي خدا نصيب كسي نكنه با اين سختي باردار بشه و بعد اون جنين نازنيني كه اونقدر ...

عززززیزم خیلی سخته واقعا ان شاءالله به همین زودیا با تولد یه نی نی ناز همه این سختی ها جاشو به شیرینی میده 

تو رو خدا امضاتو عوض کن من چندبار خوندمش خیلی ناراحت میشم 😢😢😢

وای خدا جون به حق این ماه عزیز دل تارا جون رو شاد کن

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔