2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من سه روز از دفع یه قلم میگذره هنوز لک بینی دارم کسی تجربه ای داره که چقد طول میکشه؟دکتر بهم گف ی هف ...

عزیزم مگه چی شد که اون نی نی رو از دست دادی؟کاراتون در چه حدی بود؟غذا پختنو جمع و جور خونه؟اخه گفتین دولا راست شدم خونریزی گرفتم میپرسم...ببخشیدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=78759905]عزیزم مگه چی شد که اون نی نی رو از دست دادی؟کاراتون در چه حدی بود؟غذا پختنو جمع و جور خونه؟اخه گفتین ...[/QU

عزیزم جنینی ک دفع شد رشدش خوب نبود دفعم نمیشد جذب می‌شد منتهی من خونرو جمع و جور کردم دولا شدم قندون و شکلات پر کردم این باعث شد بیفته و خونریزی کنم

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام به خانومای گل من ۴ شنبه پانکچر کردم،ولی هنوز رحم و تخمدانهام بزرگ هستن کمی احساس ناراحتی دارم ...

برامن ی هفته طول گشید تا خوب شدم ۱۷ تا تخمک داشتم

دوستان ازمایش خون که شوهرم داد fsh بالا بود ولی بقیه نرمال بودن چیکار کنم این هورمون بیاد پایین دکتر ...

عزیزم تیرویید پرکار تاثیر مستقیم رو اسپرم داره هرچ زودتر درمان کن

ناحیه بین واژن و مقعد....مرگ رو جلو چشمم دیدم امروز با این درد شما علایمی هم دارین؟؟

من فقط شبا موقع خواب ی درد کم پریودی چند لحظه  ای میادو می ره

و گاهی خیلی کم کمردرد میگیرم

اما لکه بینی اینا ندارم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷