2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
انشالله که خدا واسه توام همچین بی بی چکی بیاره خواب نباشه تو بیداری 

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
جنين هرچي روزش بيشتر باشه و بلاست و به بلاست نزديك باشه شانس خيلي ميره بالا  واسه اين ميگن جني ...

خب پس چرا مال منو نذاشتن روزش،بیشتر بشه😞

من یازده تا حنین دلشتم سه تاشو گذاشتن برام

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس چرا مال منو نذاشتن روزش،بیشتر بشه😞 من یازده تا حنین دلشتم سه تاشو گذاشتن برام

چون قرار بوده زودتر مامان شي  

مثبت فكر كن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
جنين هرچي روزش بيشتر باشه و بلاست و به بلاست نزديك باشه شانس خيلي ميره بالا  واسه اين ميگن جني ...

البته من اواین انتقالمه و الان چهار ماه بعد تخمک کشی هست

ینی جنینام چهارماه فریز بودن

خب پس چرا مال منو نذاشتن روزش،بیشتر بشه😞 من یازده تا حنین دلشتم سه تاشو گذاشتن برام

ببین عزیزم واسه هر کسی بلاست نمیکنن باید کیفیت جنینات خیلی خوب باشه که بلاست کنن چون خدایی نکرده اگه کیفیتش پایین باسه جنین از بین میره و بدرد نمیخوره 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
ببین عزیزم واسه هر کسی بلاست نمیکنن باید کیفیت جنینات خیلی خوب باشه که بلاست کنن چون خدایی نکرده اگه ...

پس اینطور نتیجه میگیریم ک جنین هایی ک روزشون بیشتر باشه مخصوصا پنج روزه شانس موفقیت بارداری،بیشتره

ممنون از،اطلاعاتتون

پس اینطور نتیجه میگیریم ک جنین هایی ک روزشون بیشتر باشه مخصوصا پنج روزه شانس موفقیت بارداری،بیشتره ...

نه اصلا خدا خودش واست بخواد والا من دفعه سومه انتقال میدم دفعه اول بلاست انتقال دادم نشد دوم سه روزه نشد این دفعه بلاست تا اینجا که بی بی مثبته تا خدا چی بخواد

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین

آنا جون و دوستای عزیز سلام،من از دوره میکرو قبلم شش عدد سلکسان ۴۰،دو تا پرگوریس دارم،تا دو ماه دیگه تاریخ دارن،سلکسان تا یک ماه،واقعا دلم نمیاد توی این گرونی و کمیابی دارو اینا تاریخش تمام شه بریزم دور،کسی توی کرج نیاز داشت من بدون دریافت پول بهش میدم

،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
انا جون و دوستای عزیز سلام،من از دوره میکرو قبلم شش عدد سلکسان ۴۰،دو تا پرگوریس دارم،تا دو ماه دیگه ...

سلام رو ماهت 

تا فردا اگر کسی بهت اینجا خبر نداد ببر کلینیک اونجا میگیرن .....واقعا گناه داره دور انداختنش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام رو ماهت  تا فردا اگر کسی بهت اینجا خبر نداد ببر کلینیک اونجا میگیرن .....واقعا گناه داره ...

کدوم کلینیک عزیزم،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه ها لطفااااا

من امروز صب پریود شدم ولی خونریزیم خیلی کمه البته بگم ندارم و لکه بینی دارم یعنی این خونریزی خیلی کم ب ضخامت آندومتر کم مربوط میشه یعنی اینکه ضخامتم کم هستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شما که ضخامتت کمه پریودهات چندروز طول میشه؟ سیکلت چندروزس؟

سیکلم منظم و ۲۸ روزه هستش .خون پریودم خیلییی کمه . با استرادیول هم ضخامتم بالا نمیره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کدوم کلینیک عزیزم،

کلینیک یا مطبی که رفتی برای میکرو..... بخش ای وی اف بیمارستان 

من کرج نیستم که جای خاصی رو نام ببرم...

اما تا تاریخ داره برو این مراکز دعا پشت سرت میمونه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،