2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
هوف خیلی سختهههه.نمیفهمن که ماها چقد انتظار برامون عذاب اوره.درسته چندین سال تحمل کردیم اما انگار‌ و ...

نگران نباش عزیزم قطعا دکترت می دونسته که تا دو ماه بعدش اوکی میشی.ایشالا که زودتر انتقال بدی و جواب بگیری این مسیر واقعا سخته امیدوارم کسی تجربه اش نکنه😔روحیه ی خیییلی قوی میخواد .من بخاطر مشکل همسرم مجبور به این کار شدم همش با خودم میگم چرا منی که هیچ مشکلی ندارم اینقدر باید سختی بکشم کاش زودتر بگذره

نگران نباش عزیزم قطعا دکترت می دونسته که تا دو ماه بعدش اوکی میشی.ایشالا که زودتر انتقال بدی و جواب ...

عزیزم ان شاالله هممون به زودی نتیجه‌بگیریم.بله انتظار سخته اما به امید خدا این انتظار قراره به پایان برسه،اونم پایانی شیرین😍

منم خودم سالمم گلم.مشکل اصلی ضعیف بودن شوهرمه.اوایل خیلی حساس بودم روی این مسئله،اما بعدش با خودم فکرکردم اون که خودش دوست نداشته اینجوری بشه،اگه جامون عوض میشد اون شاید اصلا به روم نمیاورد.اخه خیلی مهربونه باهام.واسه همین جدیدا خیلی حسم بهتر شده.اخه جفتمون عاشق نی نی هستیم.عزیزم اینطوری فکر نکن.به این فکرکن که ماها قراره خیلی خیلی بیشتر قدر نی نیامونو بدونیم و چندبرابر بقیه از مامان شدنمون لذت ببریم😍😍😚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون خوبی عزیزم،،،،آنا جون من از میکرو پارسالم دو تا امپول پرگوریس برام مونده،میخواستم بدارم همون اردیبهشت تو سیکل جدید ایتفاده کنم که امروز اتفاقی رفتم دیدم که تا دو ماه دیگه بیشتر تاریخ نداره،،،به نظرت مثلا اگه تو همین اقدامای طبیعی بزنم فایده ای داره،،،چون گرونه واقعا اعصابم ریخت به هم،،،نمیدونم جه کارشون کنم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم.خب میدونین که من بعد پانکچر قرار بود انتقال بدم که دکتر سونو کرد گفت ...

عزیزم مطمئن باش مایع آزادت با پریود خارج شده...اونا تخمک نمیتونن باشن ولی شاید آب میان بافتی باشی که به خاطر پانکچر آزاد شدن...اصلاااااا نگران کننده نیست عزیزم...و صددرصد با پریود رفع میشه...به امید خدا به زودی انتقال داری که استرادیول هم داده💚❤💚❤

سلام آنا جون خوبی عزیزم،،،،آنا جون من از میکرو پارسالم دو تا امپول پرگوریس برام مونده،میخواستم بدارم ...

عزیزم سرخود اینو میخوری خدای نکرده یه عوارضی میده که کلا میکروت میفته عقب و کلی دردسر میشه...اخه مگه مواد خوراکی که چون منقضی میشه میخوای به زور استفاده اش کنی😕🙊🙊ببر داروخانه های مرکز ناباروری با قیمت کمتر ازت قبول میکنن بخرن

سلام به همه دوستان عزيزم ، خانمي من هم توي بارداري قبلم تا آخر بارداري انوكسان داشتم و از وقتي شكمم ...

ممنون عزیزم 🌹🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزيزم پس مطمعن باش مشكل نداري و پي ارپي كني تمومه و ميگيره من دفعه دومم بود  همون ٨ روزم ...

ببخشید،من توی مرکز ناباروری ک میرم کاری ک خودشون تصمیم میگیرنو میکنن و زیاد به حرف بیمار گوش نمیدن و دارم اماده میشم برا پانکچر،برای ن حرفی از خراش زدن نه پی آر پی من شنیدم پی آر پی رو برا کسی ک آندومترش ضخامت مناسب نداشته باشه انجام میدن درسته؟

من تا سونوی بعدیم نمیرم اونجا و برای خراش دیر میشه میخوام بدونم وقتی رفتم بگم بهشون پی آر پی کنم قبول میکنن برام یابستگی به شرایط شخص داره و ممکنه نکنن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ثمين جون، در حال حاضر تنها انگيزه من واسه اومدن به اين تاپيك تنها و تنها ديدن تيكر بارداري توست خواه ...

فدای محبتت خواهری امیدوارم خدا اینبار دستمو محکم بگیره رفتم ازمایش دادم و هم اینک قلبم داره از حلقم میزنه بیرون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشید،من توی مرکز ناباروری ک میرم کاری ک خودشون تصمیم میگیرنو میکنن و زیاد به حرف بیمار گوش نمیدن و ...

مراکز برای انتقال اولیا هیچ کاریو انجام نمیدن ...عزیزم ایشالله بار اول جواب میگیری و نیازی به خراش نداری

فدای محبتت خواهری امیدوارم خدا اینبار دستمو محکم بگیره رفتم ازمایش دادم و هم اینک قلبم داره از حلقم ...

ان شاالله بحق امام رضا مثبتی عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ان شاالله بحق امام رضا مثبتی عزیزم

انشالله خواهری امام رضا خودش ضامنم شه پیش خدا دیگه حله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....