2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
برای بعد از انتقال بهتون فرتیل سی ام داده؟؟

نه قبل از انتقال داشتم از ۷ دوره تا ۱۷دوره و۲۳ دوره انتقال داشتم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آزادش ۱۸تومنه رو بیمه ۴۲۰۰. نمیدونم والا پایینش نوشته داروسازی اکتوورکو

امضات اشكم رو در آورد

ان شاالله به همين زودي طعم مادرشدن رو بچشي🙏🏻

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

******بچه هاااا.واس انتقال دارو از روز چندم شروع میشه معمولا؟من ساعت 5پریود شدم امروز اولمه یعنی؟فرد ...

عزیزم روز اول تا سوم کلا میتونی بری....

دیروز که پریود شدی روز اولت نبوده....

امروز روز اولته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزادش ۱۸تومنه رو بیمه ۴۲۰۰. نمیدونم والا پایینش نوشته داروسازی اکتوورکو

دونه ای 4200 شده دیگه ؟ببخشید از کدوم داروخانه گرفتید ؟ چه بیمه ای هستید ؟ آخه من خیلی گرونتر خریدم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
چه باحال توصیف کردی😍دلم میخواد یه فرشته کوچولو👼

ایشالله یه فرشته میاد میشه همه کاره خونت و کلشو زیر و رو میکنه و از مرتب کردن خونه کلافت میکنه....

روزی صد بار خونه جمع و جور میکنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون..دکترم برای قبل و بعد انتقال سلکسان نوشته خیلی گشتم فقط ایرانیش که همون آنوکساپارینه تو ...

نه بابا همون خوبه....

انوکسان اتفاقا مطمئنتره سلکسان میایی بگردی آخرشم معلوم نیست تقلبیه یا اصل تازه اگه پیدا کنی....

من که سر هر دو انوکسوپارین زدم....

مال البرز دارو به من خوب میساخت و درد معمولا نداشت.....

تا عادت كنيم طول ميكشه  اما چون به يه نيتي ان شاءالله ميگيم پس حتما بايد درست بگيم تا خواسته م ...

درسته، صحیح تلفظ کنیم بهتره اما مثل اون قضیه موسی و شبانه البته یه جورایی مشابهشه....

خدا میدونه دلمون چی میخواد بگه خودش منظورمونو میگیره....

اما خوب اگه بتونیم درست بگیم بهتره....

نه بتای اولم منفی نبود ولی رشد بتام خیلی بد بود میگن هر ۲۴ تا حداکثر ۷۲ ساعت بتا باید دوبرابر بشه ...

بعد بهش نگفتی شما که گفتی صد درصد!!!!!!

امروز زنگ زدم ج نداد ب نظرم تعطيل بوده ب شرايطي  بايد صبر كنم تا شنبه  اما خودم ميگم حدا ...

نه بابا چه ایرادی داره؟؟؟

من که تا یه روز قبل زایمان زدم....

دوستانی که هایپر شدین شماهم تنگی نفس و قولنج درد داشتید ؟؟؟ من انگار یه بالش در دهنمه نمیتونم نفس بک ...

عزیزم تنها راه درمان همون سرم تراپیا و رژیمته و پریود شدنت.....

چاره ای جز صبر نداری....

ایشالله زودی میگذرن و از درد کشیدن خلاص میشی....

خانمها بعداز پانکچر سر موعد خودتون پریود شدید یا زودتر؟؟ من هشت تا امپول انوکساپارین دارم چهارتا شو ...

والا بستگی داره....

بعضیا زودتر بعضیا دیرتر....

سارا فکر کنم ده روز بعد پریود شد.....

گلم من تا سه روز روزی دوتا شیاف داشتم ، قرص کابرگولین هم داشتم بخاطر اینکه وحشتناک تهوع اوره نمیخورم ...

عزیزم گابرگولینتو چرا نخوردی عزیزم؟

خودش بیتاثیر نیست....

سلام دوستان قضیه ایمنی چیه میشه یکی بهم بگه 

من انتقال بار اولم گرفت ولی هفته 12 جنین دیگه قلبش نزد رفتم کورتاژ بار دوم رفتم انتقال ولی ازم منفی شد 

ازمایش ایمنی چیه کمکی میکنه 

خدا برایم کافی است
نه نپرسيدم راستش اره كاش سوال ميكردم 

عزیزم زنگ بزن بپرس.....

نمیدونم اشتباه یادمه یا نه اما فکر کنم اون زمان یعنی ۹۴ دو تومن تو ذهنم مونده البته مطمئن نیستما....

دو تومن باشه ارزشش رو داره ولی با کسی ارزش داره انجام بدی که اگه مشکلی بود همون موقع حلش کنه و نیاز به بیهوشی مجدد نشه یعنی لاپرای تشخیصیت تبدیل به درمانی بشه.....