2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
وای عزیزم منم همیشه غلط مینویسم و میخونم و هر کاری کردم نتونستم عادتمو تغییر بدم.... یعنی حواسم باش ...

تا عادت كنيم طول ميكشه 

اما چون به يه نيتي ان شاءالله ميگيم پس حتما بايد درست بگيم تا خواسته مون مورد قبول باشه 

😘😘

واااي نرگس جون بتاي اولت چند بود؟ يعني بتاي اولت منفي بود دومت مثبت شد؟ توروخدا بيا جواب بده بتاي ...

نه بتای اولم منفی نبود ولی رشد بتام خیلی بد بود

میگن هر ۲۴ تا حداکثر ۷۲ ساعت بتا باید دوبرابر بشه

برای من بعد از پنج روز دوبرابر شد

دکترم گفت صد درصد یا خارج رحمیه یا پوچه

خیلی اذیت شدم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انوکسان رو والا من بعد زایمانم داشتم اواخر یه روز در میون زدم و به مرور قطع کردم اما در کل دکترم هیچ ...

امروز زنگ زدم ج نداد ب نظرم تعطيل بوده ب شرايطي 

بايد صبر كنم تا شنبه 

اما خودم ميگم حداقل يك روز درميون كنم تا تموم شه 

فقط اگه از ١١ دي بيشتر طول بكشه ايراد داره ؟

يا حتما بايد همون ١١ دي تموم بشه ؟

چون دكتر گفت تا اين تاريخ بزنم بعد قطعش كنم 

ب منم نگفت ب مرور كم كنم 

نه بتای اولم منفی نبود ولی رشد بتام خیلی بد بود میگن هر ۲۴ تا حداکثر ۷۲ ساعت بتا باید دوبرابر بشه ...

من فكر كردم بتاي اولت منفي بود😔😔اميدوار شدم

برام دعا كن

راستي بتاي اولت چند بود؟

عزیزم والا دیگه قطعش کردی پس بنا رو بر این بذار که همه چی خوب پیش میره.... دیگه نمیتونی که شروع کنی ...

بله صد در صد همينجوره 

چون دكتر هم گفت درستش ب مرور كم كردن بوده ك من قطع كردم ديگه هيچي 

اما حالا باز شنبه تماس ميگيرم ك خاطرم جمعتر شه 

ممنونم عزيزم 

تا عادت كنيم طول ميكشه  اما چون به يه نيتي ان شاءالله ميگيم پس حتما بايد درست بگيم تا خواسته م ...

ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم. (نعوذبالله) (استغفرالله) .

انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم.(نعوذبالله) (استغفرالله) .

ان شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود.(به خواست خدا) . 

منم این متن رو دیده بودم ولی أ کوچیک ندارم بذارم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من فكر كردم بتاي اولت منفي بود😔😔اميدوار شدم برام دعا كن راستي بتاي اولت چند بود؟

عزیزم توکلت به خدا باشه

تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمی افته

من بتای روز پانزده انتقالم ۱۰۰ بود ولی پنج روز بعد تازه شد ۲۰۰

خدایا شکرت

دوستانی که هایپر شدین شماهم تنگی نفس و قولنج درد داشتید ؟؟؟ من انگار یه بالش در دهنمه نمیتونم نفس بکشم دایم هم قولنج درد دارم 😭😭😭😭 چیکار کنم یک هفته اس صدبار مردم و زنده شم از درد

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من شوهرم ضعیفه.مورفو خوبه ولی تعداد و تحرکش خیلی پایینه به من هیچ دارویی نداد .بجز کلسیم و ویتامین ...

چقدره تعدادش؟دکتر خودتو شوهرت کیه؟آخه ماام مشکل اصلی شوهرمه و البته وضعیتش خیلی بده داره دارو میخوره ان شاءالله که نتیجه بده

عزيزم همون ايرانيش رو بخر همه از ايراني استفاده ميكنن .

واقعا؟آخ کاش میدونستم 

تب و لرز شدید دارم .نگاه به گوشی میکنم حالم بد میشه ولی فردا باید برم دنبال داروهام تو دلم عزا گرفتم از الان😔