2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
ای خدا من به اندازه کافی استخونام مشکل داره٬٬٬انا جون بنظرت میشه خودم سرخود قرص کلسیم وویتامین دی بخ ...

سرخود نخور عزیزم. من شنیدم بالا رفتن ویتامین دی خودش یه سری عوارض و مشکلات به دنبال میاره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تورک آناجون و بقیه دوستای مهربون  بالاخره همسری با ترس از آمپولی که داشت امروز تو درمانگا ...

عزیزم چون نیدل ها از تیزی در میاد دو بار بخوایی ازش استفاده کنی برای تزریق میگن سرش رو عوض کن و کوچولو تر باشه که دردم نداشته باشه......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من وقتی ب هوش اومدم یه کوچولو درد داشتم خودم رضایت دادم مرخص شدم ولی از دیشب دردم بیشتر شده نمیدونم ...

😍😍😍😍😍

مبارکه ایشاله بسلامتی انتقال بدی گلم ......الهامی(اگه اشتباه نکنم ) میگفت کیسه آب گرم خیلی خوبه...

برای منم دعا کن....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون عزیزم آره وضعیتش زیاد بد نیست.ولی طبیعی جواب نمیده حرکتش هم پایینه هنوز دوسال هم نمیشه ازدوا ...

خوب کاری میکنی عزیزم هرچی زودتر پیگیر باشید بهتره فرصتتون بیشتره،ان شاءالله

😍😍😍😍😍 مبارکه ایشاله بسلامتی انتقال بدی گلم ......الهامی(اگه اشتباه نکنم ) میگفت کیسه آب گرم خی ...

توکل به خدا، الهی هممون به آرزومون برسیم همه طعم مادر شدن رو بچشیم😍

مرسی عزیزم از راهنماییت😘

الحمدالله❤

🌸🌼🌸🌼🌸سلام و صد سلام بر دوستان خوبم...امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید...

فک کنم دیگه آخرین بازمانده شده باشم😊😊 ..هزاران بار شکر که دوستان قدیمی لطف خداوند شامل حالشون شده و حسابی سرشلوغ با جوجه هاشون🌸🌹

آنای عزیز و مهربون🌼🌹 مامان دو تا فرشته کوچولو هم که گل سرسبد هستن که خداوند نگهدار خودشون و عزیزانشون باشه همیشه..عزیزم آنا جونم همیشه پرتوان باشید انشاا... هزاران بارممنون که تا به امروز مارو تنها نگذاشتید با وجود مشغله های شیرین تون😚😚😚

منم فک کنم به طور میانگین سالی یکبار باید تشریفمو ببر اتاق عمل و کلی کیست میست تحویل بدم و برگردم😆😆

اندر احوالات این روزهای من...هیچی دیگه بالاخره دم به تله دادم و بعد یکسال رفتم که چکاپ بشم بیینم اون تو چه خبره هیچی دکتر تا منو دید گفت تشریفتو ببر اتاق عمل خب از اینحا به بعد دیگه دقیقا این شکلی بودم 😄این شکلی شدم😯😑😕

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

●○●○●○●●○●○●○●○●○●○●○

1.آنا جون من از دکتر پاد مهر پرسیدم گفتم نیازی نیست با دکتر خزعلی لاپارا بشم گفتن هیچ فرقی نمیکنه و الان تنها گزینه ایشون هستن چون دکتر خزعلی که خیلی کم میان اینجا و هم من بنا به دلایلی احتمالا تا اسفند فقط فرصت دارم و بعد نیستم تا مدتی

2.درباره انجام لاپارا و میکرو در خارج ازکشور پرسیدم لاپارا رو گفتن به اندازه ما تجربه ندارن اما میکرو رو میتونی بری انجام بدی

3.سوالم از شما اینه که به نظرتون به ایشون و تشخیص شون اعتماد کنم با توجه به اینکه هیچ راهی ندارم البته دیگه من که ته خط هستم 

☆☆امکان بارداری طبیعی که نیست...5بار هم آی وی اف انجام شده..3 بار هم جراحی...

اصلا دلم نمیخواد مراحل درمانم رو تکرار کنم اما خب میگم شاید فراموش کرده باشید به هر حال ببخشید که دائم تکرار میکنم

واقعا موندم چه کنم...خیلی خیلی ممنونم اگه نظرتون رو بگید چون همیشه باعث دلگرمیه واسم..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم چون نیدل ها از تیزی در میاد دو بار بخوایی ازش استفاده کنی برای تزریق میگن سرش رو عوض کن و کوچو ...

آره میدونم واسه تزریق همون سر سوزن خودشو میزاریم 

منظورم اینکه دیگه اون نیدل هارو نگیریم مگه با سوزن خودش نمیشه پروژسترون رو کشید؟

خداجونم شکرت       
آره میدونم واسه تزریق همون سر سوزن خودشو میزاریم  منظورم اینکه دیگه اون نیدل هارو نگیریم مگه ب ...

این رو واگذار میکنم به آنا جون.......(من گفتن تا آنا به پستت برسه من یکم راهنمایی کنم )

خانمی میشه راجب پردنیزولون هم بگی؟ ایمنیت مشکل داشت؟همون ماه که پر خورد  بارداری شدی یا انتقال ...

دو انتقال اولم نداشتم و منفی میشد

آزمایش ندادم. ولی دکتر برای انتقال سوم بهم داد و بتا مثبت بود.

انتقال چهارم هم داشتم. خدا را شکر مثبته