2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
یک بوده یا ده؟

سلام انا جان ممنون که جواب دادی, 1.0بود شوهرم فکر کرده بود 10زنگ زدم مرکز گفت حتما از دوم رو هم انجام بده فردا دوباره از میدم دعا کنید توروخدا خیلی داغونم چشمام باز نمیشه از بس از دیروز گریه کردم

عزیزم منم ۴بارهایپرشدم که هر دفعه حالم بدترازبارقبل میشد من هردفعه تایک هفته روزی۱۰تا سفیده تخم مرغ ...

عزیزم یعنی شما 4بار پانکچر شدین؟ میتونم بپرسم مشکلتو چی بود؟ خیلی سختی کشیدی که😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی خواسته بگه خوبن.... داشتن آماده لانه گزینی میشدن و شخم زدن برا خونه سازی.....

عه یعنی امیدوار باشم ؟البته من اطمینان دارم اینبار ننه میشم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من دیونه شدم از دست این دکترها امروز اومدن گفتن بتات مثبته حامله ایی😯😯هرچی میگم hcgزدم میگف ...

خوب خداروشکر مبارکه بتات چنده؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب  چی کار کردی مثبت شد؟  چندسالته چندتا انتقال دادی ؟  خدایی دلشوره دست خودم که ...

ببین من یک آدم به شدت مضطرب و استرسی بودم... همه عمرم... بابت چیزهای کوچیک و مسخره چنان دلشوره ای داشتم همیشه که فک کنم این مشکل تخمدان نتیجه همون دلشوره هاست. انگار ژن استرس رو دارم ازم جدا نمیشه

اما اون دو هفته قبل آزمایش فقط معجزه بود که من یک بیخیال مطلق بودم. چنان شاد و سرخوش بودم که شک کردم نکنه تو اتاق عمل بهم مخدر تزریق کردن😄

من خیلی کارا کردم که فک کنم بقیه هم انجام دادن ولی شک ندارم فقط بیخیالی و توکل بود که نتیجه داد. تنها روزی که دلشوره داشتم روزی بود صبح آزمایش دادم و عصر قرار بود جواب بدن.... هر چی این دو هفته امیدوارم این چند ساعت خودمو باخته بودم. ولی بازم سعی کردم غصه تبدیل به استرس نشه. غصه یه جور دلشکستگیه اما استرس مثل سم میمونه که هر لحظه تو خون تزریق میشه

من ۳۱ سالمه... اولین بار بود انتقال میدادم.... سه تا بلاست برام انتقال دادن

باید باور‌کنی که قراره یک انسان خلق بشه.... و خالق اگه اراده اش باشه اینکارو میکنه.... پس من و تو با خوردن این چیز و اون چیز چنین قدرتی نداریم

سلام نیواجان،آمپول اچ ام جی با کارما فرق داره؟

ببین گلم کارما اشم شرکت تولید کننده دارو هست که آلمانیه... اما اچ ام جی یکی از داروهایی هست که توسط این شرکت تولید میشه.... مثلا من وقتی میخواستم اچ ام جی بخرم میگفتم اچ ام جی شرکت کارما رو بده

حالا الان احتمالا برای شما همینه یعنی اچ ام جی که توسط شرکت کارما تولید میشه

عزیزان من دیروز که روز 6انتقال بود دلدرد و کمردرد پریودی شدید داشتم و پهلوم هم انگارداشت سوراخ میشد از درد. لک هم ندارم به نظرتان عادیه؟؟؟؟همش  فکر میکردم دارم پریود میشم  امروز بهترم و اینه فقط شیاف دارم و آمپول ندارم 

چقد قشنگ نوشتی  ارامش گرفتم  مرسی  خدا نی نی خوشگلتو حفظ کنه واست عزیزم

ممنون عزیزم

انشالله شما هم از این به بعد با حفظ آرامش و توکل خوش خبر بعدی این تاپیک هستی

وقتی میگم توکل یعنی چشماتو ببند خودتو پرت کن بغل خدا....

چه سینه هات درد کنه.... چه درد پریود داشته باشی.... چه خدای نکرده خونریزی و لکه بینی داشته باشی ... ایمان داشته باش هر اتفاقی که داره میفته برای تو بهترینه