2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046839 بازدید | 684555 پست

فدای محبت تک تکتون که هیچوقت تنهام نذاشتین مرسی بابت دلگرمیاتون الهی خدا دل همتونو به بهترین نحو ممکن شاد کنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان چطور تیکر بارداری میگذارید؟؟

عزیزم برو تو نی نی سایت من پایین یه کادری هست تحت عنوان وضعیت بارداری و بچه و....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون ببخشید من هی سوال میپرسم شرمنده میخواستم بپرسم به نظرتون من میتونم به دکتر پادمهر برای ...

عزیزم خوب خانوم دکتر اولین کسی بود که با معاینه آندومتریور لگنی منو تشخیص داد.....

در حالی که قبلش نه با سونو نه معاینه کسی تشخیص نداده بود....

حین لاپرا هم اون زمان جراح دومم بودن.....

عزیزم خوب من نمیتونم صد درصد بهت بگم عملت با ایشون چطور میشه ولی خوب از دکترای مورد تایید خز علی هستش.....

از نظر اخلاقم که واقعا یه فرشتست.....

پیشش حس نمیکنی دکترته من که حس میکردم یه دوسته....

من شخصا خیلی دوسش دارم و هر وقتم مشکلی با سوالی داشتم کمکم کرده....

به نظرم یه ویزیت باهاش بشی شاید خودت ببینی چه حسی بهش داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها جواب ازمایشم روز 12بتا10بود یعنی میشه تا روز 14مثبت بشه؟ 

عزیزم حتما تکرارش کن....

ایشالله بالاتر میره....

دوستان من لکه بینی دارم. میتونم نماز بخونم؟؟؟

فکر کنم میتونی من که میخوندم.....

ازمایشگاه گفت منفیه اخه

عزیزم ببین بتای روز ۱۴ یا ۱۵ لاله جون ۵۱ بود....

ضریب رشدشم ۴ بود یعنی هر ۴۸ ساعت ۴ برابر میشد....

پس روز ۱۲-۱۳ش همین حدودای بتای شما بوده یعنی حدودای ۱۲.....

الانم گل پسرش به دنیا اومده.....

دیروز12بود از دادم1.0بوده دیگه فکر نکنم 14مثبت بشه

یک بوده یا ده؟

دوستان من لکه بینی دارم. میتونم نماز بخونم؟؟؟

بله آيداجون ميتوني بخوني، بعضي دكترا ميگن نشسته بخونين بعضيا ميگن نه همون روال معمول بخونين ولي درهرصورت خوندنشو كه بايد خوند

...
چقد بی مسئولیتن بخدا.فقط میخوان ادمو از سر خودشون باز کنن‌.جمعه زنگ زدم گفتن شنبه تماس بگیر.امروز صب ...

عزیزم من که گفتم واقعا معلوم نمیشه.....

سلام دوستان  ببخشید دارم میترکم از غصه ... مجبور شدم بیام اینجا .. وگرنه قصدم ناراحتی کسی نی ...

عزیزم فدات بشم....

ایشالله هنوز فرصت داری.....

عزیزم یه هفته هم تحمل کن....

سونوی شکمی بود؟

یکی کمکم کنه  میگم امروز چهارم انتقالمه  شوهرم داره همه کارامو میکنه  ذوق داره&nbs ...

این اگه ای که تو گفتی یعنی ۷۰ درصد جواب منفی😐

منم شوهرم سالمه. مشکل تنبلی تخمدان منه.... اون دو هفته قبل آزمایش تو نمیدونی شوهر من چیکار کرد.... کارایی که در حالت عادی انجام نمیده.... این کارا بهم استرس میداد اما ازش استفاده میکردم و میگفتم خدایا به دلش رحم کن که نشکنه

همین الانشم با هر لک و خونریزی که من پیدا میکنم اون بیشتر از من قالب تهی میکنه ولی از راه دور هر کاری از دستش بربیاد انجام میده. بهم دلداری میده... هی زنگ میزنه میگه براتون صدقه انداختم

وقتی اینا رو میبینم میگم خودم هیچ به خاطر اونم شده باید قوی باشم و جز به پایان خوش به هیچی فکر نکنم

بچه ها من از سونو ميام.گفت هيچي نميبينه.احتمالا دفع شده.بچم رفت

وای نگووووووو....

چرا امروز اینطوری شد؟

خبر ناراحتی دو تا از دوستامونو خوندم.....

خدای مهربونم ما که جز تو رفیق بامرام کسیو نداریم.....

خودت هوامونو داشته باش......

ایشالله مادر و بانو جون دلشون آروم بشه. 

من تو سیکل انتقالم  امروز روز ۱۳ انتقالم بود ضخامت اندومترم ۱۰/۶ بود پزشکم گفت روز ۱۸ بر ...

بله عزیرم خوبه....

به سلامتی ایشالله خبر بتای تپلت.....

قربونت برم ❤❤❤ تی تی جون دکتر به من گفت متفورمین و اووابوست و فولیک اسید بخور..سی تا امپول انوکساپا ...

اره سارا جونم مثل همن...من فقط فولیک اسیدو داشتم و اسپرین و ال دی اونم ماه قبل...الانم که باید برم ببینم چه خبرا شده🙊🙊🙊